AlgemeenTot nu toe altijd heel tevreden geweest over de winkel in Gent. Maar gezien dringend me voor de eerste keer laten verleiden tot een snelle levering via Trunkrs. Ik kan nu al zeggen: mijd deze charlatans. Beweren meermaals dat ze aan de deur stonden maar kwamen gewoon niet langs.
VerzendingBeweren meermaals dat ze aan de deur stonden maar kwamen gewoon niet langs. Eerst twijfel je even (zou ik het dat niet gehoord hebben?), maar na drie keer weet je het wel zeker: ze kwamen gewoon niet langs! Meer nog de laatste status die ze gaven was: geweigerd door de klant! Euh, daarvoor moet je wel iets aanbieden. Helpdeskrobot van Trunkrs is ook een lachtertje!
KlantenserviceHet is frustrerend dat de klantenservice van Kamera Express gewoon niet reageert! Twee formulieren ingevuld twee maal geen reactie. Ergens op hun webiste spreken ze van zeven dagen maximaal. Maar dat houdt geen pas bij een pakje dat maar niet aankomt! Kortom: bijbetalen voor snelle levering resulteert in geen levering. Maar dat staat niet bij de invulopties hier. Dus ik benadruk: pakje niet geleverd! Reactie van Kamera Expres: Geen.