Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHeel makkelijke betaaling met ideal of paypal. Alleen zijn de verzendkosten heel duur, maar zelfs daardoor is het nog steeds heel goedkoop.
VerzendingHele goede service. Binnen 1 dag op de deurmat. als het product niet bevalt kan het ook heel gemakkelijk terug gestuurd worden.
KlantenserviceHeel goede klantenservice meteen hulp als je het nodig hebt.
AlgemeenMegekko komt vaak als goedkoopste naar voren als het gaat om producten die ik graag koop.
VerzendingDaarbij vind ik dat Megekko ook erg snelle leveringen bied. Ik had een autoradio gekocht bij Megekko rond 21:00 en hij was de volgende dag al in huis, zonder verzendkosten te hoeven betalen. Super
KlantenserviceDe klantenservice heb ik nog niet hoeven benaderen aangezien ik nooit problemen heb gehad met de producten van Megekko.
AlgemeenAl meerdere keren bij Megekko bestellingen gedaan, worden altijd op afgesproken tijdstip geleverd en voldoen aan de verwachtingen. Nog nooit problemen gehad met leveringen. Ga zo door!!
VerzendingVoor 22:30 uur besteld, de volgende dag al in huis. Prima geregeld toch??
KlantenserviceEigenlijk kan ik hier geen beoordeling geven, want ik heb de klantenservice nog nooit nodig gehad, prima dus.
AlgemeenPrima service, bestelling volgende dag al geleverd bij het afhaalpunt van PostNL. Netjes verpakt, en in goede orde ontvangen.
AlgemeenBetalen ging snel en in een keer goed. De bevestiging komt altijd op tijd en ik heb nog nooit problemen met levering gehad
VerzendingHet product is zoals verwacht en werd netjes verpakt en op tijd afgeleverd.
KlantenserviceAllemaal prima
AlgemeenAbsoluut geweldig! Had eerst wat gekocht bij Azerty maar wegens een gebrek aan goede service heb ik mijn items teruggestuurd en ben ik naar Megekko gegaan. Dit was veruit de beste keuze die ik kon maken. Snel, goedkoop en de volgende dag al in huis! Ik ben ongelooflijk tevreden over deze webwinkel.
VerzendingS'avonds besteld en de volgende dag al in huis! Vlotter dan dit ging niet.
KlantenserviceVlot en aangenaam in de omgang. Niet te veel en niet we weinig mailtjes over het te ontvangen product.
AlgemeenIk had een bestelling gedaan bij Megekko, tot aan de betaling prima verlopen. Daarna werd het al best een ongelukkige situatie.
VerzendingNou ja, als er staat "vóór 22:30u besteld, morgen in huis" en mijn hele bestelling wordt vertraagd omdat de koelpasta niet op voorraad is, terwijl de website zegt dat ze op voorraad zijn, en dan wordt op dinsdag (herinnering, ik heb op donderdag na 22:30 (dus zaterdag zou het geleverd moeten worden) de bestelling geplaatst) de levertijd gewijzigd naar 'onbekend' dan krijg je gewoon 1 ster.
Ik moest daarnaast ook zelf nog mailen om de situatie op te lossen door de koelpasta in de bestelling te veranderen zodat deze op tijd geleverd zou kunnen worden.
Beetje dramatisch allemaal.
Volgens mij is niet alles wat ze op voorraad hebben direct verzendbaar. Ik neem aan dat het in een extern magazijn wordt opgeslagen, waardoor Megekko het technisch gezien wel op voorraad heeft.
Als ik hier nog een keer ga bestellen zal ik eerst de klantenservice een mail schieten of daadwerkelijk ook alles verzendklaar is.
Dinsdag werd het probleem zeer snel opgelost zelfs nog ná 18.00.
Dus daar was ik dan wel weer blij mee.
Algemeenalles verliep goed had geen enkele moeite met bestellen. het was duidelijk dus is een aanrader en de prijs was ook nog goed!
Verzendingalles ging goed, wel jammer dat ik €3,95 voor verzending moest betalen.
AlgemeenGoede prijzen, zeker in vergelijking met andere webshops, snelle en correcte levering! Ik bestel hier zeker opnieuw!
AlgemeenOverzichtelijke site, efficiënte afhandeling, goeie prijzen. Verder kan ik er niet zo veel over zeggen, maar ik moét 15 woorden vol maken.
VerzendingSnel afgehandeld, ruime verzendopties.
AlgemeenSite is makkelijk in gebruiken en snel om iets te bestellen, ook ging de betaling prima en was het binnen vijf minuten gepiept.
VerzendingVerzending was prima, niet helemaal op tijd geleverd maar dat neem ik PostNL niet kwalijk vanwegen een grote stroomstoring. Enige vreemde is dat je extra betaald (2€) om een pakket NIET bij de buren af te laten leveren.
Algemeen1e keer besteld bij Megekko, snel geleverd (volgende werkdag), goed verpakt (met luchtverpakking voor bescherming), zag er over het algemeen keurig uit!
VerzendingHet was binnen 24 uur geleverd zoals het aangegeven was.
AlgemeenBestelling makkelijk te plaatsen, laagste prijs, snel verwerkt en verstuurd (inderdaad de volgende dag in huis).
VerzendingGoed verpakt, met bescherming.
KlantenserviceMuis die ik besteld had was na een week defect (linkerknop werkte niet meer). Heb deze retour aangevraagd, dit duurde tot de eerst volgende werkdag (wellicht zou dit nog wat sneller kunnen, zodat het pakket sneller opgestuurd kan worden). Nadat ik zag dat ze het pakket ontvangen hadden kreeg ik een email dat men de muis omgewisseld had voor een nieuw exemplaar. De dag erna had ik deze alweer in huis. Goede service dus!
AlgemeenVerrassend snel geleverd. Briefpost voor een SSD, wel zo makkelijk. Verder zoals altijd geen problemen.
AlgemeenBestellen ging zeer makkelijk en ik had het de volgende dag al in huis !
VerzendingProduct was perfect verpakt en mooi opgedeeld in 2 pakketten om gewicht te reduceren.
AlgemeenNiet helemaal de goedkoopste maar de enige die alles direct verzendbaar had, dus dat is de iets hogere prijs waard. Had mijn spullen in handen 16 uur na bestelling.
VerzendingPrima verpakking, heb het niet met kettingzaag opengemaakt.
AlgemeenBeste prijs, snelle verzending, alles zoals beschreven! Ik zou zeker terugkomen en aanbevelen aan anderen.
AlgemeenLaptop besteld bij Megekko. De site is erg overzichtelijk en het aanbod is breed met zeer scherpe prijzen! Bestelling kwam, netjes ingepakt, op tijd aan. Een tevreden klant.
VerzendingMet zorg ingepakt en kwalitatief goed.