Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMakkelijk te vinden op de site, betaling / bestelling eenvoudig
VerzendingLekker snel ... huge box.
AlgemeenHeb hier al mijn computer onderdelen gekocht. Binnen no time was de bestelling binnen en alles is makkelijk bij te houden via email updates en informatie via je account bij Megekko.
Klantenservice zoals klantenservice zou moeten zijn. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling en retour product na defect.
Ik zou iedereen Megekko aan kunnen raden.
AlgemeenPrima winkel, eerder ook een voeding betelt en nu een harde schijf. Niks te klagen over deze winkel. Snelle leveringen
VerzendingDe verzending ging ook prima net als vorige keer. Zaterdag besteld en maandag ochtend geleverd.
AlgemeenDe bestelling verliep goed, al was een kabel nog niet leverbaar. Ik heb toen zelf maar een alternatief gezocht om niet nog langer te hoeven wachten.
Er waren problemen met de compabiliteit van het geheugen met het moederbord, hetgeen vreemd was aangezien de specificaties wel klopte. Om een lang verhaal kort te maken, uiteindelijk heeft Megekko na veel e-mailverkeer toch nog alles naar tevredenheid opgelost.
De doos van een artikel was zwaar beschadigd, onbegrijpelijk dat dat verstuurd wordt, aangezien het toch om een kwetsbaar artikel ging. De doos was in een grote doos verpakt en was dus niet veroorzaakt door de bezorgdienst.
Het artikel is omgeruild.
Het heeft veel e-mails gekost, maar uiteindelijk is het allemaal opgelost. De service heeft zich dus wel bewezen.
Het is in zo'n geval wel vervelend dat je hun niet kunt bellen, want dan was het sneller opgelost.
AlgemeenOverzichtelijke website, je vindt snel wat je zoekt en de prijzen zijn netjes.
Heb vaker besteld bij Megekko, prima webwinkel.
Vrijdag avond besteld, zaterdag middag geleverd.
Pakje opengemaakt met een kettingzaag, de Kingston HyperX Cloud II Gun Metal was keurig verpakt. Status updates ontvangen via email.
Algemeensuper duidelijke website, goedkope prijzen, hartstikke snelle levering.
ik zal hier nog vaker willen bestellen.
zeer vlotte levering
AlgemeenFijn werkende site, overzichtelijk en direct duidelijk of iets leverbaar is.
VerzendingDe levering was heel snel & netjes verpakt.
AlgemeenFijne site, snelle bezorging en eigen voorraad(indicatie). Ook bij kleine items als een usb-stick bestel ik vaak hier.
Verzendingsnel bevestigingsmail ontvangen, track en trace die het ook direct deed. En verzending via postnl, wat ik altijd een plus vind t.o.v. dpd/dhl etc.
Algemeensnelle levering. Had in de avonduren besteld en de volgende werkdag werd het al meteen verzonden. Erg prettig.
Verzendingsuper snelle levering.
AlgemeenBestelling ontvangen en had 's avonds om 21 uur een vraag op de mail gezet. Had hem even niet zien aankomen, maar om 22 uur had ik via de mail al weer antwoord!
VerzendingWordt netjes voorspelbaar via TNT Post verzonden
KlantenserviceBestelling ontvangen en had 's avonds om 21 uur een vraag op de mail gezet. Had hem even niet zien aankomen, maar om 22 uur had ik via de mail al weer antwoord!
AlgemeenIk bestel regelmatig bij Megekko en deze bestellingen verlopen altijd vlot en correct. De bestelprocedure is eenvoudig en de artikelen worden vlot geleverd.
VerzendingUitstekende snelle levering aangevuld met track & trace informatie.
AlgemeenHeb de onderdelen van mijn PC hier gekocht, en nog veel meer andere dingen. Ondertussen voor ruim 2000 euro aan spul gekocht, en nog niks negatiefs. Makkelijk, voordelig, klantvriendelijk. Top!
VerzendingUitstekende verzending. Niet te laat, niet verkeerd, niks. Gewoon top.
AlgemeenTop bedrijf!
VerzendingNiks op aan te merken, gewoon afleveren klaar
Al vaker besteld, zo ook een videokaart een keer. Maar de promo actie was afgelopen voor gratis For Honor. Na contact met de klantenservice alsnog een code. Waar vind je deze service nou nog?
AlgemeenMijn order werd vrijdagmiddag gemaakt en was zaterdagmiddag al geleverd zonder enige complicaties. Snelle service dus, goed verpakt en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou hier zo nog een product bestellen zonder enige twijfel!
VerzendingProduct werd binnen aangegeven tijdsbestek geleverd, was normaal verpakt met luchtzakken voor bescherming. Alles zag er netjes uit.
AlgemeenAl vaker bij Megekko besteld, altijd prima service gehad! Daarom deze keer weer besteld bij Megekkom, deze keer was dan ook weer uitstekend!
VerzendingHet product was netjes verpakt en de volgende dag al geleverd! Helemaal prima dus!
KlantenserviceEerder wel eens te maken gehad met een RMA bij Megekko, dit werd destijds ook netjes opgelost. Het product opgestuurd met uitleg van het probleem en kreeg binnen een paar dagen netjes een nieuwe product.
AlgemeenHet is zoals je minimaal van een webshop mag verwachten, maar meer ook niet en dat hoeft ook niet het is namelijk voldoende.
VerzendingEr zou voor ontvangst getekend moeten worden maar dit was schijnbaar niet nodig. Verder ontbreekt er een artikel, wat er volgens de pakbon wel in zou moeten zitten.
KlantenserviceDe "klanten service" is alleen per mail bereikbaar, direct na constatering ontbrekend artikel contact opgenomen. Helaas pas ander halve dag later een reactie ontvangen. Web shop is niet telefonisch bereikbaar dus je kunt ook niet overleggen met wat ze nodig hebben om een tracering mogelijk te maken. Hierdoor duurt het te lang, maar op zich komt de klanten service wel vriendelijk over. Helaas heb je daar niets aan als er een essentieel onderdeel ontbreekt en er eerst een onderzoek ingesteld moet worden wat 30 dagen kan duren.
AlgemeenAan de hand van de Pricewatch uitgekomen bij Megekko. Prima website, duidelijk bestelproces en prima betaalopties. Indicatie levertijd was juist en het pakketje kwam prima ingepakt aan. Niks op aan te merken dus!
AlgemeenSnelle betaling mogelijk zonder allerlei aanmeldopties etc., snelle bevestiging, Snelle levering (belofte wordt nagekomen voor 22.00, volgende dag in huis), Zorgvuldig ingepakt, Origineel product (ongebruikt; klinkt logisch, ook wel anders meegemaakt), Geen poespas, Eerder ook bestellingen gedaan die goed waren.
VerzendingZie toelichting.
AlgemeenVia de pricewatch kwam Megekko als goedkoopste uit de bus. Naast de producten die ik bestelde had ik nog wat andere zaken nodig, misschien was het niet het meest goedkoop, maar in elk geval op voorraad en binnen een acceptabele marge t.o.v. de goedkooptste. Website werkt makkelijk, handige filters (ook voor levertijd indicatie) en prima bestel proces. Al met al tevreden over aankoop en proces en dat voor een scherpe prijs.
VerzendingOmdat we niet altijd thuis zijn ben ik altijd blij om te zien dat ik producten ook kan laten leveren op een PostNL punt, dan heb ik zelf de controle over wanneer ik het afhaal. Voor mij persoonlijk is dat een pré. De producten zelf waren netjes verpakt en voldoende beschermd tegen eventuele schade.
AlgemeenProducten waren op voorraad, correct ingepakt en op tijd geleverd. Niet de eerste keer dat ik hier wat aanschaf. Tot nu toe altijd correct geleverd.