Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Het is echt een Top bedrijf, er is veel kennis aanwezig de snelheid van afhandeling is geweldig. Communicatie is Top, terug sturen van RMA gaat prima, ook andere zaken mocht er iets mis zijn. Ik heb al veel besteld bij deze firma en tot op heden zeer tevreden. De prijzen op de website zijn prima.
Ik geef deze firma een 10 plus. Het is een prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Ga zo door en het verbeterd steeds weer proficiat.

De producten zijn altijd uitstekend verpakt en post.nl is zeer stip,en ik kan het weten want de Belgische post laat veel te wensen over.

Bij mail contact altijd vriendelijke medewerkers die je te woord staan en oplossingen aanbieden.

Prijzen waren allemaal erg redelijk van de producten en verzendkosten waren niet al te hoog. Dit keer was het ook nog eens de enigste winkel die mijn product op voorraad had. Erg fijn dus.

Had zondag avond iets besteld en was maandag middag al bezorgd. Goed verpakt gewoon met bubbeltjes plastic zoals het hoort. Heb geen gebruikssporen ondervonden.

Had een vraag over de compatibiliteit van één van de producten en ik was binnen een dag geholpen, dat was erg fijn.

Product op voorraad. Op zondag verstuurd. Maandag binnen.
Helemaal top. Alleen same day delivery is sneller, maar next morning delivery is voor mij prima ;-).

Het uitzoeken en bestellen van de producten was erg eenvoudig, de informatie op de site per product is compleet en ook vergelijken is een prima optie pp de site.
Verder waren de prijzen prima. en werd alles snel be- en afgehandeld.

Product was snel en compleet geleverd. Perfect want het was een verjaardags cadeau.

Nog steeds een van de goedkoopste shops in Nederland. Ruime keus tegen scherpe prijzen, snelle overzichtelijke site

Zaterdagavond besteld, maandag in huis. Sneller kan (nog) niet. Prima verpakt in stevige doos met o.a. luchtzakjes

Geheugen (iMac) uit voorraad geleverd; lang niet overal zo. Zelf levermoment kiezen gebruikt; ook een goede service die lang niet iedereen biedt.
Prijs was ook prima natuurlijk :-), net als de communicatie (per mail).

Snel, snelle reactie en goed verzonden. Voeding kwam netjes aan en was ook nog is voor een goede prijs

Zaterdag verzonden en maandag in huis

Had een vraag en was snel op gereageerd

Overzichtelijke webshop, het orderproces verliep zoals verwacht.
In veel gevallen de goedkoopste, maar het lijkt er op dat je nergens op inlevert, al heb ik geen ervaringen met de aftersales nog.

Snel verzonden, was de volgende dag in huis. Erg goed verpakt met luchtzakjes

Verzending van harde schijf super, verstuurd in doos met luchtkussen, bubbelwrap en anti-statisch plastic super!

Prettige en snelle website, duidelijke status meldingen. Bestellen bij Megekko ging soepel en snel. Tot nu toe wordt alles steeds geleverd op de aangegeven momenten.

De bestelling was netjes op tijd, ik werd ook van te voren via email geinformeerd over de status wijzigingen. Spullen zijn netjes verpakt.

Ik heb met alle takken van megekko te maken gehad, van langere levertijden en defect bij levering tot aan RMA.

Mijn laatste RMA ging als volgt: ssd kapot, ik vraag een RMA aan, krijg binnen een uur een retournummer, stuur het product op, en heb twee dagen later een nieuwe ssd in de brievenbus.

Zo hoort het!

Zelden dat iets niet op tijd binnen is, maar in tegenstelling tot veel concurrenten zijn ze wel bereid hun verantwoordelijkheid hierin te nemen

Er wordt snel gereageerd op e-mails, en RMA afhandeling is zoals het hoort.

Heb al eerder dingen bij Megekko besteld, door verschillende factoren; ze hebben veel, dus hoef je maar één keer bestelkosten te betalen, prijzen zijn altijd heel scherp en heb nog nooit problemen met een product/verzending gehad om de klantenservice te hoeven benaderen.

Megekko is zeker een webshop om in de gaten te houden, ze hebben vaak toffe deals met veel korting. Megekko werd aangeraden door een vriend en ik koop regelmatig bij ze.

Ik heb een keer gehad dat de levering uit was gesteld naar de volgende week, maar dit is een uitzondering. Meestal netjes op tijd.

De artikelen worden netjes in een doos gestopt met lucht zakjes. Ik hoop wel dat ze voor kleinere producten een envelop verpakking gaan gebruiken zoals Bol.com dat doet.

Ik had JVC oortjes (HA-EN10WHE) gekocht, die in de verpakking al defect waren door een draadbreuk bij de jack. Ik kwam hier dus gelijk achter bij het gebruiken van de oortjes. En sinds je oortjes niet kan retourneren voor "hygiënische redenen" vroeg ik in een mail of ze een andere oplossing hadden. En toen kreeg ik zonder de oortjes te retourneren het geld teruggestort op mijn rekening.

Bestellen bij Megekko is erg prettig, alles wordt duidelijk uitgelegd en de prijzen zijn er op goede hoogte. Ik heb 3/4 van mijn build hier gekocht en er is niks fout gegaan, alles compleet, in een stuk en optijd geleverd.

Via Megekko heb ik onderdelen voor mijn nieuwe pc besteld (DBBG Januari). Megekko was niet met elk onderdeel de goedkoopste, maar had wèl alles op voorraad en levering kon meteen de volgende dag (ik heb om 18:00 besteld) plaatsvinden.

Helaas komt de wekelijkse nieuwsbrief met actiecode voor een gratis gadget altijd om 18:30. Ik hoopte dat Megekko uit eigen beweging de gratis gadget zou toevoegen (orderwaarde 1600,-). Dat was niet het geval en voelde een beetje als zout in de wond (hint & tevens grapje) die was geslagen in mijn portemonnee.

Ik ben dik tevreden!

De (dure) producten waren goed verpakt.

Product via pricewatch gevonden. Door de gratis levering, de dag erna, de goedkoopste.
Levering was de dag erna, rond de middag aangekomen (om 19.30 in de avond besteld).
Stevig verpakt in een gigantische doos, het nieuwe fort voor de katten.
Voor de rest was alles vrij standaard om te bestellen, webform invullen, betalen en klaar.

Goed verpakt.
De doos in de doos had geen krassen, geen deuken. Geen klachten dus.
De dag erna proper op tijd geleverd.

Spended there hundrets of Euro's and never been dissapointed - always cheap, on time and with perfect contact! Even when I bought new monitor it came excellent - there's no "Monitor Lottery" at that shop ;) Big recommends !

Very fast shipment.

Excellent contact.

Website werkt goed en is overzichtelijk. Ik heb enkele pc onderdelen vlak na elkaar besteld en die zijn allemaal heel snel bezorgd.

Megekko was met vrijwel alle onderdelen van de samengestelde PC de goedkoopste, de site is erg overzichtelijk en ze ondersteunen zelfs iDeal QR wat ik verder nergens tegenkom. Werkt perfect en heb binnen een minuut alles kunnen bestellen.

Besteld op vrijdag rond 5 uur, zaterdag middag in huis en alles netjes ingepakt!

Snel (via de pricewatch) en gemakkelijk besteld. Wat mij betreft een goed voorbeeld van hoe een webshop te werk dient te gaan.

De levering ging vlot (binnen 1 dag) en alles kwam in goede staat aan.

Scorekaart voor Megekko