Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Megekko was voor mij een nieuwe webshop waarbij ik me verbaasde over de concurrerende prijzen en het grote assortiment. Werking van de site is prima, evenals het bestelproces. Regelmatgt per mail status updates met welke producten op voorraad zijn en waar nog op gewacht wordt.

Producten waren niet allemaal op voorraad, geschatte levertijd stond vermeld. Na bestellen kreeg ik bericht dat één van de producten onverwachts toch een langere levertijd had en dat de bestelling daardoor (nog) later geleverd zou worden. Dag later kreeg ik echter bericht dat ze (waarschijnlijk via een andere leverancier) het bestelde product alsnog eerder konden leveren, dus de extra levertijd bleef redelijk beperkt, kortom netjes voor elkaar. Extra betaald voor avondlevering, en ook dat ging goed.

Ik wilde de dag na bestellen twee dingen annuleren en één product toevoegen aan de bestelling, maar de klantenservice liet weten dat beide niet meer mogelijk was vanwege de manier waarop hun bestelproces was geautomatiseerd.

Dat kan natuurlijk best zo zijn, maar de verwachtte levertijd van mijn bestelling was op dat moment nog ruim een week en ik kan me niet voorstellen dat er dan niets meer is aan te passen. Nu moest ik 1x retourkosten en 1x extra verzendkosten betalen en 24 uur in de zenuwen zitten of de pakketvervoerder mijn pakje heel (of uberhaupt) af zal leveren.

Op de retourprocedure zelf is overigens niks aan te merken; via de website aangeven dat het retour mag; je krijgt bericht met pakbon en bonnetje voor in de doos en na ontvangst op de servicelocatie kreeg ik binnen 24 uur bericht dat het was geaccepteerd, en binnen 48 uur was het geld teruggestort.

Website kan iets overzichtelijker voor als je bijvoorbeeld leuke aanbiedingen zoekt, eigenlijk moet je al exact weten wat je wil bestellen. Verder prima.

Meerdere malen besteld, enige waarom het voor mij geen 5 sterren zijn is omdat ik het retour zenden en de informatie daaromheen onhandig en niet volledig vind. Herroepingsrecht en retour worden door elkaar gehaald, je moet eerst een email sturen en wachten op een akkoord voordat je kan retourneren. Dat vind ik omslachtig en duurt vaak een dag(te lang). Ook klopt informatie niet altijd over bijvoorbeeld het herroepingsrecht (je mag de verpakking volgens megekko niet openen).

Behalve dat komen ze altijd afspraken na, hebben ze regelmatig scherpe aanbiedingen/prijzen en zijn er acties voor een leuk gratis product bij je bestelling. Klantenservice reageert ook snel. Ook zetten ze vaak de extra stap en geven ze coulance waar anderen zich strikt aan regels houden.

Goed verpakt met extra luchtkussens. Soms grote doos voor klein product en luchtkussens alleen bovenop.

Reageren snel, komen afspraken na, zetten de extra stap voor klanttevredenheid.

Zondags een grafische kaart gezocht en gevonden bij Megekko. Deze besteld nadat ik een account aan gemaakt had. Tot mijn grote verbazing dezelfde avond nog bericht van Megekko dat de zending al verzendklaar gemaakt was! De maandag daarop al begin van de middag het pakketje ontvangen. Deze was meer dan keurig verpakt en een leuk extra’tje bij gekregen. Ontzettend bedankt voor deze snelle top service!

Zending was super ingepakt met aan beide zijden luchtzakjes. Verzending binnen 18 uur in huis!

Megekko bestel ik al jaren computer onderdelen en voor een erg scherpe prijs.
En als enige online webshop ontvang ik van Megekko met plezier de aanbiedings mail. Altijd grappig opgesteld met aan het einde een leuke video.

Vlot en makkelijk alles was op voorraad en werd geleverd op de aangegeven datum.

Prima prijzen, Nette site, Goed assortiment, Snelle levering.
Wat wil je nog meer. Megekko maakt een uitstekende indruk!

De dag na mijn bestelling ('s avonds) werd het pakket netjes bezorgd. Prima.

Ik heb een paar HDD's besteld, deze waren op voorraad en voor de beste prijs.
Voor 23:00 uur besteld en de volgende dag geleverd.

De bestelling werd de volgende dag geleverd en met de optie om het af te laten leveren bij een ophaalpunt is super. Je hoeft niet thuis te blijven om de bestelling te krijgen, maar je krijgt een bericht dat de bestelling klaar ligt op het afhaalpunt en kan het daar ophalen.

Goede prijzen, makkelijk te bestellen. Zelfs op zondag avond bestellen en het wordt op maandag al bezorgd.
Klein nadeel van dit snelle automatische proces is dat je niet meer de bestelling kan wijzigen. Ik was iets vergeten in mijn bestelling, dus kort na de eerste bestelling nog een bestelling geplaatst. Die kon helaas niet worden samengevoegd, dus extra verzendkosten.
Die zijn gelukkig maar 4,- :-)

De bestelling was makkelijk te plaatsen, de site was overzichtelijk en alles werkte naar behoren.

Zeer snelle en betrouwbare levering

Zoals tot nu toe elke keer bevalt Megekko prima. Overzichtelijke website, snelle levering.
Verbeterpuntje: de beschrijvingen op de site zijn soms wel erg summier..

Prima webshop, die werkt naar verwachting. De productbeschrijving is goed, en uitgebreidere informatie is te vinden in de links naar de handleiding en specificatie.

De bestelling wordt standaard de volgende dag verzonden. Het is goed dat ook de mogelijkheid wordt geboden om een andere bezorgdag te kiezen. In mijn geval is het pakket bezorgd op mijn vrije dag. Ik heb de bestelling geplaatst op zondagavond, zodat iemand anders op zondagnacht de bestelling had moeten versturen. En dat terwijl er op maandag de hele dag niemand thuis zou zijn.

Game keyboard besteld en gelijk de volgende dag binnen (in tegenstelling tot een heleboel andere webshops die je wel laten bestellen en dan de melding geven levering over 1 of 2 weken)

Keyboard doet wat het moet doen

Eerst contact opgenomen met klantenservice om zeker te weten of het product op voorraad was. Heel snel antwoord via de mail dat het product echt op voorraad was en met de mededeling dat als ik gelijk zou bestellen het de volgende dag binnen zou zijn.

Deze maand 2x rond 22:20 wat besteld, één bestelling bestond uit een complete pc in onderdelen, telkens rond 23:00 al bericht dat het verstuurd was en netjes de volgende dag alles in huis.

Zie bovenstaande 2x rond 22:20 besteld en de volgende dag alles in huis

Geen ervaring mee (gelukkig)

Bestellen ging makkelijk bezorging binnen 2 dagen, zeer goed verpakt.
Minpunt: je wordt blij gemaakt met een korting op je voldoende bestelling, maar dat betreft een soort abonnement.

Ik heb het bij een afhaalpunt laten leveren, dat ging prima.
Ik kon het binnen 2 werkdagen ophalen

Prima webshop met lage prijzen. Wel kunnen de prijzen soms aardig fluctueren, dus als je geen haast hebt, loont het soms de prijzen in de gaten te houden. Let verder ook op de levertijd. Ze verzenden pas als alles op voorraad is. Ik heb het eerder eens meegemaakt dat de levertijd van de processor lang was. De rest was direct op voorraad. Toen de processor een dag of tien later aanwezig was, was het geheugen niet meer op voorraad. Duurde het weer een paar dagen langer. Beste is dus alles te bestellen als het ook op voorraad is.

Prima verpakt en goed op de hoogte gebracht van de status van de bestelling.

Product was eenvoudig te vinden, weliswaar via de pricewatch functie van tweakers maar toch. Bestelling en betaling ging makkelijk.

Netjes verpakt, er was alleen niet van tevoren verteld dat er getekend moest worden voor ontvangst. Gelukkig was er iemand thuis.

De bestelling was makkelijk te plaatsen, snel bezorgd, en een creatieve verpakking(klein ding maar toch leuk) jammer dat de postbode een beetje de ervaring verpeste maar daar kan Megekko niks aan doen.

Het was zeer makkelijk een bestelling te plaatsen. Na het bestellen direct een e-mail met de bevestiging. Het bestelde artikel was volgens afspraak de volgende dag in huis.

De laagste prijzen in Nederland en zeer snelle levering. Ik ben heel tevreden over mijn bestellingen.

ik heb even wat besteld, snel binnen echt topper! Dankjewel, Megekko. Altijd lekker op tijd en snel geleverd.

Verzending valt weinig over te zeggen, is snel en goed. Altijd op tijd binnen, volgende dag, behalve zondag. ;) voor de rest geweldig.

Klantenservice soms een beetje bot, wanneer je ze echt nodig hebt, niet bereid order samen te voegen of verzendkosten kwijt te schelden of iets apart op te sturen, moet altijd allemaal binnen zijn bij hen voordat ze overgaan tot verzending.

Scorekaart voor Megekko