Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGeen account aanmaken voor bestelling wat supersnel werkt. De producten in eigen voorraad blijken ook in eigen voorraad te zijn, binnen 18 uur geleverd! Geinige goodie in de doos.
AlgemeenIk kende deze winkel nog niet. Ze waren de goedkoopste met echte voorraad. Zakelijke bestelling, hoefde enkel BTW-nummer in te voeren om zonder BTW te kopen. Op een paar minuutjes was ik klaar.
VerzendingDag erna geleverd (België). Heb wel een kettingzaag gebruikt om de doos te openen (nobody tells me what to do!).
Algemeen's Avonds besteld en de volgende dag om 12:00 uur kreeg ik al bericht dat het bij PostNL afgifte punt opgehaald kon worden. Dat was mooi een meevaller op mijn vrije dag. Kon ik eerder beginnen met het plaatsen van het nieuwe moederbord (Gigabyte Z390 Master) en CPU (I9-9900k, wat een beest)
VerzendingSnelle levering en degelijk verpakt. Wat ik alleen persoonlijk vindt tegenvallen is dat de bodem van de doos niet eerst gevuld wordt met beschermmateriaal en daarna pas de bestelde artikelen (zijkanten en bovenop de producten was het wel goed gedaan). Geeft mij een veiliger idee als je een moederbord verstuurt. Was dit wel gedaan dan had ik de beoordeling op 5 sterren gezet
AlgemeenAlles klopt, de prijzen zijn duidelijk, en ook de indicatie van de levertijd is helemaal realistisch.
VerzendingGoed stevig ingepakt, en direct T&T nummer gekregen. Het pakketje was er gewoon de volgende dag.
AlgemeenGoedkoopste in de pricewatch volgende dag geleverd in een keurige verpakking. Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.
VerzendingVolgende dag geleverd. Keurig verpakt in bubbelplastic in een grotere doos opgevuld met luchtkussens. verpakkingsmateriaal gemakkelijk te scheiden in plastic en karton.
AlgemeenGoede prijs en zeer snelle en duidelijk levering. Ook goed dat ze je een herinnering sturen mocht de bestelling eerder geleverd kunnen worden.
Harde schijven waren goed verpakt
Deze harde schijven voor de NAS zijn lekker stil en snel vergeleken met de Green versie die standaard in mijn NAS zaten.
KlantenserviceKeurige mailtjes ontvangen van bevestiging
AlgemeenHet product via Tweakers gevonden. Gekozen voor MeGekko vanwege de beste prijs en de meeste reviews. Het bestellen werkte makkelijk en snel.
VerzendingVolgende dag geleverd, zoals beloofd.
AlgemeenDe website geeft duidelijk alle informatie weer. Er was geen noodzaak om de hulplijn te bellen dus die beoordeling mist dan ook van mijn review.
VerzendingEr is geen poespas met deze webshop, je besteld en het komt gewoon binnen op de aangegeven tijd. Andere webshops zijn wel eens inaccuraat met het beoordelen van de levertijd en/of voorraad.
AlgemeenAltijd bij Alternate besteld maar sinds kort Megekko ontdekt.
De zoekfunctie is heel intuïtief en de prijzen zijn bijna altijd het laagst van België en Nederland! Betalen gaat met de Bancontact applicatie dus kan niet vlotter.
Mails met shippingupdates zijn net zoals de hele website kort en duidelijk. Geen enkele opmerking kan ik maken
AlgemeenDe website is overzichtelijk en duidelijk, de zoekfunctie is uitgebreid en de service van de site is lekker snel.
Heb al meerdere malen onderdelen bij Megekko besteld en nog steeds geen slechte ervaringen met deze website gehad.
Ik stel vaak wenslijsten van onderdelen samen op Tweakers. Als ik de bestelkosten van de wenslijst bereken en ik Megekko op de lijst zie kies ik ook voor Megekko.
Na het bestellen van mijn onderdelen werd mijn bestelling binnen 2 uur verstuurd. De volgende dag werd mijn pakket geleverd binnen de aangegeven tijd.
De bestelling was compleet , de verzending was snel en het pakket werd op tijd geleverd.
AlgemeenLage prijzen, super snelle verzending en lage bezorgkosten. Fijne overzichtelijke website ook. Betaalproces ging ook prima.
VerzendingSuper snelle verzending, 's avonds laat besteld en de volgende dag al binnen
AlgemeenProducten zoek ik via tweakers waarop ik de goedkoopste leverancier vind, maar wanneer de prijs van Megekko niet veel scheelt kies ik liever voor hun. Ze houden hun prijzen op tweakers up to date en zorgen dat hun producten goed gekoppeld zijn. In de laatste paar maanden ben ik erachter gekomen dat sommige andere webshops hier minder aandacht aan besteden.
VerzendingLeveringen worden altijd gedaan zoals tijdens het bestellen beloofd is. Ze leveren snel, wat ooit een nadeel heeft als je een product wilt annuleren. Zie klantenservice voor iets meer over annuleren.
KlantenserviceIk heb voorheen contact gehad met de klantenservice over een moederbord wat overleden was. Ze konden helaas geen vervangend moederbord regelen, maar ze hebben uitstekend hun best gedaan om nog een 2011 socket bord van MSI te krijgen. Helaas wilde een hoge pief bij MSI niet meewerken. Hierop bood Megekko aan om het moederbord en de cpu te refunden.
Mails worden altijd beantwoord, hoewel ze het de laatste tijd druk hebben.
Een nadeel is dat ze het tegenwoordig druk hebben en dat ze niet per telefoon te bereiken zijn. Hierdoor is het annuleren (of wijzigen) van een bestelling onmogelijk. Je bestelling is al verzonden voordat je annuleringsmail gelezen wordt. Het zou fijn zijn als Megekko het annuleren kan automatiseren.
AlgemeenEerste kennismaking met Megekko.
Prijs goed.
Bestelling en betaling vlot te doen.
Levering als afgesproken, zaterdags besteld maandag in huis met track & trace.
Goed verpakt, stevige doos met bescherming er in.
Een goede eerste kennismaking dus.
Stevige doos met bescherming er in en afgeleverd volgens afspraak.
AlgemeenEerste keer dat ik bij Megekko spullen heb besteld. Boven verwachting goed. Levering exact volgens indicatie op website.
VerzendingOp tijd en heel netjes verpakt.
AlgemeenHet was makkelijk gevonden, eenvoudig besteld, snel betaald en verder geen gedoe. Goede service dus!
VerzendingDe bestelling werd op tijd en fatsoenlijk bezorgd in een stevige, goed gevulde doos.
AlgemeenIk was op zoek naar toebehoren voor mijn Corsair pc Case, de bestelling en betaling verloopte zeer vlot op de website.
VerzendingDe verzending verloopte zeer vlot en snel volgens de aangegeven levertijd
KlantenserviceDe klantenservice reageert zeer snel via email
AlgemeenSupersnel geleverd (Sneller als verwacht), met de optie om af te leveren bij een afhaalpunt.
VerzendingGoed verpakt , producten in orde.
AlgemeenSnelle levering, gekochte hdd was zeer goed verpakt. En een goede prijs. Zal zeker in de toekomst terugkomen.
AlgemeenBestel en leverings-proces gaat soepel, wel apart dat er op bepaalde producten gratis verzending zit en op sommige die aanzienlijk duurder zijn niet.
Aftersales zijn om te huilen.
Helaas "naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen" is er niet bij, ik heb een RTX 2080 gekocht en twee werkdagen later word ik door een collega er op geattendeerd dat hij er twee games bij kreeg.
En inderdaad ik zie nu staan dat zowel BF V als Anthem er bij komen.
Hier op een mailtje gestuurd gezien ik het erg zuur vind dat dit 2 dagen later aangepast is nadat ik mijn bestelling heb gedaan.
Daar kreeg ik een volmondig NEE op rekest. Zij konden niet de extra code na sturen.