Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima webshop, ze doen wat ze beloven.

Ik schrijf deze review omdat er in mijn gevoel er toch ergens iets niet klopt en het toch kwijt wil, maar dat is mijn mening.

Een maat van me heeft wat bij hun gekocht maar bleek duidelijk niet niet goed, geopende doos, stof op het product, vinger afdrukken en het ergste was dat er een compleet ander product in de doos zat, de doos was open trouwens, niet geseald. Ik vraag me dus dan ook af of deze winkel hun geretourneerde producten domweg weer verkopen als nieuw.

Product was geopend, stof en vinger afdrukken op het product en er zat zelfs een ander product in de doos, wel verder netjes in een dichte doos eromheen geleverd. Via de fabrikant de montage materiaal opgestuurd gekregen van die andere unit die in de doos zat.

Na contact hebben ze de problemen netjes opgelost, mijn maat heeft korting gekregen op het product, hij is blij, dat is belangrijk, het is alleen jammer dat het nodig was.

info overzichtelijk, betaling probleemloos. minimaal 15 woorden bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Op de gevraagde dag bezorgd. Goed verpakt

Tijdens zoeken naar een SSD casing was dit een van de weinige zaken die eea in voorraad had en ook snel kon leveren voor een prima prijs.

Er werd beloofd dat er dezelfde dag verzonden zou worden en dat werd ook waargemaakt. Dus de volgende dag in huis.

Bestellen ging probleemloos, ook afleveren op ander adres was geen probleem. Levering was keurig de volgende dag zoals geadverteerd, had alleen wel brievenbuspost kunnen zijn (één kabeltje in platte verpakking) in plaats van pakketje vol aircushions wat ik bij de buren mocht ophalen. De slogan "De webshop voor echte mannen" op de doos vind ik (als man) ronduit onzinnig, vandaar geen vijf maar vier sterren.

Een shop laat zich het best beoordelen als het fout gaat.

Verkeerde bestelling is zonder problemen geretourneerd & gecrediteerd, vlotte afhandeling, vriendelijke mensen.

Megekko zit altijd bij de voordeligste shops op tweakers, en gecombineerd met de betrouwbaarheid & goede service zijn ze nu een van mijn favoriete webshops om onderdelen te bestellen.

Verschillende onderdelen zelfbouw pc besteld van verschillende merken, alles wat ik nodig had was op voorraad. Binnen een werkdag had ik de spullen binnen.
Netjes verpakt!

S’avonds besteld en een dag later in huis,

Klantenservice reageerde vrijwel direct bij een eerdere bestelling

Goeie prijs en ze leveren echt flitsend.

Helaas had ik de laatste twee keer fout besteld. Koeler voor een server socket LGA1366 met foxconn backplate ...etc etc (lang verhaal).

Zonder problemen kunnen retourneren (kort verhaal dus).

zie voorgaande.

Goeden bestel ervaring en een zeer aangename webshop.
Verder ook goede prijzen op megekko. Top webshop👍

Snelle levering en goed verpakt.

Had zelf een verkeerd product besteld maar werd zeer klantvriendelijk geholpen!

HDD van 4tb besteld. Snelle levering! Duidelijke site en goede prijs. Geen klantenservice nodig gehad. Daardoor dus geen beoordeling.

De HDD was gewikkeld in noppenfolie. De verzenddoos was afgevuld met kleine luchtzakjes. Daarvan waren er enkele lek/leeg en de HDD lag op de bodem van het doosje. Dat kan STUKKEN beter!! Zeker met dergelijke kwetsbare goederen. Gemiste kans.

alles ging er vlot aan toe. de klantenservice beantwoorde mijn vragen snel en netjes. verder ging de levering ook snel en kreeg ik het de volgende dag binnen.

Bij het bestellen van een nieuwe build bijna alle onderdelen het goedkoopste bij Megekko. Doorbelasten van CC kosten mag volgens mij niet meer, maar gebeurt toch.

Een item vergeten en later bij besteld, helaas is dit niet of niet op tijd bij picking terecht gekomen. Dit koste me opnieuw verzendkosten en een extra pakketje voor de bezorger.

Bestelling pocophone ging goed. Bij Postnl aangesloten,dus afhaalpunt in de buurt.prijs en beschikbaarheid was belangrijk. Op internet een aantal coupons kunnen vinden,dus een leuke flesopener en screenwipes extra gratis.

Product in omdoos met luchtzakken.

Via tweakers de goedkoopste 4 artikelen samen: AMD Ryzen 5 2400G Boxed, Asrock B450M Pro4, be quiet! Pure Power 11 400W en Thermaltake Versa-h17. Overzichtelijke website en betalen en bevestiging mailtjes allemaal direct verkregen.

Mooi op tijd geleverd en gied verpakt. De kast is apart en moederbord, processor en voeding samen in een doos. Het mooiste vond ik nog wel het opschrift op de Megekko doos: NIET OPENEN MET EEN KETTINGZAAG

Prima website, voorraadstatus klopt altijd. Alles is snel te vinden. Megekko staat hoog in de favorietenlijst hier. Nooit een onprettige ervaring gehad.

Keurig op tijd geleverd en idem verpakt.

Niet de eerste keer dat k iets bij Megekko bestel. Maar ieder keer weer een vlotte levering

precies zoals beloofd op de website, met een handige track & Trace. Maar die is eigenlijk overbodig, aangezien het toch allemaal op de afgesproken tijden wordt geleverd.

Prima prijzen over het algemeen.
Levertijden kloppen.
Snel en prima ingepakt geleverd.
Bestel hier regelmatig zowel privé als zakelijk.

Er wordt snel gereageerd op vragen over artikelen. En op-en aanmerkingen op de site worden ook snel beantwoord. Nog niet nodig gehad voor echte klachten ;-)

Op Tweakers de goedkoopste met goed aantal sterren.
1500 besteld volgende dag om 11 uur bezorgd, Makkelijk betalen etc etc.. top

Goeie doos en goed vul materiaal. Met track en tracé.

Op Tweakers de goedkoopste met goed aantal sterren.
1500 besteld volgende dag om 11 uur bezorgd, Makkelijk betalen etc etc.. top

Goeie doos en goed vul materiaal. Met track en tracé.

Via de Pricewatch kwam Megekko er als voordeligste uit, voor de aanschaf van twee WD Red hdd's. Kende de winkel tot nu enkel van naam en nu voor de eerste keer iets besteld.
Website is overzichtelijk en bestelproces eenvoudig. Zoals bij veel online winkels die goedkoop zijn, rekenen ze wel een toeslag voor bepaalde betaalmethodes zoals Paypal en creditcard. Wat op zichzelf weer vrij logisch is, wanneer de prijs van producten laag ligt. Betalen met iDeal is wel gratis.
Factuur ontvang je bij de bestelling in de doos en staat ook online in je account. Zelf vind ik het altijd fijn wanneer deze bij je mail wordt bijgevoegd, maar dat is dan ook het enige verbeterpuntje dat ik zou kunnen bedenken.

Bestelling 's avonds geplaatst en netjes de volgende dag geleverd. Hdd's waren goed verpakt.

Bestel graag bij Megekko. De prijzen zijn goed, en hun voorraad klopt altijd. Verder is hun klantenservice altijd snel met reageren.

Omdat een van de producten niet op voorraad was zou mijn bestelling pas later verzonden worden. Toen dit product toch eerder binnen was, kreeg ik hiervan een melding en heb ik gevraagd of de bestelling ook eerder verzonden kon worden. Dat was geen enkel probleem, en ik kreeg dus eerder dan verwacht mijn bestelling. Verpakking is zoals altijd goed in orde!

Alleen contact via de mail, maar wel erg snel en vriendelijk met reageren.

Scorekaart voor Megekko