Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOverzichtelijke website met groot aanbod. Vaak ook de goedkoopste in de pricewatch. Helaas wel verzendtkosten die worden berekend.
VerzendingLevering met Track & Trace zoals aangegeven.
AlgemeenZo'n beetje alle componenten van mijn PC besteld bij Megekko. Prijzen zijn altijd prima: zelfs met de verzendkosten vaak de goedkoopste. Website is helder in voorraad en levertijd (welke meestal een dag is!). Enige minpuntje wat ik tot nu toe heb ervaren is dat bij het terug sturen van een product voor een RMA de verzendkosten bij de koper liggen. Megekko is ook een van de weinige webwinkels waar ik vrijwillig de nieuwsbrief van krijg, omdat die meestal best leuk is opgesteld (1x per week) met iedere week een gratis product bij een bestelling.
VerzendingVerzending is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Meestal worden verzendkosten gerekend, deze zijn niet heel hoog en door de lage prijzen van producten is het vaak alsnog voordeliger om gewoon de verzendkosten te betalen dan ergens anders te gaan shoppen met gratis verzending.
KlantenserviceEen paar keer contact gehad met de klantenservice via de mail: reageren altijd snel en vriendelijk, hebben mij goed geholpen met mijn vragen.
AlgemeenZeer snelle service, zeker met het einde van het jaar. de 30e dec besteld en de 31e voor de middag al in huis. Overzichtelijke site met goede promoties, de goedkoopste die ik kon vinden. Merci!
VerzendingIk bestelde de logitech z906, nog maar 2 dagen kunnen uittesten maar tot nu toe overduidelijk verliefd op het systeem. Zeer gemakkelijk op te zetten en fantastische kwaliteit! Ook genoeg opties om via verschillende kanalen je geluid af te spelen.
KlantenserviceFantastisch!! De goedkoopste die er was EN nog eens in minder dan een dag mijn pakket ontvangen. Het was tevens op 30 dec besteld en de voormiddag nadien al in huis zonder extra verzendkosten!.
AlgemeenGoeie site correcte prijzen wel 3 euro voor bestelling vind ik wel overbodige wanneer je 750 euro aan spullen besteld maar voor de rest prima
VerzendingHad besteld op zaterdag kwam aan op een maandag op oudjaars in de ochtend ben ik wel blij mee
AlgemeenVia de pricewatch een van de goedkoopste (een SSD) en levering 24/7 ook tussen kerst en Nieuwjaar. Bestellen was eenvoudig zonder profiel aan te hoeven maken.
AlgemeenRelatief makkelijk te vinden artikelen zijn snel een eenvoudig besteld. De levering was zoals beloofd, hoewel ik vanwege de feestdagen een vertraging had verwacht. Ook prima verpakt. Prima verzorgd dus.
In mijn geval was de prijs ook nog zeer netjes ten opzichte van de concurrentie.
Het zoeken naar sommige artikelen is wat lastig, omdat je niet eenvoudig kan filteren. Dat wil zeggen: zoeken naar een HDMI adapter levert zeer veel resultaten. Als het merkt je niet interesseert maar de levertijd wel bijv , is het even puzzelen voordat je de juiste gevonden hebt. Maar dat is meer een detail.
Ook opvallend zijn de relatief lage verzendkosten. Dat maakt het voor mij in ieder geval makkelijker om kleinere onderdelen na te bestellen.
Tevens kan je bij deze webshop het artikel ook laten afleveren op een postnl afhaalpunt. Dat doet ook zeker niet iedere leverancier.
Vind ik persoonlijk veel prettiger dan aan huis afleveren: je hoeft immers niet bang te zijn de bezorger te missen.
AlgemeenIk vond snel op de site mijn onderdelen.
's avonds rond 21.00 uur besteld 27 december en de site beloofd in de kop dat de levering de volgende dag bezorgd zou worden.
In de bevestiging kreeg ik echter te zien dat de levering een dag langer zou duren, ik zou dat zelf hebben gekozen. Vreemd, ik heb dat niet gekozen.
De artikelen werden dus een twee dagen later bezorgd, prima verpakt in stevig karton. De onderdelen zelf zijn ook top en prima geprijsd.
AlgemeenBestelling geplaatst. Overzichtelijke website. Scherpe prijzen met weinig / geen verzendkosten. Zeer snelle levering met duidelijke communicatie over het proces. Product was (eigenlijk zelfs te overdreven) goed verpakt. Niets aan te merken over het gehele proces.
VerzendingDe levering geschiedde zoals vermeld en was zeer vlot. Daarbij goede communicatie over het proces.
AlgemeenGoed overzichtelijke site zorgde ervoor dat ik snel had gevonden wat ik zocht. Ondanks de feestdagen alsnog erg snel verzonden en kon ik snel met mijn nieuwe videokaart aan de gang.
VerzendingSnelle levering ondanks de feestdagen.
AlgemeenRegelmatig onderdelen besteld met goede ervaring, Echter komt soms de beschijving niet volledig overeen zoals met 1 van de recente gekochte producten. Hierbij bleek het alsnog gebufferde geheugen te wezen waarbij het product zonder enige problemen terug gezonden kon worden.
Het zou mooi zijn als er nog meer informatie in de producten worden weergegeven. Beter teveel dan te weinig
De verzendingen worden snel verzonden en goed verpakt. Soms wel eens een beetje overdreven
Ik heb maar 2 keer contact moeten hebben met Megekko klantenservice waarbij een product terug geleverd moest worden. Hierbij uiteraard goed en snel geholpen. Ik heb tot nu toe altijd binnen 24 uur een reactie ontvangen via de mail. (m.u.v Feestdagen)
AlgemeenIk heb nu een aantal componenten besteld voor mijn pc bij Megekko en het is kortom geweldig.
VerzendingDe levering is erg snel. Als ik wat laat had besteld op de avond dan had ik het de volgende dag in huis. Geen problemen met de verpakking het zit allemaal netjes verpakt en bestand tegen een stootje, zelf niet getest maar de bezorger vast wel, grapje. Ik ben er van overtuigd dat mijn volgende bestelling ook weer is bij Megekko!
KlantenserviceErg goede service, iets verkeerd besteld dan kan het zonder probleem worden terug verzonden. Ik ben erg goed geholpen met mijn vragen.
AlgemeenPrima bedrijf, heb hier vaker computer onderdelen besteld.
Verder nooit klachten of andere issues gehad met Megekko.
Levert altijd op tijd.
Kreeg direct een mail dat het de volgende dag all binnen zou zijn.
Was nog waar ook.
AlgemeenEen NAS HDD besteld: de gehele bestelling is verlopen, zoals je hoopt dat het altijd gaat. De volgende dag op een zaterdag mogen ontvangen ook al liet de PostNL app wat anders zien.
VerzendingDe verzending was prima. Ik heb dezelfde schijf ook bij een concurrent besteld en die kwam met iets meer verpakking aan. Maar deze doet het gewoon prima.
KlantenserviceIk werd prima op de hoogte gehouden van mijn bestelling door de webshop zelf.
AlgemeenOp Megekko terecht gekomen via Tweakers omdat het product hier de laagste prijs had. Alles correct en vlot verlopen, er was zeker voldoende informatie aanwezig op de site over de prijs en levertermijn
VerzendingS'avonds besteld en volgende dag in huis zoals in de levertermijn stond, dus perfect
AlgemeenAl diverse orders geplaatst bij deze webshop.
Prijzen zijn scherp en de webpagina is overzichtelijk en goed leesbaar.
Bestellingen worden altijd snel en goed verpakt verzonden.
KlantenserviceEen paar artikelen dubbel besteld en retourneren van producten is geen probleem. Er staat netjes een formulier online.
AlgemeenInmiddels een flinke aantal bestellingen bij Megekko gedaan, altijd tevreden geweest met de prijs en bezorging.
AlgemeenInmiddels al flink wat geld bij Megekko achter gelaten en nooit teleurgesteld. Snelle leveringen in goede verpakking voor nette prijzen met zo nu en dan leuke verrassingen in de doos.
AlgemeenKon het product heel makkelijk vinden, ging om een Ryzen 2700X processor en kon via Tweakers zien dat Megekko de goedkoopste optie was die direct kon leveren. Heel fijn. De website van Megekko was ook zeer makkelijk in gebruik en ik hoefde nergens achteraan te bellen of wat dan ook. Top service!
VerzendingKon aangeven dat het pakket naar een afleverpunt van PostNL verzonden zou worden. Heel fijn! Pakket was volgende dag inderdaad op te halen rond een uur of 2. En dat op een zaterdag!
AlgemeenIk bestel zo nu en dan wat bij Megekko. Regelmatig hebben zij de beste prijs en kunnen ze het ook nog snel leveren. Vaak kan je een leuk extratje toevoegen, waarvan je de code toegestuurd krijgt in de weekelijkse nieuwsbrief.
VerzendingSpullen worden snel verstuurd en zijn ook altijd goed verpakt in een nette doos en goede vulling in de doos. Dit in tegenstelling tot een andere grote internationale webwinkel, die een videokaart verstuurd door er alleen een verzendsticker op te plakken.
KlantenserviceGelukkig nog maar 1x nodig met geheugen dat DOA was. ze hebben netjes eerst vervangende opstuurd, waarna ik de defecte geheugenmodule kon opsturen.
AlgemeenIets besteld was de volgende dag netjes binnen. Ook goed verpakt. Ze zijn ook scherp met de prijzen.