Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAl vaker besteld bij Megekko altijd al een hele fijne winkel gevonden daarnaast ook nog vaak de beste prijs. ook de verzending gaat heel snel. Het is ook zeker fijn dat als je iets hebt met gratis verzending dat dit dan ook op alles geld wat je dan besteld. Megekko is zeker een aanrader en ga hier vaker bestellen.
AlgemeenZondagmiddag besteld en maandagochtend al binnen!
Goed verpakt, helemaal top!
Ik had mijn info ingewonnen op tweakers, maar de site is overzichtelijk en duidelijk.
Zoals gezegd erg snelle en correcte levering!
AlgemeenEen erg fijne winkel waarbij de klant centraal staat. Erg goede klantenservice die mij goed heeft geholpen.
AlgemeenWebsite zelf ziet er wat saai uit, maar alle informatie is aanwezig en overzichtelijk. Nette prijzen en snelle levering.
VerzendingBestelling geplaatst op zondagmiddag, dezelfde dag nog verzonden en maandagochtend netjes op tijd in huis.
Top, helemaal niks op aan te merken.
AlgemeenEcht verschikkelijk!
Ik heb je dagen lang de prijzen van andere webshops bekeken en kom je erachter dat t echt nergens goedkoper is dan bij Megekko (en een naam waarvan je nu niet weet hoe je t nu uit moet spreken). Goed aangeschreven op Tweakers, dan zou je denken dat het wel snor zit, maar nee hoor. Het pakket arriveert exact op de juiste dag en tijd, je zet de doos klaar en pakt je gereedschap erbij om direct aan de slag te gaan en ja hoor... op de doos staat "NIET OPENEN MET EEN KETTINGZAAG". Ik snap niet wat Megekko verwacht van zijn klanten. Ernstig slechte inschatting van de eigen doelgroep.
Verder netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en de items waren compleet en goed verpakt.
Maar zonder dollen is dit een geweldige webshop waar ik graag nog een keer hardware bij bestel.
Goed op de hoogte gehouden en producten arriveerden netjes verpakt en op tijd.
AlgemeenNa een korte zoektocht op het internet al snel een passend artikel kunnen vinden. Megekko bood deze voor de laagste prijs aan zonder dat dit ten koste ging van de perfecte service. Werkelijke 24 uur bezorging, zelfs op een zaterdag. Ook de kwaliteit van het product is goed.
Zeker een aanrader voor eenieder die voor een mooie prijs opzoek is naar goede producten!
Bezorging binnen 24 uur, ook op een zaterdag.
KlantenserviceWerd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn levering, van facturatie tot aan levering.
AlgemeenGoede prijs, makkelijk bestellen en volgende dag geleverd. Goed verpakt. Kan iedereen een voorbeeld aan nemen.
VerzendingNetjes verpakt.
AlgemeenZe zijn niet overal de goedkoopste mee, maar wel een van de goedkopere. Daarnaast altijd hele duidelijke communicatie over levertijden e.d.
VerzendingProduct was goed verpakt en netjes via een track en trace code van PostNL te volgen. Keurig op de dag van de gecommuniceerde leverdatum bezorgd op mijn werkadres
AlgemeenBij Megekko gaan shoppen voor de service en de snelle levering. Daar betaal ik graag wat meer voor!
VerzendingBij veel producten wordt de bestelling de dag erop geleverd, hartstikke prettig als het om een zakelijke levering gaat.
AlgemeenGoede service. Wat ik erg positief vond is dst ik door de servicedesk op de hoogte werd gebracht van een niet langer voorradig product. Ze hadden ook een geschikt alternatief voorgesteld. Zodra ik hiermee akkoord ging, is de bestelling gewijzigd, waarna ik mijn bestelling zeer snel mocht ontvangen. Communicatie verliep zeer vlot met de servicedesk.
AlgemeenNiets op aan te merken, bestelling goed kunnen plaatsen bezorgd zoals beloofd en in goede staat.
AlgemeenProduct ontvangen binnen de gestelde levertermijn. Product is in goede orde ontvangen en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status voor levering! Ik heb ook een hele leuke bieropener van Megekko ontvangen :-D Kortom, top!
AlgemeenIk gebruik al jaren de pricewatch van Tweakers, maar kom bijna altijd op Megekko.nl uit.
Ondertussen weet ik wat ik aan Megekko heb, en als de levertijd wijzigt (pas 1 keer voorgekomen) dan krijg ik direct bericht.
De omschrijvingen op de website zijn duidelijk, net als de levertijden.
Op 1 mei heb ik een Cat.6 Patchpanel besteld deze zou op 4 mei geleverd worden, maar ik kreeg op 2 mei een mail dat de levertijd iets later zou worden.
Maar op 3 mei kreeg ik bericht dat de zending toch verzonden was, en heb ik het patchpanel op de eerder bevestigde datum (4-5) alsnog ontvangen
AlgemeenBestelling plaatsen was makkelijk. Bij dit product zelfs gratis verzonden. Betaling was in 1x verwerkt.
VerzendingLevering was zoals verwacht dezelfde dag verzonden en volgende dag geleverd.
AlgemeenOverzichtelijk, snelle website, makkelijk te bestellen.
Snelle levering.
Ze hebben producten / merken die niet alle winkels hebben.
PicoPSU met voeding
AlgemeenSnelle en goede levering. Ik had de koelpasta de volgende dag nodig en Megekko heeft zich aan de belofte gehouden. Zeer tevreden.
VerzendingIk had het de volgende dag nodig en dat is helemaal goed gegaan.
AlgemeenOngeduldig als ik ben een aantal componenten samengesteld via de tweakers wenslijsten. Uiteindelijk bleek het RAM wat ik nodig had nergens anders voorradig. Afgaande op de shopreviews besloten een bestelling te plaatsen bij Megekko. Normaal gesproken bestel ik bij andere webshops, omdat ik dit gewend ben. Ik heb er nu een webshop bij!
VerzendingVrijdag besteld, zaterdag in huis. Mail updates waren goed.
AlgemeenBetaling via credit card verliep probleemloos. Terugstorten van een retour moest echter naar een gewone (IBAN) bankrekening.
VerzendingInitieel ontvangen product waren twee maal HyperX Predator 16GB 2400MHz DDR4 16GB DDR4 2400MH. Helaas bleken ze te hoog voor mijn systeem. Daarna 4 stuks Corsair DDR4 Vengeance LPX 1x16GB 2400 C14 Geheugen besteld. Die werden vlot, conform verwachting, geleverd.
KlantenserviceAanvankelijk bestelde geheugen paste niet in mijn systeem (te hoog vanwege de hoge koelvin op het geheugen). Via de klantenservice gevraagd om de hoogte van de koelvin op de Corsair DDR4 Vengeance LPX 1x16GB 2400 C14. Ik heb netjes antwoord gekregen. Over retour van te hoge geheugen werd niet moeilijk gedaan. Retourbetaling is vlot verlopen, betaling binnen 4 werkdagen na verzending op de bank binnen.
AlgemeenVia de pricewatch terecht gekomen bij Megekko als meest voordelige optie. Overzichtelijke site, helder dat er "gewoon" verzendkosten bij zitten en de volgende dag geleverd gekregen. Ik was nog niet bekend met Megekko en werd dus enigszins verrast door hun RTL7-achtige "voor mannen" slogan, maar was wel grappig.
VerzendingAltijd een dingetje, een doos die in een doos met lucht wordt verstuurd. Niet ideaal, maar ik snap dat het ook geen doen is om op maat dozen te gaan maken.
AlgemeenDe website van Megekko is gewoon netjes en vlot, waarbij meer filtering makkelijk mogelijk is. De stijl is met een knipoog en dat mag ik wel. Betalen is simpel, updates op het proces zijn ook goed.
VerzendingDe levertijd was zoals verwacht, wel bijzonder veel verpakking voor een heel klein product wat nauwelijks kan beschadigen(een interne NZXT USB hub). Vanwege het surplus aan verpakkingsmateriaal een Voldoende. Had ook in een padded enveloppe gekund, weinig risico op een product van net twee tientjes. Scheelt weer een hoop verpakkings materiaal en verzendkosten.