Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Had voor 2 upgrades een cpu, moederbord, geheugen en een koeler nodig. Bij Megekko alles op voorraad (zondag de 23e), en naar eigen zeggen de volgende dag geleverd.

Pakket werd daadwerkelijk de volgende dag geleverd, en alles werkt tot nu toe zoals het hoort.

Niets op aan te merken. Ik bestel, ik betaal. Krijg bevestiging. En krijg bevestiging wanneer verzonden. Niets op aan te merken. Snel en goed. Zoals het hoort.

Op 22 december besteld (zaterdag) en ze leverden op 24 december (maandag), goed verpakt. Factuur mee inde doos. Enigste na deel. Maar dat is te verwijten aan post nl. Ze leverden tussen 13u en 19u. Waneer werd niet vermeld.

Overzichtelijke website en laagste prijs. Op zaterdag besteld, conform afspraak op maandag geleverd en duidelijke communicatie over de verzending.

Netjes op tijd besteld en goed verpakt.

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en duidelijke info. Prijzen zijn heel redelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Duidelijke website die zoeken erg makkelijk maakt. Eenvoudig order- en factureringsproces. Scherpe prijs na onderzoek diverse webshops.

Zondagmiddag voor kerst besteld en levering maandag. Erg snel in deze drukke tijd. Complimenten.

Veel variatie qua producten en prijzen, uitstekende levertijd (namelijk voor 23:00 besteld morgen in huis, al was het vlak voor kerst). Product is netjes en op tijd aangekomen en heb er veel plezier van. Duimpje omhoog voor Megekko.

Bestelling was harstikke netjes op tijd aangekomen, al was het de dag voor kerst.

Makkelijk te bestellen door duidelijke webshop, correct, snel en goed verpakt.
Jammer genoeg was mijn case bij een andere leverancier bestelt (een paar dagen vroeger dan nog wel) en deze is nog niet toegekomen :(

Megekko levert zeer snel tegen een goede prijs. Ik kon mijn nieuwe PC daarom in delen bestellen afhankelijk van de resultaten. Toen ik merkte dat mijn oude kast veel lawaai maakt, bestelde ik een grotere koeler. Toen die net niet paste (3 mm) een grotere kast. Dat blijft alleen leuk als je de spullen snel krijgt. Megekko kan dat.

Vandaag besteld, morgen in huis. Veel beter zal het niet worden.

Ik heb hier besteld omdat het volgens tweakers de goedkoopste was. Daarbij waren andere producten makkelijk te vinden en weet ik uit eerdere ervaringen dat alles soepel verloopt.

Alles werd mooi op tijd bezorgd en het was goed verpakt.

Ten eerste was Megekko op pricewatch het goedkoopst en ten tweede is het artikel razendsnel bezorgd. Last but not least ik had al eerder bij Megekko gekocht en ook toen was de ervaring uitstekend.

Ik had een HDD besteld en die was keurig schokvrij verpakt.

Prima aanbod, goede prijzen die concurrerend genoeg zijn. Betalen voor je bezorging van een €500+ order komt niet zo klantvriendelijk over, maar dit zouden ze anders toch in hun prijzen doorberekenen dus lig ik niet wakker van.

Verder alles perfect geregeld en tot op heden geen klachten over de producten.

Verzending was prima, geen schade aan producten te zien.

Ze maken het zelfs in moeilijke tijden waar om binnen 24 uur te leveren.
Had net voor kerst op zondag iets besteld en maandag gewoon met Pieter Post aangeleverd gekregen!

Zie boven!

Ik heb een nieuwe pc gebouwt en hiervoor had ik onderdelen nodig voor de computer. ik heb op heel veel sites gekeken naar beste prijzen en nog meer maar megekko bleek 8/10 keer de beste prijs te hebben. ik was hier zeer tevreden mee

de verzending was zeer goed geregeld op de site van megekko, je kon bij elk product zelf bepalen waaneer het het vroegst geleverd kan worden. en als je een dag niet thuis bent kan je zelf ook aangeven om het een andere dag te laten bezorgen. dit had ik gelukkig zelf niet nodig gehad.

Gemakkelijke wijze van bestellen. Simpele maar duidelijke website en direct een track en trace code voor je pakket.

Product kwam goed verpakt aan, bevatte track & trace en is bij de buren afgegeven toen ik niet thuis was op het moment van bezorging.

Ondanks dat het kersttijd is hebben ze gedaan wat ze beloofden. 21-12 besteld, de volgende dag (op een zaterdag) in huis.

3 aparte producten besteld en ze waren alledrie zeer goed verpakt. Zonder schade aangekomen en ze werken perfect.

Ik heb geen gebruik hoeven maken van de klanten service vanwege gebreken, maar ze houden je netjes en op tijd op de hoogte hoe het ervoor staat met je pakket. wanneer verzonden, verwachte afleverdatum etc.

Snelle bezorging (1 dag wat wel tof is vooral in kerst) en zeker ook goedkoop. Ik heb verder ook niet kunnen controlleren of geleverde producten daadwerkelijk ook werkend zijn, maar ik ga ervan uit van wel.

Product was binnen 1 dag bij mij thuis terwijl het ook kerst was. Ik shop meerdere keren per week nu bij megekko zonder problemen.

Heel makkelijk een bestelling te plaatsen en niet verplicht een account aanmaken. Zelfs met deze drukke tijd klopte de levertijd ook. Mn pakket was ook goed verpakt, ik had het gevoel alsof ik er mee kon gooien en dat het heel bleef.

Volgende dag binnen en prima ingepakt.

Een hele mooie en duidelijke site.
Maar het gaat natuurlijk om snelle service, levering en de beste DEAL.!!!
ja toch.. en Dat doet MEGEKKO altijd!...

Een hele snelle levering, en netjes verpakt in een doos..
Sommige leveranciers versturen artikelen die al in een door zitten zo..
maar dan heb je dus meer kans op schade.. de M markt doet dat bijvoorbeeld.
maar Megekko niet netjes in een grotere door zodat er niets kan beschadigen.
Heel Goed Dus.

Duidelijke site, alles wat ik zocht was makkelijk te vinden. Proces is prettig verlopen naar mijn ervaring.

Bestelling nog op dezelfde dag verzonden als besteld, op de vrijdag voor kerst nog wel. Meteen een mail met track&trace link ontvangen. Bestelling is zelfs een uur voor afgesproken tijd geleverd.

Via Tweakers Pricewatch bij Megekko terechtgekomen, zoals wel vaker. Hun shopreviews zijn goed, ze leveren snel en zijn vaak de goedkoopste of daar dicht in de buurt. Het product was prima en veilig verpakt. Er was geen defect dus ik kan niets zeggen over schade- en garantie-afhandeling. Ik zou er zonder zorgen weer bestellen.

24-uurs-levering, dus wat wil je nog meer

Scorekaart voor Megekko