Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEen nette & overzichtelijke website van Megekko. Alles is duidelijk en goede prijs van artikel.
Aantal keer besteld via deze site altijd geleverd zoals beloofd.
Het product was netjes verpakt en verstuurd met track&trace code van PostNL
AlgemeenVia Tweakers.net heb ik een eigen inventaris gemaakt waarbij alle onderdelen op elkaar afstemden. Nadien was het zeer eenvoudig om alle onderdelen terug te vinden op Megekko. Zeer overzichtelijke site.
VerzendingIk heb ongeveer om 22:00 besteld op een vrijdagavond. Er stond op de site beschreven: Voor 22:30 besteld, morgen in huis. Dit was ook zeker het geval! Zelfs in België is het op tijd toegekomen. De verpakking was zeer netjes uitgedacht en hierop heb ik niets aan te merken. Topservice!
KlantenserviceGeen klachten gehad dus ook de klantendienst niet gecontacteerd. Het mailverkeer over de status van mijn bedtelling was perfect.
AlgemeenEen nette & overzichtelijke website van Megekko, hier een NZXT Sentry 3 gekocht omdat hij hier goed geprijsd was en op voorraad.
VerzendingDe aangegeven levertijden kloppen en het product was netjes verpakt en verstuurd met tracktrace code van PostNL.
Niks op aan te merken
Had het product geretourneerd omdat het toch niet helemaal was wat ik zocht en dus een ander type fancontroller bij megekko besteld.
RMA procedure dus gestart en het product geretourneerd, binnen paar dagen had ik mijn geld terug op mijn rekening.
Helemaal goed!
Algemeenduidelijke communicatie, geen overbodig gedoe. alles duidelijk en goede prijs van artikel. website ziet er heel goed uit, een dikke plus !
Verzendingleverdata in meeste gevallen zelf te bepalen. en werd geleverd via post.nl,
dat is ook een duidelijke vervoerder, dit vult elkaar goed aan.
AlgemeenIk kwam via de pricewatch bij megekko voor de aanschaf van een externe usb dvd drive van LG. De beoordeling op Tweakers als mede de goede prijsstelling hebben mij doen besluiten hier te bestellen.
VerzendingRond 22:00 besteld en netjes verpakt de volgende dag in huis.
AlgemeenBij Megekko hebben ze juist ook de minder gangbare artkelen toch vaak binnen 24 bij je geleverd. Juist omdat je er veel moeite voor doet om precies uit te zoeken wat je wil, is het heerlijk om ook een site te hebben die het vlot beschikbaar heeft!
VerzendingSnel geleverd en deugdelijk verpakt!
AlgemeenAantal Poe camera's gekocht. Keuze voor megekko was snel gemaakt vanwege dat het product hier het goedkoopste is.
VerzendingTop service, product vrijdag avond na 21:00 uur besteld en werd zaterdag middag al geleverd.
AlgemeenSnelle levering, vrijdag middag besteld, zaterdag middag binnen. Meerdere PC onderdelen besteld, via Tweakers vergeleken en hier de goedkoopste en alles op voorraad (volgende dag geleverd). Bij ontvangst alles getest, geen defecten gevonden. Prima service.
VerzendingGoed verpakt, weinig kans op schade. Snelle levering.
AlgemeenOverzichtelijke webshop met veel keus en veel op voorraad.
Alle onderdelen voor mijn nieuwe pc waren bij Megekko ook allemaal op voorraad, zodat ik ook alles in 1 keer in huis had.
Goed verpakt en op tijd geleverd.
AlgemeenOm 22:00 besteld een cpu besteld en 15 minuten later al een bevestiging dat het verzonden was. Nooit geen problemen met deze winkel gehad
AlgemeenDe site was erg makkelijk en duidelijk. Alles verliep soepel en het pakket kwam op tijd aan. Ook kreeg ik bij het invullen van een coupon code een gratis zakje snoepgartjes omdat het valentijn was.
VerzendingSnelle levering en duidelijk wanneer het geleverd wordt
KlantenserviceIk heb geen contact met de klantenservice gehad omdat dat niet nodig was. Er stonden wel contactgevens dus ook dit is goed geregeld
AlgemeenVrijdagavond nieuw RAM besteld, zaterdagochtend bezorger op de stoep. Website is goed en overzichtelijk, prijzen zijn scherp. Een van m'n favoriete computerwebshops.
VerzendingNiks op aan te merken, zo snel als beloofd. om 18u besteld, volgende ochtend stond de bezorger voor de deur.
AlgemeenGoede website, informatie up to date en accuraat. Verzending ook zoals aangegeven. Je moet wel even zelf je factuur downloaden.
AlgemeenBestel al een langere tijd bij Megekko, zover mijn ervaring is uitstekend. Fijne website en snelle levering.
VerzendingBestelling is altijd aangekomen op de dag dat ze van te voren hadden aangegeven.
AlgemeenPrijs was goed, bestelling was makkelijk geplaatst en de volgende dag ontvangen zoals het hoort.
AlgemeenGoede produkten, duidelijk website, snelle levering, scherpe prijzen, wat wil je meer ? Met Megekko ben ik tot nu nooit teleurgesteld geweest!
AlgemeenZocht een Asus RT-AC68U. Kwam deze voor een mooie prijs tegen Megekko. Daar besteld, maar wel de opdracht gegeven om deze te leveren op een ander adres (waar ze geïnstalleerd moesten worden).
VerzendingDe verpakking was meer dan voldoende. Wel was het jammer dat het niet naar het opgegeven adres verstuurd werd, maar naar mijn huisadres. Dit terwijl ik toch het andere adres als verzendadres had opgegeven.
KlantenserviceContact gezocht met de klantenservice naar aanleiding van het verkeerde verzendadres. Het is jammer dat je ze niet kan bellen, maar ik kreeg op de mail wel binnen het uur een antwoord. Ze konden helaas niets meer doen aan het verzendadres, aangezien die al opgehaald was door PostNL. Maar de reactie was duidelijk en vriendelijk.
AlgemeenFijne website, bestelling kan makkelijk geplaatst worden. De bestelling is snel en op tijd geleverd.
AlgemeenNieuwe onderdelen voor mijn xps 15 gekocht. Een nette prijs gevonden op Megekko. Wel jammer dat ik nog verzendkosten moest betalen op een bestelling van 300+ euro, maar de verpakking was wel goed en snel
VerzendingGoed verpakt. Voldoende opvul middel zodat het niet rammelde. Ook stevig vast geplakt met tape
AlgemeenMeerdere keren bij megekko besteld, uiteenlopende producten (drone, nas, ram geheugen). Altijd netjes verpakt en geleverd volgens afspraak.
Enige opmerking: verzendkosten rekenen is eigenlijk niet meer van deze tijd, zeker niet op grotere bestellingen (€100+)
Altijd netjes verpakt.