Gebruikers over webshop UniFiSupply.nl
Review toevoegenBestelling geplaatst, kreeg backorder melding, contact gezocht met UnifySupply, werd aangegeven dat de pakketjes al waren opgehaald, na een paar emails kreeg ik de melding dat alles toch nog verzonden was en de volgende dag geleverd zou worden, zoals ook op de website vermeld.
VerzendingPrima verpakt in een double box, met track&trace van PostNL, netjes op tijd de volgende dag geleverd.
KlantenservicePrima webshop, snelle reactie op emails, en klant gerichte service, hier is de klant nog koning.
De webshop is zeer gebruikvriendelijk. Ik heb onlangs een UniFi AP Pro 3Pack besteld en ben erg te vreden met mijn aankoop. De access points voldoen aan al mijn verwachtingen.
VerzendingDe producten 's middags besteld en de volgende dag de priducten ontvangen.
KlantenserviceIn eerste instantie had ik problemen met een van de Access points, echter bleek dit na de telefonische ondersteuning te liggen aan een van de router poorten. Na de installatie geen problemen meer gehad.
Snel en een goed antwoord op de vraag van de klant.
We hadden in de bestelling een fout gemaakt, hierdoor was het product duurder. Dit konden we achteraf nog extra overmaken. Top!
We hadden het de volgende dag nodig en had mijn bestelling na betalen binnen korte tijd netjes in huis.
Na bestelling een mail ontvangen met daarin alle info over mijn bestelling. 29-5-14 besteld en had het de volgende dag in huis. Moet er wel bij zeggen dat ik het 's ochtends besteld had.
Na ontvangst direct geïnstalleerd en heb super snelle verbinding en overal bereik. Echt een aanrader!
---
Vandaag een nette mail ontvangen of ik tevreden was, dat ben ik zeker! Vandaar ook mijn goede review. UniFiSupply.nl bedankt!
Netjes en goed verpakt ontvangen en de pakbon was bijgevoegd. Over de mail mijn factuur gehad met BTW, want dat heb ik nodig om in mijn administratie te verwerken.