Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Goede website met veel goed aanbod in harde schijven, snelle bezorging en goed verpakt met bubbelfolie. Zeker voor herhaling vatbaar!

Goed verpakt en snelle bezorging

Duidelijke website, snelle verzending, veel betaalopties en de harde schijf was uitstekend ingepakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ze leveren goed, houden je goed op de hoogte en de prijs kwaliteit is voor zover ik weet het beste.

Goeie snelle bezorging.

Snelle verzending en de producten zoals gespecificeerd. Al meerdere keren besteld en nog nooit problemen gehad..

Snel

Ik heb al meerdere keren bij Megekko dingen gekocht zowel als mijn oudere broer. Alle dingen die ik er ooit heb besteld zijn zeer snel (en veilig) afgeleverd. Het is ook zeer fijn dat er een track en trace functie is zodat je kan zien waar het pakket ongeveer is en hoelang het duurt voordat deze aankomt.

Er is een track en tracelink en het is duidelijk over wanneer het product (ongeveer) aankomt.

Al meerdere malen heb ik zowel privé als zakelijk bij Megekko besteld, en tot nu toe is iedere keer de levertijd netjes gehaald. Lekker makkelijk 's avonds nog even snel wat bestellen, en de volgende dag al binnen.

Gewoon goed verpakt in een ruime doos met verpakkingsmateriaal.

Ik was op zoek naar een vervanging van m'n router. Na vergelijking en lezen van de reviews in de pricewatch kwam ik bij Megekko uit als een winkel met de scherpste prijs voor mijn keus.
Het toevoegen van de router aan de winkelwagen en afrekenen ging zonder problemen zoals je tegenwoordig mag verwachten. Levering was niet de volgende dag aangezien ik pas om 23:00 bestelde, maar anderhalve dag later stond een doos met de goed verpakte router bij mij thuis.
Prima!

De prijs was ietsje hoger dan een zekere internationale verkoper maar ik wilde de nieuwe SSD meteen hebben en Megekko kon aan die wens voldoen. Letterlijk want het kwam optijd aan. Alles zoals besteld en netjes verpakt. De klantenservice kan ik niet beoordelen en dat is een goed teken want het betekent dat ik ze nog nooit nodig heb gehad.

Goed verpakt en snel geleverd ook al heb ik slechts een paar minuten voor de “deadline” besteld.

Fijn snel geleverd .. meerdere onderdelen allemaal op voorraad. Makkelijk betalen via Ideal. Site goed te overzien.

Veilig verzonden in een doos.

Dankzij de pricewatch bij Megekko terecht gekomen, direct op de pagina van het product om precies te zijn.
Bestellen was een makkie. Geklikt op 'in Winkelmand',
Dan kom je meteen op een pagina waar je je n.a.w.gegevens kunt invullen, er is dus geen gedoe met een verplicht account, indien gewenst kan je verder winkelen
Dan kies je je betaalmethode en klaar! Vervolgens wordt je via email op de hoogte gehouden van het order verloop..

Levering was op de beloofde dag. Product was goed verpakt, de originele verpakking in een overdoos tussen luchtzakken.

Uit België een bestelling voor een case geplaatst. Duidelijke en stipte communicatie en de volgende dag geleverd.

Ik heb een bestelling geplaatst en kreeg binnen enkele minuten een mededeling dat ze mijn bestelling hebben ontvangen. Ook daarna werd ik netjes op de hoogte gehouden wanneer een volgende stap werd gezet in de bestelling. Op de website stond aangegeven dat mijn bestelling de volgende dag binnen zou komen en dat was ook zo. Erg fijn!

Product kwam op tijd binnen en werd binnen 1 dag geleverd.

Ik heb nu 4 verschillende onderdelen bij Megekko besteld en overweeg door de goede ervaring de overige onderdelen ook gewoon bij Megekko te bestellen. Ik ben echt super tevreden =) No nonsense bedrijf waar bestellen+betalen makkelijk verloopt en de bezorging gaat vlekkeloos.

Verzending was prima. De onderdelen (case+mobo+cooling/fans/radiator+extra fans) waren allemaal keurig verpakt.
Ik heb nog weleens gehad bij andere bedrijven dat de verpakking te wensen overliet.. of dat er een andere versie geleverd werd.

Klantenservice. Ik heb mijn producten besteld, betaald en kreeg ze keurig bezorgd. Geen klachten of iets. Zoals het hoort eigenlijk =) Heb weleens gehad dat ik een Deluxe mobo ergens had besteld en een ander model geleverd kreeg bv. Of onderdelen slecht verpakt/los in de doos. Mja. In principe zie ik het als een service dat je geleverd krijgt wat je hebt besteld en het proces van bestellen tot en met levering vlekkeloos verloopt. Dus TOP!

Snelle levering, goed product. Dat is alles wat je nodig hebt voor een goed review. Nou, dat hadden ze.

Pakket kwam op de juiste tijd aan en was snel verzonden. Er was Track&Trace.

Zoals ik altijd al gewend ben van Megekko een top service, duidelijke voorraad en levertijd indicatie voor je het product koopt. De prijzen zijn ook altijd scherp, ze staan meestal redelijk bovenin in de pricewatch van Tweakers.

De klantenservice reageert ook altijd adequaat en snel!

Aanrader!

Goed op de hoogte gehouden via email met track en trace informatie

De klantenservice reageert ook altijd adequaat en snel!

Toen ik iets bestelde op deze site was er goede service en als er iets niet duidelijk was dan kon je het gewoon vragen. Overzichtelijke en goede website heeft megekko. Als je een aankoop doet krijg je snel een overzicht van wat je hebt besteld en de track and trace code en dat is handig. Verder werd het pakketje snel bezorgd dus al met al een goede winkel.

Mijn pakketje werd snek geleverd. Er zat ook voldoene bescherming materiaal in voor eventuele beschadigingen.

Goede en snel antwoordende klantenservice.

ik vind dat ze snel leveren de volgende werkdag in huis goede kwaliteit goed ingepakt

mijn rx570 was in goede staat geleverd

Van bestelling tot aan bezorging, soepel en snel. Nog geen gebruik hoeven maken van de klantenservice dus kan die niet beoordelen.

Op een vooraf gekozen bepaalde dag laten bezorgen, prima.

Bestelling was snel en eenvoudig geplaatst. Prijs van mijn product was zeer scherp t.o.v. andere aanbieders. Concluderend dus zeer snelle en zorgvuldige service - ik kan Megekko zeker aanbevelen en ga er vaker gebruik van maken.

Verzending was via PostNL, geen problemen bij levering - pakket lag op de aangegeven dag en tijd op het afhaalpunt. De doos en verpakking was zeer stevig en voelde veilig aan wat wel fijn is bij dit soort producten. Gelukkig was de doos ook van een passend formaat zodat je niet een veel te grote doos krijgt toegezonden!

Het bestellen op de website ging soepel, en ik heb binnen no-time de bestelling afgerond. De levering was snel, en kwam op de datum die vermeld was bij het product. Het product was ook goed beschermd in de doos, met luchtkussens. De prijs van het product was verder een van de goedkoopste in verhouding met concurrenten, kortom blij dat ik bij Megokko heb besteld!

De verzending was snel en afgeleverd op de datum die werd vermeld bij het product. Het product was ook goed verpakt met luchtkussens.

Scorekaart voor Megekko