Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNieuwe PC besteld, alleen liep tegen wat probleempjes aan. Na een mail te sturen werd ik direct geholpen! Top service
KlantenserviceDe klantenservice reageert snel en vriendelijk, ben heel erg tevreden over hoe ik ben geholpen!
AlgemeenCase besteld. Direct verstuurd, geen problemen. Er is niet veel meer te zeggen. Would buy again. Btw, in dit geval kan ik iets winnen, maar dat veranderd niets aan het feit dat het prettig zaken doen was.
VerzendingCase besteld. Direct verstuurd, geen problemen
KlantenserviceSnelle duidelijke communicatie
AlgemeenAlles is overzichtelijk en de website werkt vlot, heb makkelijk alle onderdelen voor mijn build kunnen vinden. Niks op aan te merken.
VerzendingLevering op tijd, keurig verpakt.
AlgemeenHarde schijf besteld voor in mijn nieuwe NAS. Megekko had de beste prijs. Ik had nog nooit eerder besteld bij deze winkel, maar de vele goede reviews hebben me over de streep getrokken. Prima eerste ervaring!
VerzendingOp 4 december besteld, 5 december ondanks Sinterklaas drukte toch mooi op tijd in huis.
Algemeen32,5 inch monitor de volgende dag in huis, zelfs op de dag van sinterklaas, mailtje gestuurd waar binnen het uur op geantwoord werd. Uitstekende service!
Algemeenvoor een nieuwe build alle onderdelen bij Megekko besteld. pakket werd na 3dagen geleverd omdat er 1 item niet op stock was.
Mooi op de hoogte gehouden van wanneer item op stock was en volledig pakket verzonden werd.
prijzen zijn competitief, levering is snel.
over de service kan ik mij nog niet uitspreken heb nog niets moeten retoureren.
AlgemeenGemakkelijke website, zeer overzichtelijk prijzen zijn ok. genoeg betaalmogelijkheden en zeer snelle levering al met al een goede zaak met tot nu toe geen minpunten
VerzendingSupersnelle levering 'savonds besteld 'smorgens geleverd.. Perfect
AlgemeenVanwege de lage prijzen gekeken naar Megekko. De website is overzichtelijk en de producten worden op een goede manier toegelicht.
VerzendingMijn CPU koeler kwam in een vrij grote doos. Wellicht hebben ze hem niet een maatje kleiner voor het product want de doos was maar voor 1/4 gevuld. Maar alles was keurig omringd door opvulling (luchtzakjes) en de producten zijn onbeschadigd aangekomen.
Algemeenik heb al meerdere malen computeronderdelen besteld bij Megekko. Omdat ik steeds een goeie ervaring gehad heb blijf ik terugkomen bij hen als ik iets nodig heb van onderdelen/apparaten.
over de webshop kan ik niet veel meer zeggen dan dat die uitstekend is.
mijn producten zijn telkens geleverd geweest binnen de aangeduide levertermijn. telkens goed stevig verpakt.
AlgemeenIk bestel vaker bij Megekko maar nu i.v.m. de winactie toch maar een review achterlaten (wel zo eerlijk). Levertijden zijn tot nu toe zoals beloofd en nooit problemen gehad met de kwaliteit. Top webshop wat betreft computer gerelateerde spullen. Vaak ook nog net iets goedkoper dan de concurrenten.
VerzendingDe beloofde verzenddatum is voor zover ik mij kan herinneren altijd gehaald. Uiteraard een Black friday delay daargelaten
AlgemeenHet bestellen van de grafische kaart verliep makkelijk. Ideal betalen was gratis maar voor PayPal, wat mijn voorkeur verdient, en andere betalingen werd een vergoeding gevraagd
VerzendingHet product werd zoals beloofd de volgende dag geleverd inclusief track en trace.
KlantenserviceMeegeleverde Battlefield V licentie kon niet worden ingewisseld. Na wat heen en weer gemail met de serviceafdeling is dit naar tevredenheid opgelost.
AlgemeenThis was my first order on Megekko, it was a Brother printer, everything went very smoothly, will definitely come back in the future!
VerzendingThe order arrived on time, as was stated on Megekko´s website, there were no delays.
KlantenserviceI sent Megekko an email and the response was very quick.
AlgemeenAlle bestellingen tot op heden verliepen vlekkeloos. Snel afgehandeld en snel geleverd, zelfs in de drukkere periodes.
AlgemeenSnel een SSD en 2,5" HDD/SSD behuizing nodig dus gekeken de pricewatch wie als eerste in de lijst verzending aanbood binnen 24 uur. Megekko bood dat aan en was de 2e na goedkoopste dus prima.
VerzendingSnel wat ook nodig was bij mijn bestelling. Voor 22:00 is volgende dag in huis.
KlantenserviceNiet nodig gehad maar zal vast wel in orde zijn. Wel kreeg ik na het plaatsen van de bestelling een soort "tegoedbon" aangeboden. Daar op geklikt en werd ik doorgestuurd naar een andere site die ook bankgegevens wou hebben om die korting te claimen. Het was geen phising of dergelijke maar heb er verder niks ingevuld aangezien ze die gegevens niet hoeven te hebben en heb ik het tegoed maar laten zitten. Misschien puntje voor Megekko om tegoeden en customer loyalty via hun eigen site te regelen.
AlgemeenVia de Tweakers site ben ik op Megekko terecht gekomen. Ze hadden bij de meeste PSU's een goede of beste prijs. De site zelf gaf heldere informatie over bv de pinpout van de voeding of productbeschikbaarheid. De order was snel geplaatst, betaald, bevestigd en geleverd. Alles prima dus.
VerzendingSnel geleverd en goed verpakt. Vooral op dat laatste let ik altijd. Een redelijk grote doos met voldoende beschermingsmateriaal.
AlgemeenHet was erg makkelijk om te betalen (niks uitzonderlijks) maar was wel streamlined. Ook was het snel geleverd zelfs in drukke dagen voor PostNL en werd mijn order persoonlijk gecheckt door iemand om te controleren of het klopt
VerzendingErg snel
AlgemeenLevering ging goed en snel.
Prijzen zijn ook netjes dus ik ben een tevreden klant!
AlgemeenIk heb snel gevonden wat ik nodig had, duidelijk en makkelijk en overzichtelijk de website. mooie snellen web winkel.
Verzendinggoede verpakking en goed herkenbaar , niets los rammelend in de doos.
gewoon goed verpakt
goede info over ,dat het product iets laten kwam.
AlgemeenMaandag avond 23.00u besteld. Woensdag in huis. Ubiquiti USG +Switch besteld. Bestelling / Betaling / Bezorging geen probleem.
VerzendingNetjes en stevig verpakt in 1 doos. Overtollige ruimte aangevuld met luchtkussentjes. Netjes. Bezorging mooi op tijd.
AlgemeenPrima prijs gevonden via tweakers op tweakers. Beste prijs zelfs op dat moment met snelle levering
VerzendingZondag bestelling geplaatst, maandag middag al binnen ondanks de sint drukte