Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

bol veranderde ineens de levertijd van het product dus gecanceld en bij coolblue besteld. Perfect de volgende dag in huis.

Volgende dag in huis zoals beloofd

Product binnen 24 ontvangen, top.
(Ik snap niet waarom ik hier minimaal 15 woorden moet invullen, erg raar!)

Beetje erg grote doos, met wat te weinig opvulling. Maar desondanks een onbeschadigd product.

Duidelijke webshop. Goede prijs en ssnel geleverd. Fijn dat je tot middernacht kan bestellen en het de volgende dag wordt aangeboden.

24-7 18:00 Bosch kookplaat besteld met aansluitkit, en aansluiten. Op dezelfde dag telefonisch omgeruild voor een ETNA want de Bosch heeft een afwijkende maat (scheelt 1 cm). Kookplaten zouden onderling verrekend worden en zou worden gebeld voor een installatie afspraak.
24-7 23:00 mail gehad met nieuwe bestelling,maar zonder aansluiting gas. gebeld om aanvraag gas aansluiten ETNA. Ik zou worden gebeld voor installatie afspraak
26-07 E-mail met uitnodiging voor betaling. Daarnaast mail van medewerker dat het dus niet verrekend was. Voor niets gewacht. "Ik zie dat wij je Bosch PBP0C5Y80N alweer retour hebben ontvangen en dat mijn collega's van de administratie het bedrag van €204,99 al hebben teruggestort. Het bedrag kan weer elk moment op je rekening staan."
Ik heb betaald voor de ETNAen ben dezelfde dag gebeld door Exchange Logistics voor maken van afspraak; Maandag 31 juli.
26-7 Gebeld naar klantenservice, het bedrag van 204,99 klopt niet, de aansluitkit van de Bosch factuur was Coolblue vergeten te crediteren.

31-7 7:00 Exchange komt langs, Het blijkt de Bosch (!) te zijn die ook nog eens een onderdeel mist. De Bosch en het gas-aansluit pakket gaan weer terug als niet compleet. Coolblue klantenservice is nog niet open. Monteurs hebben geen speciaal nummer voor inlichtingen.
8:00 Nico van Coolblue gebeld. Heeft niet echt een oplossing, begrijpt het niet helemaal en gaat op onderzoek uit. Hij zal om 14:00 terugbellen.
14:00 Nico belt om te zeggen dat hij nog steeds geen oplossing heeft. Ik vraag hem om met een oplossing te komen; hij geeft eerlijk aan dat hij die niet heeft. Ik kan daar niet mee akkoord gaan, er moet toch iets mogelijk zijn? Op welk termijn kan ik een kookplaat verwachten? En krijg ik straks een ETNA of een complete Bosch? Geen enkel antwoord na het bezoek van Exchange.
16:00 Nico belt weer en zegt dat ik moet afwachten, het is erg druk. Ik geef aan dat ik moet koken en het al een tijdje schroef loopt (vorige week problemen met tweede kansje koelkast). We komen er samen helaas niet. Ik moest zelf maar Exchange bellen.
16:20 Exchange gebeld, geen gehoor.
16:30 weer gebeld naar klantenservice. hoe gaat het nu verder? Kan 48 uur (!) duren voor ze contact opnemen met Exchange. Na heel veel gezeur gaan ze kijken of ze mogelijk al eerder pakketonderzoek kunnen starten...
Ik heb nog nooit zo moeten drammen om er iets van beweging in te krijgen. En nog steeds weet ik niet zeker wanneer ik kan koken en welke kookplaat ik krijg.

Het enige koken vanavond, is van woede.

Blijkbaar geen goede communicatie tussen Coolblue en haar partners. Daarnaast onduidelijk over levering en oplossing na verkeerde levering.

Ik was altijd zeer te spreken over Coolblue, maar de laatste weken is het dramatisch. Eerder al problemen gehad met een tweede kansje koelkast. Daarnaast veel valse beloften, zoals verrekenen. Geen extra stap voor je willen zetten en niet meedenken.

Beste meneer/mevrouw,

Ontzettend balen dat jouw Etna kookplaat nog steeds niet is geleverd en meteen geïnstalleerd. Het is absoluut niet de bedoeling geweest jou zo lang te laten wachten op de levering. Na het lang wachten bleek de koerier een Bosch kookplaat te hebben geleverd. Daarnaast was deze ook incompleet.

Onze oprechte excuses voor deze vertraging en de trage communicatie vanuit verschillende afdelingen naar onze partners voor het maken van een nieuwe afspraak. Dit is absoluut niet service die je van ons mag verwachten. Uiteraard willen wij de status van het pakketonderzoek controleren. Om dit te kunnen doen, hebben wij het ordernummer nodig. Kun je ons het ordernummer in een privébericht versturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan pakken wij het daar verder op.

Coolblue

Om 18:00 uur besteld de volgende dag meteen thuis op de verjaardag van mijn moeder.

Duidelijke website, snel geleverd en een fantastische service. Ik had een verkeerd product besteld maar wel al geopend: geen enkel probleem met retourneren, dit kon gratis en ik had heel snel mijn geld terug.

Al vaker besteld, duidelijke en uitgebreide statusupdates. Wederom weer erg tevreden.
Vrolijke verpakking & gebruik van teksten in het geheel.

Leuke verpakking & uitgebreidere updates dan bij de concurrent (ook netjes een sms naast de email).

Beste prijs icm de vertrouwde service en snelle levering. Voor mijn synology Nas was ook een kleine startup tutorial op de site beschikbaar.

Zeer snelle levering, goed verpakt. Volgende dag al om 09:00 op te halen bij afhaalpunt.

Op vrijdag airpods besteld met expres bezorging dezelfde dag. Hier betaal je extra voor maar dat is een eigen keuze en mijn afwezigheid op zaterdag was voor mij de reden om dit te doen. Koerier zou tussen 19.00 en 22.00 uur komen, de beste man was volgestopt met minimaal 21 stops (ik was nummer 21) en had daar 3 uur de tijd voor, naar mijn mening een lastige klus. Dat bleek waar want tegen 22.30 uur stond in de update van de track&trace dat ik een nieuwe afspraak moest maken, met andere woorden het product zou niet meer geleverd worden op vrijdag.
Gelijk met Coollblue klantenservice gebeld om te kijken hoe we dit netjes konden oplossen. Zoals al eerder aangegeven was ik zaterdag niet aanwezig, en mijn vraag of het ook op zondag geleverd kon worden werd bevestigend beantwoord, echter er was een maar. Ik moest deze order dan annuleren en een nieuwe bestelling plaatsen voor levering op zondag(en een keer extra betalen, en die snap ik dus niet. Uiteraard zou ik het geld terug krijgen van de eerste bestelling maar dat kon wel even duren. Coolblue maakt een fout en ik moet het oplossen en financieel bloeden? echt te belachelijk voor woorden. De derde oplossing was een nieuwe afspraak op maandag. Dat was voor mij financieel de enige oplossing maar niet de service die ik verwacht had van van Coolblue die van de daken schreeuwt dat ze zo'n goede service heeft.
Ook hebben ze mijn woede en teleurstelling extra gevoed met fantastische automatische mailtjes over hoe ze snappen dat ik zit te popelen om mijn bestelde product te ontvangen (duh) en sturen ze een prachtige mail van een productspecialist....die beschrijft hoe ik mijn product kan aansluiten, alleen slaat die mail voor mijn bestelde product volledig de plank mis omdat de verstrekte info onjuist is. Na nog wat extra geklaag bij de klantenservice kon ik een vergoeding krijgen voor de situatie, een tegoedbon van €7,50, meer een belediging dan een oplossing. Maar daar ik echt nooit meer wat wil bestellen bij dit bedrijf en al zijn takken (gelukkig heel goed herkenbaar) heb ik hier vanaf gezien.
Ik hoop maandag mijn product te ontvangen en er van te gaan genieten, maar aan Coolblue zal ik altijd een nare nasmaak overhouden.

Mijn verhaal hierboven verteld eigenlijk alles.
Eigenlijk neem ik het de bezorger niet eens kwalijk. Hij is volgepropt met leveringen, 21 minimaal.
Het gebied wat hij moest rijden was best groot en dus niet realistisch naar mijn idee.

Mijn inleidende verhaal zegt genoeg, er is geen klantenservice.
Ze hebben de centjes binnen, en als klant zoek je het verder maar zelf uit.

Beste Bert,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Het is onwijs teleurstellend dat je niet de beloofde service en snelle levering van ons hebt ervaren. Wij doen ons best om de bestelde producten tijdig aan de koerier te overhandigen zodat deze tijdig wordt geleverd. Normaliter mag je inderdaad de volgende dag jouw pakket in huis verwachten. Echter hebben wij dit niet voor jouw bestelling kunnen realiseren. Ook wij balen hier enorm van.

De Track & Trace informatie heeft het voor jouw bestelling niet mogelijk gemaakt om een nieuwe levering in het weekend in te plannen. Goed dat je meteen ook contact met ons hebt opgenomen zodat wij met jou mee kunnen denken voor een oplossing. De snelste manier om het product in huis te ontvangen, is inderdaad een nieuwe bestelling te plaatsen. Op het moment lijkt het erop dat je meer betaald, maar het geld van jouw eerste bestelling krijg je zo snel mogelijk weer terug op jouw rekening. Wellicht is het geen ideale oplossing, maar wel de snelste manier om jouw bestelling in het weekend in ontvangst te nemen.

Daarnaast krijgt de bezorger een route mee dat door de koerierdienst is ingepland om alle leveringen tijdig uit te voeren. De leveringen worden zorgvuldig ingepland met de verwachting dat het aantal leveringen binnen het tijdsbestek haalbaar zijn. Eventuele vertragingen door externe factoren kunnen zowel Coolblue als de koerierdiensten niet voorzien.

Het spijt ons dat de levering van de Airpods langer heeft geduurd. Natuurlijk wensen wij jou alsnog veel plezier ermee. Mocht je nog andere vragen/opmerkingen hebben over deze ervaring, laat het ons vooral weten. Je kunt ons altijd een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Coolblue

Normaal altijd goede service gehad bij Coolblue, nu iets minder. Uiteindelijk heeft Coolblue het wel opgelost

De telefoon die ik bestelde was kapot. Telefoon teruggestuurd via retourformulier. Dit werkt soepel. Vervolgens kreeg ik de telefoon terug met de melding dat er een anti-diefstalslot op zit. Dit was vreemd. Ik had de telefoon voor terugsturen een factory reset gegeven. Bij Coolblue kon niemand mij uitleggen, wat dit anti diefstal slot was. Ook werd ik niet geïnformeerd dat het ze het toestel terugstuurden. Ze deden het gewoon. Aanvankelijk wilde Coolblue mij geen nieuw toestel sturen. Na dat ik hierover klaagde en dit vreemd vond bij een nieuw toestel. Na wat heen en weer gebel en gefacebook, besloot Cb mij wel een nieuw toestel te sturen.
Maar uiteindelijk had ik meer dan een week nadat de aanvankelijke bestelling pas een werkend toestel. Coolblue stuurde een defect toestel terug naar mij met een vage reden. Ik moest er zelf achteraan dat zij alsnog een vervangend exemplaar opsturen in plaats van dat ze het zelf deden.
Wat fijn is dat het personeel van Coolblue snel reageert, meedenkt en ook echt mensen zijn. Ik zou ook gerust weer iets bestellen bij Cb. Ik vermoed dat er gewoon 1 keer iets mis is gegaan.

Vergelijken is makkelijk, en je hebt Coolblue keuze, je gooit het in je mand rekent af en klaar niet heel spannend. Alles is makkelijk en overzichtelijk. Wat ik het leuke aan Coolblue vindt is hun marketing, elk onderdeel van hun winkel heeft een eigen site, veel grappjes!

Dit ligt niet aan Coolblue maar meer aan postNL (het pakketje wordt tussen 2 en 6 geleverd, oké dan heb je dus 4 uur de tijd en dan ben je als nog te laat) maar ophalen is bij hun ook geen punt dus dat kan je ook doen

Chat, bellen, whatsapp. Echt mega goed en snel een oplossing

Chat, bellen, whatsapp. Echt mega goed en snel een oplossing

Duidelijk site met voldoende informatie. bestelproces verloopt soepel en snel, persoonlijk vind ik het handig dat paypal wordt ondersteund.

Voldoende bezorgmogelijkheden beschikbaar. Pakketje was binnen 24 uur binnen

Ik had een case besteld voor de Raspberry pi 3 deze week echter een beetje af van de foto's op de site. Prima contact gehad met de klantenservice en er werd snel op gereageerd/opgelost.

Had een laptophoes gekocht voor mijn macbook pro 13 Prima product zoals op de site is beschreven de plus en minpunten hebben mij geholpen met het maken van mijn keuze

Kon zelf aanvinken waarneer ik het product geleverd wou hebben was overdag niet thuis en in de avond wel en prima s'avonds geleverd

Goed advies, spullen van goede kwaliteit en makkelijk te bestellen. Goed overzicht over alle specificaties en de garantie is toppie.

Meestal word er op tijd geleverd. Er is maar een keer voor gekomen dat iets niet werd geleverd op de avond die was afgesproken. Ik had aangegeven de volgende dag dan te leveren maar dat werdt ook verzet. Dat was dus nogal rommelig maar niet het einde van de wereld.

Coolblue was erg behulpzaam toen mijn pakketje niet op tijd geleverd werdt. Ik kreeg dezelfde avond nog een reactie en het was snel opgelost.

Snelle levering en goede verpakking. De website is overduidelijk en het is ook direct duidelijk na aankoop, wanneer je het pakket kan ontvangen.

De verpakking was goed en het werd snel verzonden. De dag erna had ik het al ontvangen.

Zoals altijd snel online geregeld en binnen een dag in huis.
Ook de aftersale is goed en goed georganiseerd, zoals altijd bij Cool Blue

Het doorlopen van de bestelprocedure en het betalen was simpel en snel. de bevestiging daarna per email ook prima.

Bij track en trace stond dat het artikel tussen 11.00 en 11.30 zou worden bezorgd. Uiteindelijk was de bezorging iets na 17.30 uur.
Gelukkig was ik thuis.

Besteld en geleverd zoals je wilt dat het gaat... Echt niets op aan te merken.

Bezorging met PostNL, dus je weet via de Track & Trace precies tussen welke uren je thuis moet zijn.

Altijd snelle levering tegen een concurrerende prijs. Vertrouwd kopen bij een Nederlandse winkel met uitstekende service.

Altijd snelle 'volgende dag' levering, zelfs op zondag.

Zeer goed bereikbare klantenservice die goed met je meedenken. 23794702

Scorekaart voor Coolblue.nl