Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Makkelijke website, veel informatie over producten en veel reviews. Goede zoekfunctie. Vergelijken van producten is makkelijk.

Snel en op tijd

Een paar keer contact gehad en altijd tot volle tevredenheid geholpen.

Was makkelijk te vinden.
Snelle betaling.
Goeie reviews.
Snelle levering.
Veel accessoires.
En een makkelijke app

Top winkel; altijd goed om verschillende producten met elkaar te vergelijken, een uitstekende service en betrouwbare levering. De klant staat duidelijk centraal en wordt serieus genomen, hooguit de prijs is niet altijd de beste, maar dat past bij service en kwaliteit.

Levering via PostNL geniet mijn voorkeur boven alle alternatieven, deze keer koos ik voor levering op een Pakketpunt zodat ik het pakketje kon ontvangen op een tijdstip dat voor mij goed uit kwam.

Waar je ook mee zit, altijd een zinnige en inhoudelijk goede reactie waar je iets mee kunt. Een voorbeeld voor anderen; de klant centraal! Top!

top winkel kom er graaag en bestel er graag en altijd mooi optijd binnen daglevereing

goed ervaraing top winkel

Zo nu en dan geen idee waar ik mijn artikel moet zoeken/ kopen , met coolblue lukt het altijd en de service is prima

snelle levering

Ondanks het feit dat Almere een flinke stad is geworden, zijn de mogelijkheden om aan computeronderdelen te komen uiterst beperkt. Coolblue is een welkome aanvulling die ik dan ook regelmatig gebruik. Geweldige clientervaring door humor, zeer snelle levering en service. Koop er dus graag.

Ieder tot nu toe gekochte item was goed verpakt en werd zonder schade geleverd.

Zowel voor advies voor een aankoop als de nazorg staan bij Coolblue op een hoog peil. Voorbeeld voor anderen!

top service en top meedenken met oplossing van het probleem door foutieve levering van bijna één jaar geleden

Zelfde dag besteld zelfde dag geleverd als service . top

Had jaar geleden printer aangeschaft inclusief reserve cartridge. bij uitpakken cartridge bleek ik de verkeerde geleverd te hebben gekregen één jaar geleden. Werd kosteloos vervangen door nieuwe. Betere service kun je je niet wensen. Coolblue jullie maken waar wat je beloofd en meer dan dat.

Hele proces van zoeken en vergelijken naar bestellen en ontvangen verloopt perfect.
Ook als iets toch niet bevalt is het proces van retour zenden een fluitje van een cent,perfect!

Door eigen besteldienst weet je exact wanneer iets komt en dan is het er ook

Duidelijke service. Communicatie is goed. Ze doen wat ze beloven. Al meerdere keren een bestelling bij CoolBlue besteld!

Bellen je wanneer ze er bijna zijn en op de site ook duidelijk te zien wanneer ze komen.

De beste webwinkel van Nederland met een reden. Vanaf het bestellen op de website tot de bezorging bij je thuis loopt alles vlekkeloos en soepel

Doordat Coolblue gebruik maakt van hun eigen bezorgdienst loopt de verzending geheel vlekkeloos en kunnen ze bezorging binnen een bepaald tijdbestek mogelijk maken wat ontzettend prettig is.

In voorgaande ervaringen met de klantenservice kan ik oordelen dat er geen betere klantenservice bestaat als die van Coolblue. Oplossingen worden aangeboden zonder problemen. Hier kunnen andere webshops nog wat van leren.

De website werkt fijn en is overzichtelijk. De filter opties zijn zeer uitgebreid en erg specifiek toe te passen. Zoek functie werkt goed en altijd wel iets kunnen vinden met minimale woorden.

Elke bestelling die ik gedaan heb, werd altijd binnen de beloofde tijd bezorgd en verkeerde in uitstekende staat. De humor in de marketing blijft mij aangenaam verrassen en het enthousiasme van de bezorgers ook. Hierdoor bestel ik eerder iets op CoolBlue dan elders online. Je weet dat het goed gaat en betrouwbaar is.

Elk belletje werd naar tevredenheid beantwoord en ook in de winkel is goede kennis aanwezig. Klachten afhandeling heb ik geen ervaring mee en kan ik niet beoordelen, omdat het altijd goed gaat.

Duidelijke website en heldere communicatie. Ik kreeg ook een duidelijk mail waarin bevestigd wordt dat de betaling geslaagd is.

Levering was op tijd, maar doordat ik 2 producten apart van elkaar besteld had kwam het ene met Post NL en het andere met de bezorger van Coolblue. Dat is minder praktisch.

Geen ervaring mee.

Wasmachine op vrijdagavond besteld, kon zondag gratis bezorgd worden, wat mij perfect uit kwam met de verhuizing! Hele vriendelijke bezorgers, binnen 5 minuten stonden ze weer buiten en was mijn machine al bezig met de eerste wasbeurt!

Heel tevreden met mijn nieuwe wasmachine, heb hem nog maar paar keer gebruikt, maakt weinig geluid, ziet er mooi uit!

Alles is duidelijk beschreven en goed bereikbaar.

Coolblue is meestal net niet de goedkoopste, maar alles is wel scherp geprijst. Belangrijker vind ik dat alles super soepel gaat en het bedrijf zeer betrouwbaar is. Dat er naast 'click' ook 'brick' is vind ik ook prettig; soms handig voor een retour, soms voor snelle afhaal.

's-Avonds voor twaalven besteld en de volgende dag om 9:00 uur in huis :-)

Coolblue is een van de beste winkels die ik ken.
Hun website heeft veel aanbiedingen en variatie in keuze.

Zeker een aanrader!

Een geweldige optie voor de ongeduldige!
Coolblue geeft je de optie om een bestelling dezelfde dag te ontvangen.
De producten worden in een erg goed verpakte doos.
En je kunt zelfs de bezorger zien die onderweg is met hun track and trace.

Ik had een keer een monitor besteld die een fabrieksfout had.
Maar na de hulp van de klantenservice kon ik hem aan de praat krijgen en hoefte ik het niet terug te sturen.
Super!

Op de site word heel duidelijk beschreven wat je van het product mag en kan verwachten. En beschrijving van het product klopt helemaal.
Daarnaast krijg je tijdens het wachten op aflevering ook hele handige tips

Ruime keuze mogelijkheid over het aflever moment
Levering was prima ongeveer 20 minuten eerder dan in het tekstbericht werd aangegeven maar, daarvoor werd er ook netjes gebeld dat ze iets eerder waren.
En de bezorgers waren super klantvriendelijk.

Ik heb ze niet nodig gehad door alle (niet te veel) informatie die vooraf gegeven werd

Ik koop vaker bij Coolblue, ook in de fysieke winkels. De service is top en de website is erg fijn in gebruik. Het aanbod is ook erg groot.

Ik laat meestal bezorgen bij een PostNL punt en dit gaat altijd goed tot nu toe. Op tijd besteld is morgen in huis!

Contact met de winkel is erg goed, ze sturen duidelijke mails over je bestelling.

Coolblue is laagdrempelig en makkelijk te vinden. Bieden veel support en de website is enorm overzichtelijk.

Bezorging op zondag zonder meerkosten!

Heb alleen maar positieve ervaringen met de klantenservice!

Overzichtelijk website en makkelijk de shop te bewandelen zonder verdwaald te raken in irrelevante pagina's

Snel de volgende dag thuis zonder vertraging en netjes te volgen met de track en trace provided in the mail.

Mijn stofzuiger ging zaterdag aan het eind van de middag kapot. Met Google had ik op zondag een nieuwe. Wel teleurgesteld dat ik geen coolbluedoos kreeg. Mijn katten stellen zo'n doos namelijk zeer op prijs.

De bezorging was via post.nl ver buiten de opgegeven bezorgtijd. Omdat de levering via post.nl ging nam hij ook niet mijn oude apparaat mee.

Scorekaart voor Coolblue.nl