Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Voor het eerst besteld via de nieuwe Coolblue app. Het bestellen ging foutloos, product laten afleveren op een PostNL locatie en kon de volgende dag al vanaf 09:00 uur afgehaald worden.

De welbekende blauwe Coolblue doos stond klaar bij het PostNL punt. Ondanks dat het product een klein was, goed verpakt. Het product zat in een extra Coolblue postzak in de doos.

Op woensdag 02-08 een Koelkast besteld. Deze dient ingebouwd te worden, dus de levertijd is 3 werkdagen. Tot zo ver alles prima.

Maar dan begint de ellende:
Op donderddag 03-08 krijg ik een mail dat de koelkast op diinsdag 08-08 tussen 12:30 en 14:45 wordt geleverd. Op dinsdag 08-08 om 15:15 echter nog niets gehoord of gezien. Dus contact opgenomen met de partij die de levering verzorgt, deze komt met het verhaaltje "autopech" van de monteur. Op de vraag waarom deze dan niet even belt dat hij later is/niet komt heeft men geen antwoord. Ook kan men niet vertellen wanneer de koelkast dan wel geleverd gaat worden.

Aangezien ik de bestelling bij CoolBlue heb geplaatst ook meteen (dinsdagmiddag 08-08) maar contact opgeomen met CoolBlue. Men verzekert mij ervan dat men er achteraan zal gaan en zsm een nieuwe levertijid zal doorgeven.
Op dinsdagavond echter nog niks gehoord, dus weer maar eens gebeld met CoolBlue. Nu krijg ik te horen dat het inplannen van een nieuwe levering tot 24 uur kan duren. (ik vind dit niet normaal aangezien het een mislukte levering door hun fout betreft, maar ok).
Op donderdagmiddag 10-08 heb ik nog steeds niets gehoord, dus weer gebeld met CoolBlue. Nu krijg ik te horen ik 24tot 48 uur geduld moet hebben voor ze een nieuwe levering kunnen plannen. Dus 24 uur is nu 24 tot 48 geworden, gaat lekker. Maar men verzekert mij dat er dezelde avond (donderdagavond 10-08 dus) nog contact opgenomen zal worden zodat er vrijdag 11-08 geleverd kan worden).
Het is nu vrijdag 11-08 in de middag en niet alleen is er nog steeds niets geleverd ook is er in tegenstelling tot de (zoveelste) belofte niet eens contact opgenomen over de levering.

Al met al compleet waardeloos dus, het is dat er geen lagere beoordeling is.
Er wordt vanalles genoteerd en beloofd door de klantenservice, maar actief een telefoon pakken, de installateur bellen, een afspraak plannen en deze aan mij doorgeven is schijnbaar teveel gevraagd.

Intussen is het dinsdag 15-08 en nog steeds heb ik geen levertijd te horen gekregen. Afgelopen vrijdag nog wel iemand aan de lijn gehad, die nu opeens wist te vertellen dat het probleem is/was dat de koelkast op "geleverd" staat. Waarbij ik me dan afvraag waarom de vorige 3 medewerkers die ik aan de lijn heb gehad dat niet gezien/gemeld hebben?

Heb overigens ook nog een mailtje gestuurd naar het mailadres hieronder, maar dat bounct als undeliverable. Goed bezig CoolBlue!

Gisteren15-08 weer maar eens gebeld. Deze keer werd het voorgelegd aan de manager en kwam men met de belofte dat ik deze keer toch echt vandaag nog teruggebeld zou worden. Helaas dus, ik heb weer niks gehoord.

And the saga continues....
Vorige week donderdag 16-08 te horen gekregen dat de koelkast op woensdag 23-08 geleverd zou worden. Op 22-08 een bericht gekregen dat dit tussen 12:12 en 14:30 uur zou zijn. Vervolgens op woensdag 23-08 om 09:57 uur een mailtje om contact op te nemen (met ExchangeNL, de partner die de aflevering/inbouw moet verzorgen). Uiteindelijk dat mailtje 's middags pas gezien en meteen gebeld. Kreeg toen te horen dat wegens vakantietijd de monteurs te druk zijn en men het niet gaat redden. Blijkbaar weet men dit dus om 09:57 al, dan vraag ik me af waarom men uberhaupt een levering inplant.
Nog leuker wordt het als ik contact opneem met CoolBlue en men mij later terugbelt. Nu is de reden opeens dat "er een trailer de verkeerde kant op gestuurd" zou zijn.

Niet alleen komt er van de levering niks terecht (21 dagen intussen and counting!!!), elke keer als ik iemand aan de lijn krijg, krijg ik een andere "reden" te horen. Ik voel me bedonderd, belogen en aan het lijntje gehouden.

Men heeft nu beloofd dat de koelkast a.s. vrijdag 25-08 geleverd wordt.
Laatste kans, als dit niet lukt ben ik er klaar mee en annuleer ik de bestelling (je zou je bijna afvragen of dit is waar men op aanstuurt).

Overigens ook nog eens voor de tweede keer een mail gestuurd naar het adres in de reactie van CoolBlue, maar opnieuw krijg ik een delivery report dat het mailadres niet bestaat en de mail niet afgeleverd kan worden.

Ik ga hier echt nooit meer iets bestellen.

Beste Sleepie,

Enorm bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij betreuren de levering of het uitblijven hiervan natuurlijk ook. We willen dan ook graag kijken of er nog iets is wat we voor je kunnen doen. Zou je daarom het ordernummer naar geenglimach@coolblue.nl kunnen toesturen? Kijken wij direct met je mee.

Groeten,
Coolblue

Product besteld dat bij Apple een levertijd van 4 weken heeft maar bij Coolblue volgende dag in huis. Duidelijke communicatie en goede service!

Volgende dag in huis, duidelijke communicatie en uiteraard track en trace.

Vorig jaar een groot zwaar product geretourneerd en werd vriendelijk geholpen en alles werd snel afgehandeld. Daarnaast zijn de contact optied uitgebreid.

Goede keuze begeleiding door slimme selectiecriteria. Uit meerdere zeer relevante selectiecriteria kan een keuze gemaakt worden.

Op de afgesproken tijd geleverd, keurig geplaatst en werkend achtergelaten. Oude machine meegenomen.

Product was makkelijk te bestellen. Informatie wordt duidelijk weergegeven op de website. Het product wordt in goede conditie geleverd. Product is met zorg ingepakt.

Snel

Alles was makkelijk, was op tijd bij de afhaalpunt gearriveerd, alles was nog intact, gewoon goeie service.

na beetje speuren een leuk product gevonden op internet en na kijken waar die te koop en op voorraad zou zijn. Wat bleek, coolblue had deze op voorraad en nog de goedkoopste ook. Gezien de uitstekende ervaringen in het verleden was de keuze makkelijk gemaakt en was de bestelknop bij coolblue snel gevonden !

Gezien ik mijn vriendin wou verassen de volgende dag en nog laat de bestelling had gedaan krijgt Coolblue het toch voor elkaar het product de volgende dag nog bezorgd te krijgen ! super !

Duidelijke site. Goede productinformatie. Duidelijke bestelinformatie. Veel informatie tijdens bestelling en aflevering. Levering keurig op tijd.

Perfecte en snelle service, veel producten en goed omschreven.
goede klantenservice, snelle levering. kortom perfect

Snelle en goede service. Had iets verkeerd besteld (om 21.00 uur) en na een telefoontje was het direct geregeld en had ik de volgende dag direct het juiste product terug. Geld ook de volgende dag terug. Gewoon top service.

Wordt snel geleverd. Tot 24 uur bestellen en de volgende dag in huis. Netjes een code van PostNL om het pakket te volgen.

Very easy to find a narrow selection of the products that were my point of interest. Filtering was on much better level than other webshops used to make my final decision.

producten makkelijk vindbaar en voor een goede prijs snel geleverd. Precies wat men tegenwoordig mag verwachten van een online winkel.

Flexibele aflevering

Eenvoudig artikelen te vinden op de site, koop proces is ook erg eenvoudig vooral als je al een account hebt.

Leuke en herkenbare doos altijd een feestje om er een aan te zien komen.

Heb 1x een klacht gehad en deze is naar volledige tevredenheid opgelost.

Dit keer niet eens op tweakers gekeken waar ik het het goedkoopst kon bestellen. Ik wilde de kabel de volgende dag in huis bij Coolblue weet ik zeker dat dat lukt.

Keurig, zoals gewend.

Heel makkelijk bestel proces, de informatie op de website is duidelijk, genoeg keuze in producten

snelle levering

Niet van toepassing op laatste bestelling, maar eerdere ervaringen met de klantenservice zijn heel erg goed. Er wordt veel moeite gedaan om een problem op te lossen.

Betalen ging goed en snel. Ze zijn helaas niet altijd de goedkoopste. Vaak wel. Als ik dan moet kiezen is de keuze snel gemaakt voor Coolblue.

Altijd snel. bereikbaarheid van de klantenservice is ook altijd snel, deskundig en vriendelijk.

Coolblue gaat voor de mond op mond reclame. Het eerste bedrijf die mij overtuigd heeft dat dit de beste marketing is. Vertrouwen is blijkbaar alleen over te brengen via de mensen die je vertrouwd niet via een banner. Ze gaan hier verder in dan Xs4all. Ik hoop alleen dat ze hierdoor niet zo duur worden als Xs4all. Veel nemen toch liever Ziggo nu.

Bestelling geplaatst in winkel. Zeer goed advies gekregen gebaseerd op mijn wensen en benodigdheden en niet om zoveel mogelijk te verkopen

Duidelijk tijdslot voor bezorging op zondag

Site is gemakkelijk te gebruiken Verzenden gaat snel ze houden je goed op de hoogte

Houden je goed op de hoogte volgende dag binnen

Bij de aankoop van mijn product werd ik goed geholpen en de betaling is ook heel gemakkelijk

Alles was netjes verpakt

Gewoon Ideal, dus OK Tegenwoordig niets bijzonders meer, ik verwacht eigenlijk niets anders meer tegenwoordig.

Volgende dag

Als je een ongebruikte 'Tweede kans' printer besteld sturen ze er eentje waar de cartridges al inzitten, dus gebruikt is, en waarvan de printkoppen direct verstopt zitten. Reinigen dus: mooi niet want de eerste cartridge is al heel vlot leeg (kennelijk al flink gebruikt dus). Al met al 2 uur zitten prutsen en bellen.

Zucht. Het spijt ze echt (wel 10x) heel erg maar veel meer dan terugnemen doen ze niet. Ik hoefde ook geen nieuwe meer. Elders een nieuwe besteld (ook nog goedkoper maar daar ging het me niet eens om).

Coolblue had mij twee uur bespaard als ze zelf heel even in en naar de printer hadden gekeken alvorens deze het label Tweedekans (nieuwstaat) te geven. Ik ben bang dat het een kostbaar hoopje plastic wordt. Inkt is net zo duur als die hoop overigens.

Moraal van het verhaal: je kunt nog beter op Marktplaats een printer kopen dan een tweede kans bij Coolblue.

Aanvulling:
En dan denk je dat het klaar is; krijgen ze ook nog voor elkaar de helft van de retour zending (de cartridges) kwijt te maken. Ik had alles met wat feestelijkheden (geïnspireerd op hun eigen voorstel) in de doos gestopt. Vonden ze misschien niet leuk en hebben alles (inclusief cartridges) maar gewoon weggegooid? Na flink aandringen komt er dan een soort van coulance voorstel. Ze willen niet naar de schuldige wijzen. Nou ja zeg! Ik ben dus voorgoed helemaal klaar met Coolblue!

O, ja weer een dozijn excuses, sorries en fijne dagen erbij.

Hoi,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We vinden het fijn dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Op deze manier kunnen wij ons tenslotte steeds weer een beetje verbeteren. We begrijpen goed dat je niet tevreden bent met je Tweedekans printer. Je kunt deze nu tenslotte niet normaal in gebruik nemen en dat is niet de bedoeling. Wanneer wij je bericht doorlezen, lezen we terug dat je inmiddels al contact hebt met onze klantenservice. We weten zeker dat onze collega's hun best doen om jou zo snel mogelijk van een oplossing te voorzien. Wanneer je het fijn zou vinden, kun je ook je ordernummer en een toelichting naar ons sturen via geenglimlach@coolblue.nl. Wij kijken dan ook met je mee naar de situatie.

Groeten,
Coolblue