Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOverzichtelijke en duidelijke website. Goede aanbieding en groot assortiment. Makkelijk te navigeren. Ben er zeer tevreden over
VerzendingZeer snelle verzending en mogelijkheid tot afhalen bij een postnl punt
AlgemeenAlles perfect verlopen, bestellen, betalen, ontvangen. Kan dus een heel verhaal ophangen maar dat heeft geen zin als het goed gaat.
VerzendingZoals er werd gemeld , de volgende dag keurig in huis
KlantenserviceNiks over te melden, niet nodig gehad
AlgemeenIk bestel eigenlijk al jaren bij Megekko en ze moeten mij nog teleurstellen. Dit lukt ze niet. Wederom een bestelling gedaan en de voorraad indicatie was spot on, levering volgende dag was perfect en ik weet door hun systeem netjes van alle stappen op de hoogte gehouden. Megekko valt voor mij tussen bol.com en Coolblue in. Dat zijn mijn 3 keuzes als het gaat om webshops. Meer heb je niet meer nodig.
VerzendingVerzending in dit geval een HDD, zeer goed verpakt (bubblewrap) en in een niet al te grote doos (milieu vriendelijk). Mooi de volgende dag binnen en ik in perfecte staat.
AlgemeenBestelproces is duidelijk. Je kan tot 's avonds laat bestellen en dan is het morgen al in huis. Fijne webshop en een creative doos
Goed ingepakt, snel geleverd.
AlgemeenHoop onderdelen voor mijn nieuwe pc besteld. Bijna alles op voorraad, betaalbaar en binnen enkele dagen thuis afgeleverd. Aanrader.
VerzendingTrack en trace gekregen, fijn tijdsslot (niet een hele dag, maar een periode van max 2 uur, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven). En voor ontvangst moeten tekenen, wat bij een dure aankoop toch altijd wel fijn is.
AlgemeenKoelpasta nodig voor mijn server en omdat ik momenteel niet over een normale bankrekening beschik (lang verhaal) zocht ik een bedrijf waar met PayPal kon worden betaald. Dit kon bij Megekko en hoewel nooit van gehoord werd er de volgende dag bezorgd. En geleverde product voldoet uitstekend, scheelt 30 graden dus het werd ook wel tijd voor verse koelpasta.
VerzendingLevering prima via Post.nl, track 'n trace code is ook altijd prettig om te hebben. Handtekening voor ontvangst was nodig en ik moet zeggen dat mij dat altijd een wat beter gevoel geeft al is dat weinig rationeel.
AlgemeenBetaling liep heel vlot, na de betaling kreeg ik heel snel een bevestiging van betaling.
VerzendingVoor de verzending kreeg ik een mail met de track & trace code.
Ook was deze de volgende werkdag geleverd zoals er op de site stond.
AlgemeenMegekko is vaak een van de goedkoopste op tweakers, en daardoor koop ik hier ook vaak. Heeft veel op voorraad en artikelen worden altijd snel verzonden en de afhandeling van retours e.d. is prima.
VerzendingSnelle levering, wordt altijd in stevige doos verpakt. Niks op aan te merken
AlgemeenNa een week geleden vrijwel al mijn onderdelen voor de mijn nieuwe computer bouw projectje besteld te hebben bij Megekko miste ik nog 2 case fans (zelf vergeten...). direct een order geplaatst en volgende dag al geleverd. Top!
AlgemeenNieuwe voeding gevonden op Tweakers, de oude was al meer dan 10 jaar oud en er waren wat stabiliteitsproblemen. Megekko was de op-1-na goedkoopste en voor mij de bekendste. Geen klantenservice nodig gehad.
VerzendingAflevering via Primara service-punt werkt erg fijn.
AlgemeenVaak één van de goedkopere in de Pricewatch. Bestelproces is snel en overzichtelijk en ze hebben een ruim aanbod.
VerzendingDe levering was snel en op tijd. Bestelde producten waren goed verpakt.
Algemeenbestel er vaak omdat het bijna altijd de goedkoopste is. ook altijd iets gratis leuks bij de nieuwsbrief.
Verzendingvolgende dag in huis netjes verpakt
AlgemeenNieuwe monitor gekocht bij Megekko. De goedkoopste en ook nog eens de volgende dag in huis!
AlgemeenPerfect ! Producten in orde.Alles is aangekomen. Zeer goede producten voor de prijs. Ben van plan meer te bestellen.
VerzendingStipt
AlgemeenAl jaren doe ik aankopen voor mijn computer bij Megekko. Deze keer weer heel tevreden en meestal de goedkoopste.
VerzendingMijn bestelling was zoals beloofd de volgende dag in huis
AlgemeenDit was de eerste keer dat ik iets besteld had op deze website. Ik had er namelijk nog nooit van gehoord, maar omdat deze zulke goede reviews kreeg op Tweakers, toch overwogen en geen moment spijt van gehad. Erg lage prijzen en goede levering.
VerzendingLevering was veel sneller dan zowel Amazon als Alternate. Erg snel!
AlgemeenPrima winkel, megekko staat vaak bovenaan op mijn lijst als ik naar onderdelen zoek omdat het daar over het algemeen het goedkoopst is.
VerzendingNa 1 dag een hele pc geleverd en goed compact verpakt.
AlgemeenGoede prijzen en ondanks late avond bestelling, volgende dag pakje netjes ontvangen. En Produkten zu als verwacht.
VerzendingSnel, goed verpakt.
AlgemeenManier van bestellen is eenvoudig. De prijs stelling is scherp. Betaling simpel. Alleen jammer dat je niet op rekening kunt kopen.
VerzendingSnel geleverd conform de verwachting.
AlgemeenPrijzen zijn goed en zeer snelle levering .Gewoon goed gedaan Megekko , volgende keer kijk eerst bij jullie, aanrader
Verzendingavonds best laat besteld en morgens al afgeleverd , klasse
Klantenservicegeen ervaring mee ,alles was direct in orde