Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Duidelijke website en makkelijk proces om de bestelling te doen en te voltooien. Duidelijke mails met de status en voortgang.

Goed verpakt en supersnel verzonden. Kan niet beter.

Snel en gemakkelijk winkelen tevens ook nog eens de goedkoopste (Msi GK80 toetsenbord) Zaterdags besteld Maandag middag in huis top ! Heb de klantenservice niet nodig gehad maar ga er dan ook vanuit dat deze ook goed functioneert.

Zaterdags besteld Maandag middag in huis top !

Uitstekende service , mijn bestelling was in house binnen 12 uur welke wordt na besteld op Zondar avond

Binnme 12 uur bij mij in huis ,,Uitstekend en met wonder hoe dat kunnen

Bevestiging van aankoop en levering binnen 1 uur

geweldige site, goeie service en snelle levering.
als het beschikbaar is haal ik hier altijd mijn computer spul vandaan.
aka gewoon een top site!

snelle levering en altijd goed verpakt.

snel antwoord en goede hulp.

Vlotte bestelling en levering.
Besteld voor half 11, geleverd de dag erna (zaterdag).
Alles naar wens.

Megekko heeft lage prijzen. Een overzichtelijke website. Een zeer snelle levertijd en een perfecte service.

Zeer snelle verzending

Een probleempje met geleverd apparaat. Zeer snel mailcontact met de klantenservice. Apparaat is omgeruild, kreeg de nieuwste uitvoering. Perfect

In de Pricewatch kwam Megekko als goedkoopste naar voren voor het product dat ik besteld heb. Na het doorklikken kwam ik op de juiste pagina en de prijs was zoals vermeld in de Pricewatch. Het was 'al' na 22:00 uur maar het pakketje zou de volgende dag nog bezorgd worden, fijn!

Bij het afrekenen kon ik direct kiezen om op een PostNL-locatie af te leveren. Dat vond ik wel handig want ik zou die dag niet thuis zijn. De waarde van het pakketje vond ik ook iets teveel om bij de buren af te leveren. Het product is netjes verpakt en afgeleverd bij de PostNL-locatie. Zelfs een aantal uur eerder dan aangegeven. Ik werd via email op de hoogte gehouden van de status van het pakket.

Duidelijke website van MEGEKKO en goede prijs van het bestelde product. Goed verpakt en snel verstuurd.

Snelle levering.

ineens uit het niks een levertijd van een product opgeschoven met 3 dagen terwijl deze op de website nog steeds op 3 dagen staat (die van mij wordt 6 dagen). Krijg als antwoord dat het automatisch gekoppeld is van de leverancier.

Update 1:
Claimen dat ze geen geld kunnen terug geven op een creditcard ik moet maar een IBAN geven. Dit terwijl ze dit verplicht zijn door de wet geld terug te geven via dezelfde betaal methode die ik heb gebruikt. Ik ga hier nooit meer bestellen. Als je een product in een andere winkel vind, koop het daar dan maar doe het hier niet.

Update 2:
De review score wordt er niet anders door, maar het is na lang aandringen eindelijk gelukt om het geld terug te krijgen op de credit card, in hun eigen algemene voorwaarden artikel 9 lid 3 staat ook gewoon dat ik dit mag vragen. Maar ze bleven erbij dat het niet mogelijk was met het systeem. Het feit dat ik ze zelf moet wijzen op hun eigen algemene voorwaarden, waarin dit duidelijk wordt aangegeven raad ik ieder toch af (totdat deze voorwaarden zijn aangepast of hun systeem zo is veranderd dat dit wel mogelijk is) om hier niet te bestellen met credit card. Want als er iets mis is proberen ze er alles aan te doen om maar te zorgen dat je met een IBAN terug betaling akkoord gaat. En alleen als je aangeeft het dan maar terug te vragen via je credit card maatschappij willen ze voor deze ene keer wel handmatig terug betalen.

Na heen en weer gemail met de klanten service de koop ontbonden, vond de antwoorden niet voldoende onderbouwd en vooral ontwijkend.

Kort: Als de prijs hetzelfde is van megekko met andere bedrijven, dan koop ik bij andere bedrijven om deze RMA hatseflats te voorkomen.
------
Ik heb meerdereproducten gekocht bij Megekko, ik vind hun dikke mannen adverts wel lachen, maar nadat mijn Samsung Evo 860, 250GB, er mee ophield, en ik effetjes moest opzoeken waar ik deze SSD's had gekocht, kwam ik tot deze RMA uitspraak van Megekko:

Defect product - garantiehandleiding
Heb je problemen met je aangeschafte Samsung product? Vervelend, maar geen probleem: Samsung handelt de garantie direct en snel met je af. Door onderstaande stappen te volgen zet je het proces zelf snel en eenvoudig in werking.

Ja. Thanks m8, wat vervelend. Zelf lekkah bellen enzo. Maar als het echt fout gaat, dan staan ze garant, althans dat zeggen ze. Ik wacht nu nog op een response van Samsung. Zie het kopje klantenservicevoor de rest van dit verhaal.

Ik heb nu wel een naar gevoel over andere producten die ik heb gekocht bij megekko, want ik moet waarschijnlijk zelf de afhandeling doen met de bedrijven.

Bij Megekko heb je uiterste snelle levering van je pakketje, met veel lucht kussentjes. Toppie pakketjes.

Het enigste probleem is als je een defect product hebt na een 3 maanden. Waarbij ze je maar al te graag door sturen naar de maker van het product, in plaats van de direct RMA zelf af te handelen.
Aka, ik moet zelf ze OPBELLEN, door een automatisch menu heen speuren, waarvan hun eigen trefwoorden niet eens direct relevantie hebben tot het defecte product, dus je bent niet zeker of je wel het juiste dingetje hebt getoetst, en daarna via e-mail alle product codes versturen.
En natuurlijk moet ik lokaal tarief betalen voor dit bedrijf dat ik opbelde.
Oh en btw, hier voor moet allemaal tijd voor mezelf vrij maken om dit te kunnen doen. Dit is mijn eigen tijd, en behoorlijk veel nog.

Dit kan natuurlijk hun eigen policy zijn, maar ik kan mezelf er niet in vinden sinds Alternate, Azerty, Computerland/Paradigit, Coolblue wel direct je RMA af handelen. En een paar van mijn producten die ik bij hen had ge-RMA's waren ouder dan 3 jaar of hadden meerdere defecten met zelfs de vervangen producten. Bij deze bedrijven is het, stuur een e-mail met wat foto's, 2 klikken, krijg je de e-mail, print de RMA ticket, in een doos versturen, klaar.

En nu, moet ik wachten op samsungs goedkeuring, die ik heb gekregen, en alle gegevens weer invullen bij hen. Beetje.. tsja.

herhaling: Als de prijs hetzelfde is van megekko met andere bedrijven, dan koop ik bij andere bedrijven om deze RMA hatseflats te voorkomen.
Megekko is hier NIET te pas bij gekomen, en dat zullen ze ook niet zijn want samsung handelt dit nu met mij af.

[edit, spelleing foutjes enzo, ben een beetje pissig]

Eenvoudig te bestellen en supersnel in huis! De gegevens die Tweakers gaf over de verkoper en de prijs bleken juist. Het product was goed verpakt. Top!

Goed verpakt tegen beschadiging tijdens vervoer

Site is overzichtelijk en prijzen zijn duidelijk aangegeven. Heb verder geen gebruik gemaakt van de site door de directe link via Tweakers. Bestel hier vaker wat spullen. Wel was de Bierpul-shotglas van de mail een leuke extra. Dit doen ze iedere week met iets anders als leuke extra. Krijg je altijd binnen via de mail met een actiecode.

Pakket was goed ingepakt en zonder schade aan verpakking en product geleverd op de eerstvolgende dag.

Gelukkig nooit gebruik van hoeven te maken, maar dat ze niet telefonisch benaderbaar zijn kan een nadeel zijn voor veel klanten.

De site is zeer overzichtelijk, je kan alles wat je zoekt binnen een paar seconden daadwerkelijk vinden, weinig reclames en goede productomschrijving. Zeer tevreden!

De levering was perfect optijd, bezorgd ook in de weekenden en krijgt duidelijke instructies over wanneer je pakketje bezorgd word. Zeer tevreden!

Doordat alles bij mijn bestelling zo goed is gegaan, heb ik eigenlijk weinig ervaring met de klantenservice. Desondanks heb ik wel van andere gehoord dat ze snel reageren en zeer duidelijk je vragen beantwoorden.

De prijs zal in vele gevallen het goedkoopste zijn. Daar is is de eventueel benodigde klantenservice dan ook naar.

Verzendkosten ongeacht de hoogte van de order. Behalve op de duurdere producten, dan kan het wel gratis.

Het begrip "klantenservice" komt niet voor in het woordenboek. Slecht te bereiken via mail en geen telefoonnummer in 2019 kan echt niet.
Verzendkosten bij een service aanvraag (product verkocht als nieuw met gebruikerssporen) zijn voor eigen kosten, ongeacht de reden.
Wanneer vervolgens een vervangend product wordt opgestuurd, wordt hier vervolgens geen garantie meer op geboden.

Alles zag er erg overzichtelijk uit en het was allemaal goed te begrijpen. Ik heb geen problemen gehad met de betaling. Wat erg fijn is, is dat er bij een gekozen product andere producten worden aangeboden die je bij je gekozen product kan bundelen. Dit heb ik dus ook gedaan.

Ik was heel blij met de snelle levertijd, het pakketje kwam de volgende dag al aan en zelfs voor de verwachte levertijd die dag.

Snelle levering, op de 11e besteld en alles was er de 12e al, ze hadden een ruim assortiment waardoor ik al mijn onderdelen (voor de goedkoopste prijs) bij Megekko kon aanschaffen in plaats van 5 verschillende webshops.

Snel en duidelijk.

Ik heb al heel vaak bij Megekko spullen besteld en deze zijn altijd zonder problemen geleverd. Zeer goede service en altijd betrouwbaar.

Ik heb een internet switch besteld bij Megekko omdat ik hier ook vaker mijn producten bestel, een tevreden klant komt altijd terug denk ik dan.

Klanten service reageerd altijd optijd en kan altijd gelijk alle problemen oplossen. Al het msilcontact met Megekko is altijd vlot en efficiënt verlopen.

Erg snelle service en snelle bezorging. Als je vragen hebt zijn ze binnen 5 minuten beantwoordt! Bedank Megekko

Goede, snelle levering van Megekko naar PostNL. Het pakketje was dezelfde dag naar PostNL gestuurd en de dag erop bezorgd.

Fijne en snelle service

- Ruime keuze op de website !
- Vandaag besteld, morgen in huis !
- Winkelen zonder account verplichting !

- Keurig op tijd. Na bestellen de volgende dag in huis !

Gewoon goed, zoals het hoort!

Je zoekt je artikel uit, mikt 'm in je mandje, doet een trucje met iDeal en een dag later staat er een man in het oranje aan je deur te trappelen om jou die doos te geven. Top!

En als je 's avonds om tien uur pas besluit dat je tóch die laptop wilt hebben, is dat ook allemaal nog prima bij Megekko :-)

Netjes verpakt.

Scorekaart voor Megekko