Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGekocht Videokaart voor afspelen video films op mijn tv Gigabyte GT 1030 low Profile 2G gekocht voor een zeer concurrerende prijs en bezorgd binnen een dag. Installatie ging vlot.
AlgemeenBestel hier regelmatig spullen altijd perfect.
Goede duidelijke site.
Goeie prijzen voor de snelle service die ze bieden
Alleen beetje jammer dat je altijd verzend kosten betaald.
AlgemeenHet was de laagste prijs voor de SSD, zondagavond besteld, de volgende dag had ik de schijf in huis. Probleemloze aankoop.
VerzendingErg snel, vooral gezien het feit dat ik zondagavond laat bestelde. Ik had m'n twijfels of ze maandagmiddag zouden redden maar dat lukte dus wel.
KlantenserviceHielden me op de hoogte van verzending incl track&trace. De echte test van klantenservice is natuurlijk als er een probleem is, maar die ervaring heb ik dus (nog) niet en kan ik niks over zeggen.
AlgemeenMegekkko is een gestroomlijnde websjop. Prima afhandeling van de bestelling en snelle bezorging. Prijzen zijn heel concurrerend.
VerzendingSnelle bezorging in toffe doos.
AlgemeenLogitech Bluetooth toetsenbord besteld. Ik kende Megekko nog niet - maar ze hadden de beste prijs. Super-snelle levering en artikel zoals beloofd.
Ben zeer tevreden (deze review is trouwens op dat keyboard geschreven).
AlgemeenHier een pedalenset add-on gekocht voor mijn Thrustmaster racestuur. Megekko was de goedkoopste en eerdere ervaringen met de winkel waren goed. Besteld en binnen een dag op het pickup point.
Site is helder en overzichtelijk, mogelijkheid om makkelijk te bestellen zonder account is ook zeer prettig.
10-12 redelijk laat in de avond besteld, 11-12 om 12:00 binnen op het pickup point om de hoek. Erg scherp.
AlgemeenAl meerdere malen bij Megekko dingen voor mijn werk besteld, over het algemeen leveren ze heel snel en ook qua prijs zijn ze vaak één van de voordeligste opties. Heb één enkele keer gehad dat de levering van artikelen wat langer duurde dan voorzien, maar hiervan werd ik wel goed op de hoogte gehouden. Wel is de omschrijving van sommige artikelen op de webshop niet altijd even volledig of duidelijk, zeker bij de wat 'obscuurdere' artikelen. Maar verder prima webshop die ik kan aanraden.
VerzendingVerzendingen zijn altijd goed en netjes verpakt, niks op aan te merken.
AlgemeenIk zocht een USB 3.0 HUB, via wat zoeken en vergelijken uitgekomen op de USB PowerPort van ANKER. Deze besteld en aangegeven dat hij voor de zaak(zzp) is, wat ook geval is, maar nu is de tenaamstelling ook gelijk oke.
De HUB erg snel ontvangen, niks mis mee. Echter na installatie kom ik erachter dat het niets anders is als een voeding met 5 USB poorten. Niks geen HUB functionaliteit.... RMA prcedure gestart en vlot een reactie van MEGEKKO dat omdat ik zakelijke koper ben het retourrecht niet geldt. Eigenlijk mag retour geweigerd worden, maar uit een soort coullance kan ik 80% retour krijgen.
Dit icm met transportkosten voor retour en een duurder vervangend product bij MEGEKKO. Heb ik besloten de miskoop te behouden, met een nasmaak dat wel.
Eigenlijk een waarschuwing aan andere kleine zelfstandige koop gewoon particulier dat scheelt in geval van een foutje een hoop geld.
Gewoon goed
AlgemeenSnel besteld, zonder aanmaken van onnodig account voor de webshop. Daarna toch duidelijk op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Bestelling werd netjes geleverd op de afgesproken datum.
VerzendingErg goed ingepakt! Misschien te goed? Veel onnodig verpakkingsmateriaal, met oog op milieu misschien iets minder.
AlgemeenDe bestelling was correct en optijd. Zéér tevreden van de prijzen en kwaliteit. Een aanrader voor iedereen
VerzendingProduct zeer goed verpakt en levering optijd. Niet op aan te merken
AlgemeenIk heb er meerdere keren wat besteld. Gaat altijd goed. Nette prijzen. Aflevering is prima!
AlgemeenBij Megekko een computer case besteld. Werd snel geleverd en zat stevig verpakt. En ook nog eens voor een goede prijs. Wederom zeer tevreden.
AlgemeenBestellen gaat snel, zonder te veel ingewikkelde onnodige vragen.
Prijs is zeer gunstig, en toch 2 jaar garantie op het product en geen onzin als verzendkosten en andere bijkomende kosten.
Ook doen ze wat er beloofd is, lekker snel in huis.
AlgemeenIk zocht een externe USB DVD-speler/writer. Megekko was een van de voordeligste. 'S avonds om 22 uur besteld, de volgende dag al in huis!
VerzendingVerzending was erg snel, had ik niet verwacht. Verder was de DVD-speler goed verpakt.
AlgemeenAllereerst de goedkoopste prijs voor mijn videokaart in NL/BE en op voorraad. Dat is momenteel voor een RTX kaart niet altijd vanzelfsprekend.
VerzendingDe kaart moest naar Belgie verstuurd worden vanuit Nederland maar toch de volgende dag in huis, klasse.
AlgemeenPrima website en duidelijke omschrijving. Voor de rest mooie aanbiedingen en snelle verzending. Zei ik al dat het een prima website was?
KlantenserviceGeen telefoonnummer, reageren niet binnen de aangegeven tijdspanne en retourneren een RMA zonder er maar ook iets aan gedaan te hebben.
AlgemeenIk zat al een tijdje te zoeken naar een videokaart en op Megekko was ‘ie het goedkoopst, daarom besloot ik ‘m van Megekko te kopen. De bestelling verliep heel soepel en het was zeer makkelijk om de bestelling af te ronden. Op maandag had ik m’n bestelling al in huis terwijl ik ‘m zondag pas had besteld! Ik zie het persoonlijk niet vaak dat een bedrijf de volgende dag al levert dus dat was helemaal top. De tekst “niet openen met kettingzaag” maakte me een beetje lachen en vond ik een leuke toevoeging aan het pakket. Verder draait de videokaart perfect en er is niks mis mee.
AlgemeenSuper snelle levering, niets op aan te merken. Goed verpakt en factuur in papier bijgeleverd wat vaak niet meer vanzelfsprekend is.
VerzendingPrima verpakt en prima aangekomen
AlgemeenDe site zag er goed uit,
Had alle informatie die je nodig had erbij staan,
De prijs is soms wel hoger dan andere maar vaak zijn dat onbetrouwbare bedrijven terwijl Megakko wel betrouwbaar is.
Heb nu al 2-3 keer iets besteld, vaak zo snel mogelijk binnen dus geen lange wacht periodes.
AlgemeenIk was op zoek naar een mooi 4K scherm en wat dongles/kabels voor mijn MacBook. Bij MeGekko hadden ze alles op voorraad wat ik zocht tegen een nette prijs. Nooit eerder bij MeGekko besteld maar de shopreviews waren goed dus heb ik het maar besteld. Ik kreeg alles netjes verpakt in huis met een leuke waarschuwing op de doos: "Niet openen met een kettingzaag" Al met al snelle en nette levering en ben zeker tevreden. Zou zonder aarzelen opnieuw bestellen bij MeGekko!
Ik had 's avonds om half 10 besteld op zondag en maandagochtend op 10 uur stond het al in mijn woonkamer. Helemaal super dus!