Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Goede service en duidelijke website.
Spullen via de pricewatch opgezocht op Tweakers.
Woensdag besteld, kon gelijk al de afleverdatum van bijv donderdag selecteren.
Alles goed verpakt en op tijd geleverd volgens afspraak.

Woensdag besteld, kon de volgende dag al geleverd worden.
Dit kwam voor mij niet uit, dus vrijdag laten bezorgen. Netjes op tijd afgeleverd.

Goed, updates van de bestelling werden netjes op tijd doorgegeven.

Alle onderdelen voor een nieuwe Game PC besteld. De volgende dag in huis.
Ervaring is prima! Ook de verpakkingen gaven een glimlach op mijn gezicht.

Via tweakers bij megekko terecht gekomen, voelde gelijk goed. Duidelijke pagina en betalen ging soepel. Besteld en de volgende dag in huis, niets te klagen.

Goedkoopste prijs voor mijn bestelde product. Laat op de avond besteld, volgende middag in huis. Zeer tevreden!

Makkelijk bestelling te plaatsen, ik werd genoeg geinformeerd met track en trace. Ik had ook op een latere tijdstip besteld en kreeg alsnog mijn pakket volgende dag thuis.

Kwam op een redelijk tijdstip thuis aan (rond 4-5). Verzending was super omdat ik op een late tijdstip de bestelling had geplaatst.

een groot assortiment en handige vergelijk tool zodat ik eenvoudig mijn keuzes kon afwegen, verder heel erg tevreden met de snelle levering, en enigszins scherpe prijs.

Laat een bestelling geplaatst en toch de dag erna geleverd gekregen, super!

Vandaag besteld en betaald via iDEAL, direct antwoord mail met tracking nummer Volgende dag al in huis. Prima service.

Zie bovenstaande

Bij Megekko Corsair RAM geheugen gekocht en RGB Fans. Alles was goed verpakt en vlot verzonden met Track & Trace code. Prima.

Wegens aankoop van een 4k tv had ik snel geschikte HDMI kabels nodig. Bij Megekko waren deze makkelijk te vinden en erg voordelig!

De verzending was erg snel! Helaas waren de twee HDMI kabels in een erg grote doos met veel bubbelplastic verpakt. Met het oog op de capaciteit van de PostNL busjes en de CO2 uitstoot als er minder in de bus past denk ik dat ze hier beter hun best op mogen doen. Een kabel kan prima in een stevige kartonnen enveloppe die door de brievenbus past.

Website is simpel, bestellen gaat prima en betalen met paypal is ook mogelijk, doch met 2% over de bestelling erbij. Snap ik best, zeker met die krappe marhes van tegenwoordig.

Dinsdag besteld, woensdag geleverd. Zoals beloofd. Spulletjes waren netjes verpakt.

Algemene bestelling ging erg goed, geen opmerkingen verder. Bestelling was ook snel en goed aangegeven met track en trace

Ik doe regelmatig bestellingen bij Megekko en de winkel bevalt me goed. Onlangs ook een rma (moederbord) met ze gehad en alles verliep prima. Met deze beoordeling wil ik Megekko een dikke pluim geven voor jaren goede diensten.

Bestellen ging eenvoudig. De website was duidelijk en de levertijd was accuraat. Ook was betalen via PayPal mogelijk, altijd een plus wat mij betreft.

De levertijd was accuraat en het product was stevig genoeg verpakt, wellicht zou een buitendoos het product net iets beter beschermen. Dit heb ik bij een vorige bestelling bij Megekko wel gezien.

Het product is in ieder geval onbeschadigd aangekomen.

Geen gebruik van hoeven maken.

Heb product direct gevonden dank zij prijsvergelijking tweakers, verder geen enkel probleem met betaling of zo

Keurig verpakt, op tijd en met humor (op de doos stond niet met een kettingzaag openen)

Makkelijk proces simpelweg met ideal betaald en prima service niks te klagen! Een aanrader voor elke consument

Snelle levering door middel van post nl en perfect op tijd. Zou er zo weer bestellen!

Product was snel te vinden, een heldere omschrijving met voldoende specificaties, simpel bestelproces, toegankelijke betalingsprocedure

snelle levering, aflevermoment aangegeven.

Mijn internetradio was van slag. Bij het opstarten was hij voortdurend alle instellingen kwijt. En ik had hem nog maar pas een jaar, dacht ik. De aankoopbon van Megekko opgezocht. Hee, twee jaar garantie. Euh, de aankoopdatum was precies twee jaar en een dag geleden. Jammer. Maar wellicht was de radio te repareren. Het probleem leek een beetje op een leeg batterijtje in de pc om het volatile geheugen bij de tijd te houden. Toch maar even proberen.

Op 28 januari een mailtje verstuurd naar Megekko. Een uur later kwam het antwoord: stuur maar op en hier is het verzendlabel.
29 januari ingepakt en verzonden.
30 januari bericht dat het in Breda is aangekomen.
31 januari de boodschap dat het doorgestuurd is naar de fabrikant voor de afwikkeling, repareren of vervangen.
4 januari de mededeling dat het apparaat niet meer gemaakt kan worden en ook niet meer leverbaar is. Of ik akkoord ga met de levering van de opvolger. Dat moet ik twee keer lezen en dan ben ik het dik mee eens.
4 februari bericht van Megekko: wij geven het door aan de leverancier. Waarschijnlijk is het in de loop van de week binnen. Track- en tracecode worden nog doorgegeven.
5 februari, de track- en tracecode komt binnen.
6 februari, een doos met de nieuwe internetradio arriveert.

Ik heb (ondanks of dankzij de wat schreeuwerige advertenties) wel vaker iets bij Megekko gekocht en dat is altijd vlot verlopen. Mijn idee is dat iedereen wel in staat is om snel en duidelijk bestellingen te leveren en dat de meesten dat ook doen. Maar ik vind dat je de kwaliteit van een bedrijf pas echt kunt meten op het moment dat er ergens problemen zijn ontstaan. Hoe reageert de leverancier, hoe snel, hoe inzichtelijk is het proces en wat is de afloop?
De bovenstaande tijdlijn maakt duidelijk: snel opgepakt, voortdurend de status melden, vlot afgehandeld met een voor mij prima resultaat.
Megekko: mijn hoed af.

De bestelling was snel geplaatst, de levering was de volgende dag al en het was allemaal zeer zorgvuldig verpakt.

Zeer zorgvuldig verpakt.

Prima webshop, al een aantal keren iets besteld bij Megekko en de beloofde leveringstijden worden altijd netjes aangehouden.

Heel veel aanbod, scherpe prijzen, super snelle levering, goed verpakking. Ik ben al jaren een tevreden klant. Produckten altijd top qualiteit geweest.

s'middags beslteld, de ochtend daarna, had ik hem thuis! Super efficient!

Het is echt een Top bedrijf, er is veel kennis aanwezig de snelheid van afhandeling is geweldig. Communicatie is Top, terug sturen van RMA gaat prima, ook andere zaken mocht er iets mis zijn. Ik heb al veel besteld bij deze firma en tot op heden zeer tevreden. De prijzen op de website zijn prima.
Ik geef deze firma een 10 plus. Het is een prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Ga zo door en het verbeterd steeds weer proficiat.

De producten zijn altijd uitstekend verpakt en post.nl is zeer stip,en ik kan het weten want de Belgische post laat veel te wensen over.

Bij mail contact altijd vriendelijke medewerkers die je te woord staan en oplossingen aanbieden.

Scorekaart voor Megekko