Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Overzichtelijke presentatie producten en snel gekregen wat ik bestelde. No nonsense. Zeker voor herhaling vatbaar! Aanrader!

In no time de bestelling in huis.

Megekko is één van de goedkoopste leveranciers van computer onderdelen.
En daarnaast heb je bijna alles de volgende dag in huis!
En ze hebben ook bijna alles.
En ze zullen vast goede service hebben, maar die heb ik nog nooit nodig gehad. Dus dat is des te positiever.

besteld volgende dag in huis.
Alles goed ingepakt.

Eerste maal dat ik iets aankoop bij Megekko, motivatie hiervoor was dat het artikel bovenaan was geplaatst in de pricewatch van Tweakers (laagste prijs).

De site is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De bestelling is zonder problemen afgerond.

Pakket aangekomen de dag na bestelling. Degelijk en beschermend ingepakt, dus ook netjes aangekomen.

Kast aangeschaft, van 29 euro dus dan kan je verwachten dat de ledlampjes van hd en power niet werken. Wellicht doen ze het op mijn nieuwe moederbord wel. Verder netjes op tijd bezorgd.

Verzending geschied altijd op tijd ik kijk ook altijd eerst bij megekko.

Als ik hardware zoek op tweakers.net merk ik toch dat megekko bijna altijd de goedkoopste aanbieder is. Verder heb ik nog nooit problemen bij hun ondervonden met een levering altijd snel en goed ingepakt.

Tweakers zorgt ervoor dat ik makkelijk mijn product vind, en deze correct toont op de website van megekko. Makkelijk in de winkelmand en door naar het afrekenen.

Zeer snel in huis. Zaterdag avond besteld en Maandag ochtend in huis.

De website is overzichtelijk en producten zijn makkelijk te vinden. Fijne shop ervaring en ik zal zeker voor pc onderdelen hier terug komen.

De levering was erg snel. De volgende ochtend had ik alles in huis!!

Website duidelijk en overzichtelijk. Communicatie over de verzending goed en duidelijk.
Goede prijs voor product, de bestelde tv bij deze shop besteld op basis van prijs en dat zij het konden leveren.

Met een dag geleverd, keurig dus.

Ik had nog niet eerder een bestelling geplaatst bij Megekko, zonder daar een heel goede reden voor te hebben. De prijs was scherp, het bestellen ging makkelijk en alles had ik de volgende dag goed ingepakt thuis.

Snel en goed ingepakt, top!

Unifi access point besteld bij Megekko omdat ze de goedkoopste waren in de pricewatch en ik al eerdere goed ervaringen met hun had.

Zoals altijd eigenlijk keurig nette en snelle verzending

De service is ontzettend goed, je word goed geholpen en ze reageren gelijk via de mail als je een vraag hebt. GA ZO DOOR en jullie hebben geweldige producten.

Ik krijg heel fijn elke dag een mail of mijn pakket op voorraad is, zo weet ik precies wanneer ik mijn product ontvang.

ik heb super goed contact gehad met Mitchell, hij reageerde super snel via de mail en heeft mij uitstekend geholpen. Hij reageerde zelfs in de avond direct, super fijn! echt een goede service. Jullie zijn een echte maat

Al meerdere malen bij Megekko besteld en id bij mij persoonlijk altijd goed bevallen.

Dit keer had ik een product besteld en had ik besloten om toch nog te upgraden naar een ander product. Megekko deed daar niet moeilijk over, en kon ik alles makkelijk retour sturen en het nieuwe product werd ook vliegensvlug geleverd.

Ondanks dat ze geen telefonische klantenservice hebben, toch erg goed bevallen en snelle reacties gekregen m.b.t het wisselen en afhandeling.

Al met al bieden ze hele goeie service , competitieve prijzen en snelle levering. Ik ga hier dan ook in de toekomst ook wederom mijn producten bestellen.

het is een fijne overzichtelijke website met lage prijzen. Levering tot nu altijd op het aangegeven moment.

bestelling altijd netjes op tijd geleverd. En prima service

niet echt klachten gehad dus moeilijk te beoordelen

De laatste tijd bestel ik steeds vaker via Megekko. Een groot assortiment onderdelen, vaak goed leverbaar en handige leveringsopties. Niet altijd de goedkoopste, maar voor die paar euro meerprijs alles in één bestelling halen met snelle levering vind ik het de moeite wel waard.

De nieuws/reclame mail van Megekko is doorgaans ook de enige die ik echt lees of bekijk, deze wordt op een originele en grappige manier opgesteld.

Nog geen ervaring gehad met klantenservice; de vijf bestellingen die ik sinds 2017 heb geplaatst zijn allemaal goed en op tijd geleverd.

tot nu toe geen problemen gehad met levering; iedere keer op tijd. De mogelijkheid om thuis, een ander adres, of op een afhaalpunt af te leveren zijn aanwezig.

De website overzichtelijk en laad snel met een goede zoek functionaliteit.
Het bestel proces is zoals verwacht met allerhande betaalmogelijkheden en afleveringsopties.

Mijn producten waren goed verpakt in een stevige doos en er was niet zuinig gedaan met het opvul materiaal dus alles zat goed vast in de doos.

Op de doos staat een tip dat het gebruikt kan worden om 35 blikjes bier in te vervoeren, dit heb ik nog niet getest maar is wel goed om te weten.

Voor de wat hevigere bier drinkers zou het mogelijk fijn zijn om te weten hoeveel halve liters er in kwijt kunnen.

Voor het weekend besteld en maandag lag het al op de mat. Razendsnelle levertijd. Goede updates m.b.t. de levering van het product. Alles was netjes verpakt. Dik tevreden dus!

Keer op keer worden bestellingen snel en goed verpakt geleverd en noem het kinderachtig maar de (vaak aparte) kadotjes bij de bestellingen maken het uitpakken toch net wat leuker.

Aftersales nog weinig nodig gehad maar de keren dat het nodig was altijd netjes geholpen.

Over het algemeen raad ik familie en vrienden ook Megekko aan bij aankoopadviezen vanwege het totaal plaatje, niet de allergoedkoopste maar wel goede service en razendsnelle levering.

Zondag besteld, maandag binnen in nette verpakking. Wat wil je nog meer?

Had eerst het artikel besteld bij Azerty. Betaald met mastercard en na 4 dagen stond dat nog steeds op "wacht op betaling". Na contact annulleerden ze mijn bestelling..
Ik had het artikel dringend nodig en heb niet langer gewacht op een oplossing maar voor de eerste keer meteen bij Megekko besteld. Het artikel was zelfs ook nog goedkoper dan elders. Ik hoefde geen account aan te maken,'s avonds besteld en de volgende dag had ik het al in huis !! Echt een dikke pluim en Megekko steekt in deze voor mij met kop en nek boven hun concurrentie uit .

's avonds besteld , de volgende dag in huis in België . Ongezien snel ..

Niet de allerlaagste prijs, maar had wel het juiste product op vooraad en deze is extreem snel bezorgd. Gewoon top.

Zondag besteld, maandag in huis, super!

Voor het eerst hier besteld en de producten (CPU, RAM, koelpasta) waren keurig verpakt en snel geleverd. No-nonsense en scherp geprijs.
Duidelijke website met een breed aanbod. Ik zal hier zeker nogmaals bestellen.

Scorekaart voor Megekko