Gebruikers over webshop Kamera Express België

Na lang sparen kocht ik mijn eerste camera bij Kamera Express: de Sony A7C II in het zilver.

Ik ben erg tevreden over de service. De medewerkers namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen, beantwoordden al mijn vragen en gaven eerlijk advies. Ik kreeg ook de mogelijkheid om de camera eerst te bekijken/eventueel uit te testen en werd gewezen op handige accessoires die een goede aanvulling zijn.

De vriendelijke en deskundige hulp gaf me veel vertrouwen bij deze aankoop. Ik kom hier dan ook zeker terug voor toekomstige aankopen, zoals een statief en een flitser.

Zeker een aanrader!

Kamera Express heeft een zeer goed website waar je alle uitleg vind. Ook zijn er meestal wel handige filmjes met uitleg over het product.
De bestelling verliep heel vlot en zonder problemen.
Ook hun helpdesk is goed en ze hebben meestal wel een scherpe prijs. Vragen worden snel beantwoord. Ik heb er het volste vertrouwen in. Ook hebben ze een Academy en forums (met tips, cursussen,...)

Besteld en enkele dagen later was mijn camera thuis geleverd (netjes verpakt)

Vragen aan de helpdesk worden snel en uitgebreid beantwoord. Dit geeft ook het nodige vertrouwen dat je er later ook gemakkelijk bij terecht kan.

Kamera Express is voor mij geen onbekende winkel. Ik zocht een tweedehands Canon 1D III voor een degelijke prijs en met garantie en vond deze bij Kamera Express. Het toestel wordt degelijk onderhanden genomen en getest.

Alles is verpakt en wordt geleverd zoals een nieuw toestel. Dat zorgt voor betrouwbaarheid.

Vragen worden zo vlug mogelijk beantwoord. Zorgt meestal wel voor een oplossing.

Zeer tevreden over Kamera Express België. De productbeschrijving was duidelijk en volledig, waardoor ik precies wist wat ik kocht. De prijs-kwaliteitverhouding is ook erg goed. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar camera-apparatuur of accessoires.

Mijn bestelling werd snel geleverd en was perfect in orde. Ik ontving mijn camera al de dag na mijn bestelling. De bezorger was erg vriendelijk en dankzij de duidelijke track & trace kon ik mijn bestelling op elk moment volgen. Zo wist ik precies wanneer mijn pakket geleverd zou worden. Heel handig!

Ik heb geen contact hoeven opnemen met de klantendienst, omdat alles vlot verliep. Tijdens het hele proces werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Op basis van die ervaring verwacht ik dat ook de klantenservice van dezelfde goede kwaliteit is. 🙂

Wij bestellen inmiddels al superlang en heel regelmatig bij Kamera Express. Waarom? Omdat het eigenlijk altijd gewoon goed zit. De service is elke keer pico bello in orde, of we nou een kleine accessoire nodig hebben of grotere apparatuur. Ze leveren snel en als er een keer wat is, wordt het netjes opgelost. Voor ons echt de vaste go-to shop!

Wat de verzending betreft ook echt niets te klagen. Bestellingen worden eigenlijk altijd supersnel opgestuurd en de boel zit telkens stevig en netjes ingepakt. Wel zo fijn met dit soort kwetsbare apparatuur!

De service is hier echt top. De medewerkers denken altijd fijn met je mee en weten waar ze het over hebben.

altijd top bediening en goeie service
scherpe prijzen
fijn menselijk contact
professionele mensen aan het werk

deze waren altijd stopt op tijd en zonder mankementen waarvoor dank

de service is altijd super prof en geen dozen schrijverij

Het was gemakkelijk om een cadeaubon te bestellen.
Bij het besteloverzicht misschien wel bus vermelding ipv toevoeging bij adres. Het zou ook gemakkelijk zijn om de bon digitaal te krijgen ipv enkel fysiek.... Het zijn maar ideetjes hé ;-)

Ik heb een Fuji XT5 en een accu bij Kamera Express gekocht. Dit is de tweede keer dat ik bij hen bestel en ik ben zeer tevreden. Het product is makkelijk te vinden, de bestelling wordt snel verwerkt en de levering is ook snel (ik had het product binnen 48 uur in huis). Ik ga zeker weer bij hen bestellen. Kwaliteitsproduct en uitstekende service. Bedankt!

Het product was zorgvuldig verpakt en werd op tijd geleverd (binnen 48 uur).

Uitstekende klantenservice, ze reageren snel, ik beveel deze site aan.

Ik heb een printer elders goedkoper kunnen aankopen, maar ik heb ervoor gekozen om dat specifiek model van Brother bij Kamera Express te kopen omdat ik hen 100% vertrouw door voorgaande positieve ervaringen. Ik weet dat ik bij hen terecht zal kunnen moest er iets fout lopen.

Altijd super vriendelijk en professioneel. Ook de garantieperiode liep bij hen veel langer.

Heel blij met alle aankopen die ik tot nu toe gedaan heb.

Geen enkel probleem gehad met de verzending. Ik werd via mail en sms verwittigd wanneer het pakje ging toekomen. Het was stevig verpakt.

Ik heb al meerdere zaken gekocht bij Kamera Express. Wanneer ik informatie of advies nodig had, werd ik steeds vriendelijk bijgestaan.

Ik heb onlangs een lens gekocht bij Kamera Express en alles verliep vlot van begin tot eind. De bestelling was eenvoudig te plaatsen, de communicatie was duidelijk en de levering gebeurde zoals verwacht.

De lens was goed verpakt en kwam in perfecte staat aan. Het volledige aankoopproces verliep zonder problemen, waardoor ik met een gerust gevoel mijn aankoop kon doen.

Een fijne winkelervaring en zeker een aanrader voor fotografen die op zoek zijn naar een betrouwbare webshop.

Vriendelijke communicatie, een vlotte opvolging en een correcte oplossing. Precies wat je van een goede klantenservice verwacht.

Fijn tweedehandsaanbod voor een flitser en bijbehorende trigger op de website gevonden. Bestelling en betaling verliep vlot.

De verzending gebeurde correct, maar ik miste na mijn bestelling wel wat informatie over de levertijd. Het bleef berschillende dagen opvallend stil in mijn mailbox, in vergelijking met andere webshops.
Uiteindelijk gemaild naar kamera express, en die gaven me meer informatie over de levertijd.

Moderne webshop. Zoeken is makkelijk. Groot assortiment en je krijgt nuttige bundels toegereikt. Niet te veel spam/clicks/pop-ups.

Geen enkel probleem met betaling. Duidelijke prijzen.

Levering op volgende werkdag is goed gelukt. Ook makkelijk om de bestelling in de winkel te laten leveren.

Snelle respons, zowel telefonisch als per mail (info@ adres).

Ik had graag een 5-jaar garantie overgezet bij een tweedehands aankoop via tweedehands.be, maar dat is spijtig genoeg niet mogelijk volgens de mail-support.

Telefonisch hadden ze mij gezegd dat dit wel mogelijk zou zijn in de winkel... dus dat is wel tegenstrijdige informatie. Later ga ik het in de winkel nog eens navragen.

Bij ons eerste bezoek 6 maanden geleden waren we meteen overtuigd dat we onze camera gingen aankopen bij Kamera Express Mechelen dankzij Sven's geduldige vakkundige uitleg zonder ons echt te forceren om te kopen. We beslisten om er nog een tijdje over na te denken. Bij ons 2de onverwachte bezoek, kregen we dezelfde uitleg van Sven en hebben we de EOS R10 aangekocht.

De gewenste EOS R10 was op voorraad alsook de gewenste lens, tas en reinigingsmiddelen. We konden dus meteen aan de slag, zalig! We zijn nu 2 weken verder en zijn super tevreden over aankoop en begeleiding van Kamera Express.

Ik had Kamera Express Mechelen een Whatsapp bericht gestuurd met screenshot van kamera waarover we uitleg wensten. Bij onze aankomst stond Sven klaar met kamera en eventuele opties, geweldig toch.

Vorige week ging ik langs bij Kamera Express te Turnhout. Daar werd ik goed geïnformeerd en werd er geluisterd naar mijn wensen. Na nog even goed na te denken bestelde is deze week het besproken toestel online. 1 dag later werd het al geleverd, ik ben zeer tevreden van de service.

Heel tevreden, 1 dag na bestelling werd het toestel al geleverd.

Heel tevreden, vorige week ging ik langs bij Kamera Express te Turnhout. Daar werd ik goed geïnformeerd en werd er geluisterd naar mijn wensen.

Ik reserveerde een lens bij de winkel in Turnhout.
Zowel fysiek als online een ruim aanbod.
De ruime parking voor de deur is zeker een pluspunt.

---

De reservatie verliep erg vlot via de website. De lens werd snel opzij gehouden, zodat ik deze kon ophalen.

In de winkel, bij het ophalen, werd ik vriendelijk verder geholpen.

Overzichtelijke website, uitstekende service en een mooi aanbod. Het product werd stipt geleverd en ook de pakjesdienst levert uitstekend werk, goede volgfunctie van de pakketdienst.

Product goed verpakt aangekomen.

Product goed verpakt aangekomen.

Duidelijk onderverdeelde info voor verdere vragen, vriendelijke telefonische service bij problemen.

De bestelling en betaling gingen heel vlot en ik ondervond hier absoluut geen problemen bij.

Doordat het product dat ik bestelde vanuit een partnerwinkel moest komen duurde de verzending wat langer dan normaal, wat begrijpelijk is. Het probleem was dat ik hier niet over verwittigd werd bij het bestellen en dus dagen zonder updates zat, wat ook waarschijnlijk te maken had met feestdagen in mei. Hiervoor werden excuses aangeboden en kreeg ik meteen een track en trace code.

Ik krijg pas na enkele dagen antwoord via messenger. Ik moet wel zeggen dat telefonisch contact veel beter en sneller verliep met vriendelijke medewerkers.

Het zoeken naar een item verloopt soepel, eenmaal je de site kent. De betaling lukt heel vlot.

Vlekkeloos op tijd geleverd, het pakket was gemakkelijk te volgen op de site van de koerierdienst.

Het bestellen loopt zeer vlot, ook de keuze en prijzen zijn zeer goed. Enkel wanneer een betaling mislukt is heel je winkelmandje weer leeg en moet je alles opnieuw selecteren. Voor de rest verliep alles perfect.

Zeer snel antwoord, en vriendelijke hulp. Het product werd 200 euro afgeprijsd kort na mijn bestelling en hier werd ik zonder problemen voor gecompenseerd

Ik heb onlangs een tweedehands Nikon Z6II camera gekocht en ben erg tevreden over de aankoop. Het bestelproces verliep vlot en duidelijk. De camera was netjes omschreven en kwam overeen met de verwachtingen. Ook het betalen ging eenvoudig en zonder problemen. Tot nu toe zeer tevreden met de service en het product.

Ik ben de camera zelf gaan ophalen in de winkel en alles verliep vlot en gemakkelijk. Ik werd vriendelijk geholpen en de afhandeling ging snel en duidelijk.

Scorekaart voor Kamera Express België