Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima webshop wat zonder problemen werkte. Prima voorraadbeheer, en qua prijzen aan de lage kant. Ik had bij drie zaken onderdelen besteld, en bij Megekko kreeg ik op dezelfde dag om (21.50) al een mailtje dat de spullen onderweg waren.
AlgemeenGoede prijzen, makkelijk bestellen, goede verzending en informatie. Indien nodig goede support tot nu toe.
VerzendingInformatie over verzending is helder en duidelijk. En altijd goed ingepakt.
KlantenserviceNette communicatie en altijd behulpzaam
AlgemeenOverzichtelijke webwinkel met veel aanbod voor een gunstige prijs. Ga ik in de toekomst zeker vaker bestellen.
VerzendingProducten waren goed verpakt en snel geleverd.
Vandaag besteld, morgen in huis.
AlgemeenHeldere webshop, goede prijzen en veel op voorraad. Nu meerdere malen een bestelling geplaatst en altijd goed verpakt en op tijd geleverd, zoals aangegeven wordt op de site.
AlgemeenWebsite is overzichtelijk. Bestellen en betalen is zo gepiept en de levering is supersnel mits het te bestellen product op voorraad is.
Mijn bestelde producten waren Pakket 1: Een intel i9 9900k, Gigabyte z390 Aorus Ultra, 64gb Kingston Fury Black. Mijn 2e pakket waren de: Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM en een Gigabyte Aorus 2080 ti.
Zowel pakket 1 als pakket 2 waren snel en op tijd aan de deur geleverd.
Alle producten worden netjes ingepakt in gepaste dozen. Geen beschadigingen door gooien of stoten.
KlantenserviceZoals de klantenservice nu functioneert is het perfect.
Reageren snel tijdens werkuren, Dit geeft mij als consument een sprankeltje rust.
Helaas heb ik momenteel een kleine tegenslag met 1 van de geleverde producten. Ik hoop dat hier snel een oplossing voor komt. -2
AlgemeenNiks op aan te merken. Product besteld voor een eerlijke prijs en de volgende dag netjes afgeleverd.
AlgemeenComputerkast gekocht, 1 RGB fan had wobbeling zeg maar schudden en lijkt niet mooi want zat in het front, heb verzocht om de 2 fans om te ruilen voor 2 nieuwe, omdat de orginele een witte omhulsel hebben en die megekko zwart, maar kreeg via mail te horen dat ik de gehele kast retour moest sturen terwijl ik alles al had ingebouwd, had een filmpje toegevoegd als bewijs, ja je ziet het pas als je alles al in elkaar heb gezet natuurlijk eerder zie je het niet, en als ik de kast terug wil sturen zegt megekko ja de kast is gebruikt,
Na goed overleg met Meggekko 2 nieuwe fans geleverd van coolermaster, dus toch nog goed gekomen, megekko heeft contact gezocht via mail, en heeft er voor gezorgt dat ik 2 nieuwe fans van coolermaster heb gekregen, ik weer blij
Kast zat goed verpakt en levertijd klopte ook
Klantenservicekreeg de indruk dat de gene die de mail heeft gelezen en heeft geantwoord dat ie niet helemaal snapt dat je om 2 fans niet je hele computerkast retour stuurt, heb netjes aangegeven dat ik de fans retourstuur en ik 2 nieuwe van hun verlang
AlgemeenHet is super gemakkelijk om je item te vinden en te bestellen op de site
Verzendingzoals gewoonlijk wwer de volgende dag in huis
AlgemeenZoals altijd zeer voordelige prijs en zeer snelle levering!
Is nu de 2de keer dat ik computer onderdelen bestel voor het bouwen van een PC (deze keer voor een vriend) en zou geen andere webwinkel willen gebruiken. ook retourneren verloopt super gemakkelijk en vlot.
Zoals altijd super snel en super goed verpakt waardoor geen beschadigigngmogelijk is.
AlgemeenBestellingen plaatsen zijn niet moeilijk om te doen. Ook zijn alle spullen makkelijk te vinden op de website. Ook is de service heel goed.
VerzendingMijn bestelling is optijd binnen gekomen en alles was heel en netjes ingepakt.
KlantenserviceBinnen een paar uur maken ze je bestelling klaar en brengen ze het naar het postkantoor.
AlgemeenEigenlijk nooit klachten over deze webshop. Sturen netjes een mail met alle informatie omtrent je bestelling. Als het wat later word dan doen ze ook netjes een mailtje. Prima klantenservice, prima persooneel, prima prijs.
VerzendingVerzending gebeurd altijd erg snel. Jammer dat PostNL er soms de brui aangeeft terwijl deze webshop er zo hard aan werkt om haar klanten tevreden te stellen.
Ga zo door!
Klantenservice antwoorden altijd vlug op je mails en ook omtrent vragen met je pakket of eventuele problemen.
AlgemeenTweakers prijsvergelijking gaf de doorslag, makkelijk via de link te bestellen, geen extra kosten voor creditcard, snelle levering en ook prima documentatie via de website van Megekko. Bovendien ben ik een groot fan van gekko's, die kleine groene met grote ogen en oranje signaal kleurtjes.
VerzendingDe website gaf keurig aan wanneer de bezorging zou plaatsvinden, en dat klopte helemaal. De klantenservice heb ik bij Megekko nog nooit nodig gehad, en dat zegt ook wel wat.
AlgemeenGoede website met veel goed aanbod in harde schijven, snelle bezorging en goed verpakt met bubbelfolie. Zeker voor herhaling vatbaar!
VerzendingGoed verpakt en snelle bezorging
AlgemeenDuidelijke website, snelle verzending, veel betaalopties en de harde schijf was uitstekend ingepakt. Zeker voor herhaling vatbaar!
AlgemeenZe leveren goed, houden je goed op de hoogte en de prijs kwaliteit is voor zover ik weet het beste.
VerzendingGoeie snelle bezorging.
AlgemeenSnelle verzending en de producten zoals gespecificeerd. Al meerdere keren besteld en nog nooit problemen gehad..
VerzendingSnel
AlgemeenIk heb al meerdere keren bij Megekko dingen gekocht zowel als mijn oudere broer. Alle dingen die ik er ooit heb besteld zijn zeer snel (en veilig) afgeleverd. Het is ook zeer fijn dat er een track en trace functie is zodat je kan zien waar het pakket ongeveer is en hoelang het duurt voordat deze aankomt.
VerzendingEr is een track en tracelink en het is duidelijk over wanneer het product (ongeveer) aankomt.
AlgemeenAl meerdere malen heb ik zowel privé als zakelijk bij Megekko besteld, en tot nu toe is iedere keer de levertijd netjes gehaald. Lekker makkelijk 's avonds nog even snel wat bestellen, en de volgende dag al binnen.
VerzendingGewoon goed verpakt in een ruime doos met verpakkingsmateriaal.
AlgemeenIk was op zoek naar een vervanging van m'n router. Na vergelijking en lezen van de reviews in de pricewatch kwam ik bij Megekko uit als een winkel met de scherpste prijs voor mijn keus.
Het toevoegen van de router aan de winkelwagen en afrekenen ging zonder problemen zoals je tegenwoordig mag verwachten. Levering was niet de volgende dag aangezien ik pas om 23:00 bestelde, maar anderhalve dag later stond een doos met de goed verpakte router bij mij thuis.
Prima!
AlgemeenDe prijs was ietsje hoger dan een zekere internationale verkoper maar ik wilde de nieuwe SSD meteen hebben en Megekko kon aan die wens voldoen. Letterlijk want het kwam optijd aan. Alles zoals besteld en netjes verpakt. De klantenservice kan ik niet beoordelen en dat is een goed teken want het betekent dat ik ze nog nooit nodig heb gehad.
VerzendingGoed verpakt en snel geleverd ook al heb ik slechts een paar minuten voor de “deadline” besteld.