Gebruikers over webshop Megekko

Keurige duidelijke we shop. Meer dan genoeg betaalmogelijkheden. Goeie concurrerende prijzen. Goed verpakt om schade te voorkomen.

Goed verpakt om schade te voorkomen.

Het pakketje was snel geleverd. Het was niet moeilijk om de bestelling te plaatsen, lekker simpel en evenals de aanmelding. kortgezegd: hier kom ik zeker weten wel vaker terug!

De verzending was uitstekend. Het pakketje was snel bezorgd, alleen was de bezorger iets te laat maar dat is mij helemaal geen probleem aangezien ik zelf ook niet altijd op tijd ben haha.

Volledig systeem besteld a 2100 euro bij Megekko. Alles was op voorraad en de leverbelofte (volgende dag in huis) is perfect nagekomen. Driewerf top!

Alle onderdelen waren keurig verpakt met voldoende opvulbubbels in de dozen.

Ubiquiti unifi switch gekocht bij Megekko. Voor 22:30 besteld, volgende dag in huis. Bestelling om 5 voor half geplaatst

Bestelling was na 20 min van de bestelling al ingepakt en klaar voor verzending, kreeg daarbij direct een track&trace code

Bij Megekko alweer een SSD besteld 120Gb. Megekko was de op 1 na goedkoopste. Snel besteld en snel geleverd.

Snel verzonden, netjes verpakt. Niks op aan te merken.

De site werkt uitstekend en de prijzen zijn erg scherp. Het gehele proces van het product in je winkelmandje tot aan het betalen werkt perfect en zonder problemen ( zoals je mag verwachten tegenwoordig)

Product op vrijdag avond besteld en zaterdag middag al ontvangen. Sneller kan bijna niet en daarom 5 sterren. Product was netjes verpakt en kwam in top conditie aan. Zou hienzeker nog een keer iets bestellen!

Informatie op de website compleet. Beloofde levertijd is netjes nagekomen. De communicatie na bestelling is adequaat.

Al een paar keer bij Megekko besteld. Prima webshop. Komt levertijden na, en een gratis Megekko opener erbij!

Product de volgende dag ontvangen zoals beloofd.

Al vaker bij Megekko besteld, altijd tevreden over de webshop. Bestellingen zijn snel verwerkt en verstuurd. Gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van garantie.

Apart dat er bij grote bestellingen nog steeds verzendkosten betaald moeten worden, al zijn deze wel minimaal. Verpakking en verzending verder goed in orde.

Via Tweakers gevonden, Megekko was de eena goedkoopste, kon wel het snelste leveren. 'S avonds besteld de volgende dag netjes geleverd via Postnl. Fijn een keertje een bedrijf wat wel dan op tijd leverd.

Netjes met een doos om de doos. Niemand hoeft te zien wat je besteld!

Het product wat ik heb gekocht is een connector voor een Macbook Air SSD. Deze heb ik via de Tweakers PW gevonden en uiteindelijk besteld. Megekko is een fijne webshop met veel betaalmogelijkheden.

van beslissing - natuurlijk gebruik makend van Tweakers, tot koop, bij deze webshop is het een prima ervaring, zoals je mag verwachten.

Diverse webshop waar ik al een paar jaar steeds wat bestel. Meestal klein spul, ze hebben van alles. Qua prijs niet helemaal de goedkoopste, maar wel duidelijk wat ze op voorraad hebben. Dan krijg je het 1 of 2 dagen later ook.

Goed verpakt, snel verzonden.

Artikel had een goede deal en gelijk besteld, de volgende dag in huis, geen probleem:) Heb hier al vaker besteld, want ze hebben vaak goede (lage) prijzen.

Levering was de volgende dag en kreeg gelijk ‘s avonds de track en trace voor postNL, wat je van een goede webshop verwacht tegenwoordig.

Via tweakers gezocht naar een specifiek product, er waren een paar winkels waar de laagste prijs het zelfde was, maar ik had al eerder goede ervaringen bij Megekko, en ze waren nu ook de shop met de hoogste score, dus wederom hier voor gegaan en alles ging makkelijk en snel.

22:00 besteld, keurig volgende dag in huis, dus geen klachten.

Overzichtelijke webshop. Assortiment was ruim en hadden de onderdelen die ik nodig had voor de laagste prijs. Levering keurig volgens afspraak, dus helemaal prima!

op tijd geleverd, goed verpakt.

Bestelling was eenvoudig en snel om te maken. Alles geleverd binnen de 24uur zoals aangegeven op de website. Geen schade te merken en de prijzen vaak beter dan bij de concurrenten. Prima service wat mij betreft.

Heb een SSD moeten kopen en bij megekko was hij het goedkoopste. Eerder ook al bij hun besteld en heb nog nooit problemen gehad. In het algemeen een topwinkel en ik zou er absoluut in de toekomst nog een keer iets bestellen.

Zoals gewoonlijk, vandaag besteld, morgen in huis. Altijd op tijd geweest.

Mijn moederbord en/of cpu waren stuk (2600k systeem), dus dan maar eens alles upgraden. megekko was met (bijna?) alles de goedkoopste, en de ervaringen waren ook prima. Dus daar alles besteld.
De bestelling ging gewoon zoals het hoort. Onderdelen gekozen, ergens laat in de middag besteld, volgende dag op het postnl punt af te halen. Meer kan ik niet vragen.

Vooralsnog werkt alles, dus met aftersales geen ervaring.

Deze beoordeling was wel een keer nodig nadat ik al vaker iets heb besteld.
Natuurlijk is een win actie leuk, maar zou ik winnen gaat de prijs naar iemand anders die het heel erg goed kan gebruiken en daar heel blij van zal worden.

De harddisk was goed stevig verpakt. Goede communicatie en kwam aan op het aangegeven tijdstip.

Scorekaart voor Megekko