Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeengroot assortiment, goeie prijs en een mooi overzichtelijke site. veel meer is er niet te zeggen dan "het werkt gewoon"
VerzendingBestelling was simpel.... ' s avonds laat besteld, zelfde avond verstuurd en de dag erna in huis.... echt geweldig!
AlgemeenProces verliep goed en de bestelling was snel binnen. Kwaliteit van verpakking e.d. was goed. Geen klachten.
AlgemeenDe bestelling werd nooit geleverd. Elk contact ivm deze verloren bestelling moest van mijn kant komen. Pas na een onderzoek van 4 weken werd er voorgesteld om het opnieuw te versturen of mijn geld terug te betalen. Het geld (>500 euro) staat ondertussen nog steeds niet op mijn rekening.
VerzendingOp de website wordt er ééndagsverzending beloofd naar België. Via email wordt er echter beweerd dat dit altijd minstens 2 dagen duurt.
Het pakket is nooit toegekomen dus de verpakking enzo kan ik niet beoordelen.
Ik geef 2 sterren voor het snel antwoorden van mijn emails. De andere sterren hadden ze kunnen verdienen de problemen met mijn niet geleverde bestelling snel op te lossen of mijn geld terug te betalen.
AlgemeenPerfecte service !! Het terugnemen van een artikel dat bij niet wilde werken werd zonder morren retour genomen en binnen 2 dagen gecrediteerd.
VerzendingEind van de middag besteld, de volgende morgen in huis.
Klantenservicezie hierboven.
AlgemeenGreat choice of parts available from stock, very competitive prices, fast shipping and good packaging.
AlgemeenSuper makkelijk en overzichtelijk bestellen. Netjes verpakt en geleverd conform de belofte. De volgende dag . Super!!!
AlgemeenGoed overzichtelijke website. Uitgebreide keuze; niet alleen tech maar echt een breed en diep assortiment. Eerlijke prijzen. Duidelijke bevestigingen per e-mail. Precies wat je van een verkoop-site verwacht. Hier bestel ik zeker vaker!!
VerzendingIk had een MSI moederbord besteld en kreeg het uitstekend verpakt (doos voorzien van plastic luchtzakken ter bescherming van inhoud) en netjes op tijd de volgende dag binnen. Levering de volgende dag is bij Megekko geen loze belofte.
AlgemeenNa het bestellen kreeg ik een aparte melding:
"Gefeliciteerd!
Als gewaardeerde klant van Megekko
bieden wij u een korting van €16,87 aan!
Meld u nu aan om uw korting te ontvangen!"
Dit was mijn eerste bestelling bij Megekko. Het is gewoon raar dat je de melding krijgt 'als gewaardeerde klant'. Als je je wil aanmelden moet je je NAW-gegevens en gegevens van je bankrekening delen.
"Een geldig IBAN-nummer en een geldige creditcard of bankpas is vereist. Door hieronder uw betalingsinformatie te geven, geeft u Winkelen en Sparen toestemming om de door u verstrekte informatie te gebruiken om uw lidmaatschapskosten van €15 per maand in rekening te brengen totdat u opzegt. Uw informatie wordt via een veilige verbinding verzonden om uw privacy te beschermen."
maar blind door de korting ben ik er in getrapt nu 2maanden 15,00 euro lichter voor een korting van 16.95 euro.
pas op dit is oplichterij
ik snap niet waarom tweakers met zulke winkels samenwerkt.
bij elke bestelling wordt er verzendkosten in rekening gebracht ook al bestel je voor 2.000,00 euro dan komt er nog 3,95 euro verzendkosten bij.
Klantenservicebeide zaken als hierboven beschreven bij elkaar op geteld zijn ze dus helemaal niet zo goedkoop. maar wordt je gewoon opgelicht.
en een bedrijf die z'n klanten oplicht zou gewoon geweerd moeten worden bij tweakers er zijn nog zoveel wel normale winkels.
AlgemeenSnel besteld, snel geleverd, geheel volgens de toezegging op de site. Zelfs het bestelmoment klopte.
VerzendingHet pakje kwam in het voorspelde tijdvenster.
KlantenserviceSnel toezenden van de T&T met de juiste toelichting en link.
AlgemeenGemakkelijke bestelling op de duidelijke website, snelle en duidelijke levering, goed verpakt en te volgen met een trackingcode.
VerzendingVerzending is snel en duidelijk te volgen met een trackingcode.
Algemeenoverzichtelijke en intuitieve site ...en snelle levering ...kortom een goeie combinatie van de site en daadwerkelijke levering van de middelen
Verzendingsnelle levering ...en degelijk verpakt
AlgemeenDe site is intuïtief en de prijzen zijn prima. De bestelde monitor werd keurig op tijd bezorgd. Kleine voetnoot: De voet en het scherm zijn niet helemaal in lijn helaas.
VerzendingNetjes op tijd en goed te volgen via PostNL.
AlgemeenWederom een bestelling gedaan bij Megekko en wederom erg tevreden met het gehele proces! Heb een reepje RAM gekocht, was de goedkoopste aanbieder. Product werd op tijd geleverd, volgens afspraak, dat was niet de volgende dag al maar op dinsdag. Bestelling werd op vrijdag geplaatst. In mijn geval prima.
VerzendingZoals hierboven beschreven was het product er op de afgesproken dag. Netjes en stevig verpakt.
AlgemeenAl jaren de pc part shop waar ik mijn producten haal. Competitieve prijzen, goede levertijden en goed assortiment.
Verzending>90% van de gevallen leveren ze op het aangegeven moment
KlantenserviceSnelle reactie en altijd geholpen.
AlgemeenOp 27 november heb ik RAM geheugen gekocht bij Megekko. Het bestellen en betalen ging eenvoudig.
Na het bestellen kreeg ik een aparte melding:
"Gefeliciteerd!
Als gewaardeerde klant van Megekko
bieden wij u een korting van €16,87 aan!
Meld u nu aan om uw korting te ontvangen!"
Megekko, haal deze onzin gewoon weg! IK geef jullie 3 sterren door deze aparte ervaring.
Het product was op voorraad op het moment van bestellen (woensdag), maar werd pas op zaterdagochtend geleverd. Op de website van Megekko staat: "Is je artikel uit eigen voorraad leverbaar en op werkdagen voor 22:30 besteld? Dan heb jij je producten de volgende dag in huis"! Hiervoor krijgt Megekko 4 in plaats van 5 sterren.
AlgemeenZondagmiddag de bestelling geplaatst, werd die diezelfde avond nog verstuurd en was maandagmiddag om 13.00 uur in huis, lekker vlot dus.
AlgemeenMegekko, de webshop met meestal de laagste prijzen.
Voor 22:30 besteld morgen in huis! Nog nooit problemen mee gehad.
Je kunt ook netjes kiezen waar je je pakketje wilt ophalen.
Webshop is ook overzichtelijk te noemen.
Al met al een top-webshop!
Verzendingen gaan snel en op tijd.
AlgemeenMegekko is de shop waar ik al mijn hardware koop. De levering was zeer snel, netjes ingepakt en ook op social media zijn ze geniaal. Ik ben zeer fan van deze webwinkel en ik zoek hier dan ook graag mooie spuletjes uit
VerzendingGewoon lekker snel en zonder gedoe!
AlgemeenPrijzen zijn soms hoog en soms heel laag. Bijna altijd wel een leuke actiecode waarmee je een extratje krijgt.
En dan proberen ze je een duur abbonnement aan te smeren voor "korting".
AlgemeenOverzichtelijke webshop met scherpe prijzen en een uitgebreid assortiment. Daarnaast ook een duidelijk indicatie van de verzendtermijn per product zodat je daar op kan letten bij het bestellen als je het snel nodig hebt.
VerzendingProducten de volgende dag geleverd zoals aangegeven en netjes ingepakt.