Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenbestellen, ontvangen en aan het werk...wat wil je nog meer, gewoon zoals het hoort zou ik zeggen
Verzendingdirect binnen...zoals het hoort
Klantenservicegeen klacht(en)...nice
AlgemeenDe voornaamste reden om bij Megekko te bestellen was de aanzienlijk lagere prijs. Zelfs incl. verzendkosten kwam ik een veel goedkoper uit dan bij Mediamarkt en bol.com.
Website is gebruiksvriendelijk en overzichtig maar kan wel een redesign gebruiken, kleuren zijn niet zo mooi.
Verzending was heel snel!
Megekko pakt de pakketjes altijd netjes in met voldoende bescherming, heel fijn!
Als er geen verzendkosten waren zou het helemaal top zijn!
AlgemeenHeb voor mijn eerst en tweede pc onderdelen besteld van Megekko en, nu ook voor de pc van mijn broertje. Bestelling word altijd netjes verpakt en op tijd geleverd.
VerzendingKreeg direct een mail toen mijn pakket was verzonden met track en trace er in. Pakket werd ook binnen aangegeven tijd bezorgd.
AlgemeenIk moest voor een relatie een game PC bouwen. Ben voor de componenten gaan kijken voor de beste prijs voor dit systeem. En dan wel bij winkels waar ik al een goede ervaring had. Waaronder Megekko. Conclusie was dat ik 85% van de PC bij Megekko heb besteld! Dus ze zijn echt goed aan de prijs. Aanrader om te gaan shoppen.
VerzendingVerzending is keurig verlopen ook goed verpakt. Ook tijdens de bestelling goede update per mail. Er was een artikel in backorder, maar werd daar keurig over geïnformeerd. Wederom top!
KlantenserviceBij navraag over een artikel over een product wat in backorder stond, meteen goede feedback gekregen. Inmiddels alles binnen en de Game PC draait als een tierelier.
AlgemeenEen grote variëteit productkeuze die aansloot bij mijn wensen. Met daarbij een zeer scherpe prijs voor de producten.
VerzendingHet is een redelijk groot pakket, met een redelijk bedrag aan artikelen. Om die reden zou ik graag thuis zijn om het pakket te ontvangen. Prettig dat de leverdatum gekozen kan worden zodat hier van weerszijden rekening mee gehouden kan worden.
AlgemeenPrima, gewoon toevoegen aan winkelmandje en vervolgens betalen, heb een account dus alle info is verder al bekent.
VerzendingPrima, vandaag besteld, morgen in huis, zoals je mag verwachten tegenwoordig. Had alleen iets kleins besteld wat wel in een envelop door de brievenbus had gepast, maar Megekko gebruikt volgens mij standaard maten doosjes, dus het zat in een te grote doos. 1 punt aftrek hiervoor, want dit vind ik totaal overbodig, betekend ook dat je thuis moet zijn (of bezorgen bij afhaalpunt)
AlgemeenCorrect en snel geleverd, zonder poespas voor een scherpe prijs. Duidelijk e snel te bestellen, transparant in de communicatie en komen hun afspraken glansrijk na.
VerzendingNiets mis mee, echt zoals verwacht.
AlgemeenBestelling geplaatst door alle links via de pricewatch te volgen. Website is prettig vormgegeven en na bestelling was het simpel de status te vinden.
VerzendingEen van de producten bleek niet meer leverbaar, de klantenservice stuurde toen een mail met een voorstel. Na acceptatie van het voorstel was de PC binnen 24h geleverd.
KlantenserviceKlantenservice is echt fantastisch. Vriendelijk, meedenkend en reageert zeer snel. Als ik iets moest kiezen wat ik het meest prettig vond aan de hele bestelling is het de reactiesnelheid en de meedenkendheid toen de GPU niet meer leverbaar bleek.
AlgemeenPrettige site met goede prijzen. Bestellen was makkelijk met diverse betaalopties als ook aantal verzend opties inclusief de optie voor avond levering.
VerzendingDe producten laat op de dag besteld maar kreeg als snel een mail dat het verzonden was. De dag erop netjes afgeleverd binnen de getoonde levertijd welke de site aangaf.
Algemeentop site, korte verzending. vooral duidelijk overzichtelijk en hun humor is ook geweldig op de site en op hun instagram.
Klantenservicesnel gereageerd en vriendelijk. tonen veel begrip
AlgemeenIk heb een google home voor een vriend zijn verjaardag gekocht en hij kwam de volgende dag gelijk in huis geweldige service!!!!
De levering was heel snel en alles was in goede staat
KlantenserviceIk heb niet echt met de klantenservice te maken ge had
AlgemeenHet gezochte product (Kingston card reader) was snel gevonden en besteld. Op internet vond ik nog een actiecode voor een gratis zak drop, altijd lekker! Het pakketje werd een dag later al besteld bij het opgegeven PostNL pakketpunt. Ik ben nu in het bezit van een snelle card reader en een zak lekkere drop.
Groot pluspunt is dat het product ook nog eens veel goedkoper was dan bij andere webshops waar ik vaak bestel.
De volgende dag al geleverd.
AlgemeenDe betaling was goed en zeer snel afgehandeld meer kan ik er helaas niet over zeggen.
VerzendingGoed en snel.
KlantenserviceNiet nodig gehad.
AlgemeenIk ben onder de indruk. Woensdagavond besteld en donderdag lag het klaar bij het afhaalpunt. Goede en scherpe prijs, snelle levering en duidelijke communicatie
VerzendingGewoon Top
KlantenserviceGeen contact mee gehad, maar de communicatie omtrent de levering was gewoon goed
AlgemeenGoede keus, snelle levering en concurrerende prijzen. De levering was snel en goed verpakt. Duidelijke emails mbt het verkoop en leveringsproces.
AlgemeenZoals altijd, makkelijk te bestellen. Ik bestel hier vaker en heb nog nooit problemen ondervonden met het het plaatsten van een bestelling.
VerzendingPer mail word ik duidelijk geïnformeerd over de voortgang van de bestelling. En tot nu toe zijn al mijn bestellingen netjes de volgende dag geleverd.
AlgemeenSuper snelle levering, goede prijs en site. Al meerdere bestellingen gedaan, en ze komen altijd netjes de volgende dag.
Verzendingprecies om 22:30 besteld (was toeval), volgende dag in huis
AlgemeenBij deze winkel een SSD gekocht, overzichtelijke website, betaling verliep soepel en was de volgende dag al netjes in huis. Zeker aan te raden!
AlgemeenPrima prijzen, levering op tijd en duidelijke communicatie. Al een paar keer besteld en altijd keurig op tijd geleverd.
AlgemeenProduct voor een prima prijs, was makkelijk te bestellen en is keurig en op tijd geleverd.