Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Goede winkel waar ik onderhand al een aantal producten heb gekocht zonder moeite, ook vaak de goedkoopste.

Vrijdag besteld, zaterdag aangekomen.

Megekko is de plek waar ik al jaren mijn pc onderdelen bestel. Altijd snelle levering en goede voorraden. Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar dat hoeft ook niet. Je krijgt er wel service voor terug.

Goed verpakt en stevig in de doos.

Vrijdag besteld en zaterdag reeds geleverd, prima verpakt. Zoals het hoort.
Verkoopsprijs was laagste op de markt.

Website ziet er goed uit en is overzichtelijk, ze missen wel een aanbiedings kopje wat makkelijk zou zijn

Snelle verzending geen problemen mee gehad

Reageren snel en handelen alles goed af, wel een beetje jammer van de “korting” als je een bepaald abonnement afsluit

alles was vlot verlopen, de prijs is goedkoopste van ganse internet. dus geb megekko gekozen.

vrijdag besteld, zaterdag is al binnen. super snel.

nog geen probleem moeten melden.

"Ok" webshop. Verzending gebeurde snel zoals beloofd. Heb echter wel bedenkingen mbt vertrouwen in webshop.

Verzending gebeurde snel, zoals beloofd. Het artikel werd ook goed verpakt.

De webshop werkt op zich wel "ok", maar na verkoop wordt je gelokt om geld terug te krijgen op je volgende aankoop. De knop hiervoor leidt je naar een externe website, waar je de korting krijgt onder de voorwaarde dat je een abonnement afsluit: de eerste maand gratis, daarna 15 euro per maand (in mijn geval voor zo'n 15 euro korting...).
Dit soort verkoopspraktijken vind ik moraal verwerpelijk: Het straalt alles behalve "vertrouwen" uit naar de consument. Het initiele aanbod is buitengewoon misleidend: het lijkt eerst op een korting, maar je kan pas later zien dat het onder voorwaarde van een abonnement is.

Vrijdagavond met blackfriday bestelling van onderdelen voor mijn pc gedaan bij Megekko, en zaterdagochtend mijn pakketje al binnen. Voor mijn gevoel heb ik soms langer op een pizza zitten wachten.

Netjes verpakt in plastic met lucht zodat alles op zijn plek blijft liggen. En heel snel in huis. Binnen 11 uur al bij mij thuis.

Niet echt mee te maken gehad aangezien de levering zo snel is gegaan, heb ik ook niet hoeven nabellen oid.

Gewoon een goede ervaring net als bij veel goede webshops. Ik kende Megekko nog niet. Bij de pricewatch zag ik een product dat ik wou hebben en die megekko verkocht. Gewoon simpel in winkelmand en later betalen met ideal. De volgende dag had ik heb in huis (zo als beloofd op de site)

Het was er de volgende dag zo als beloofd.

Om het kort te houden: Gisteren besteld, vandaag geleverd. Ze hadden daarbij ook de laagste prijs die ik kon vinden voor de WD red hdd's, dus alles prima voor mij.

Om het kort te houden: Gisteren besteld, vandaag geleverd.

Lang nagedacht over een bestelling van een NVMe SSD voor mijn PC. Hier was deze het voordeligst. Op een vrijdagavond besteld, zaterdagochtend in huis. Bizar hoe snel dat gaat, heb bijna een beetje medelijden met de personen die zo voor me hebben zitten rennen.

Prima geleverd in een doos met genoeg stoot-opvangend materiaal. Zag er allemaal netjes uit, geen buts te bekennen op de originele verpakking.

Via de Pricewatch bij Megekko terecht gekomen. Niet alleen vanwege de scherpe prijs, maar ook omdat het artikel daadwerkelijk op voorraad was. Bestelling op de site verliep vloeiend en de keuze mogelijkheden bij het verzenden bevallen goed (lees onderbouwing bij verzenden). Betaling via iDEAL verliep zoals je verwacht en daarmee was de bestelling vlotjes geplaatst.

Ik heb aangegeven dat ik het pakket graag bij een afhaalpunt op wilde halen, ik kon hierbij ook nog een specifieke dag aangeven. Aangezien ik niet in staat was het pakket op de woensdag op te halen, heb ik het pakket op vrijdag laten bezorgen. Dit is ook precies zo uitgevoerd en dus dikke prima.

Het pakket werd geleverd in een doos met grappige opschriften. Hoewel leuk, mag het voor mij ook in een anonieme doos geleverd worden waardoor de doos beter hergebruikt en/of gerecycled kan worden.

Alles was makkelijk te vinden en bestellen ging makkelijk. Na de betaling kreeg ik direct de bevestiging.

Na de bevestiging kreeg ik niet veel later een track en trace nummer. Deze kwam direct in de Postnl app. Pakket was op tijd bij het afhaalpunt.

Eenvoudig bestelling kunnen plaatsen, prijs was zeer scherp, Betaling ging vlekkeloos. Niets op aan te merken. We gaan een zakelijk account aanvragen zodat we op rekening kunnen bestellen.

Levering punctueel de volgende dag. Erg tevreden. Aanrader.

Bestellen was natuurlijk heel makkelijk met de link vanuit Tweakers. Zelfs besteld op Black Friday werden mijn spullen netjes de volgende dag bezorgd.

Snel geleverd, zelfs op black friday. Goede prijs, nog geen gebruik hoeven maken van service.

Ik had het pakketje de volgende dag binnen en alles was goed verpakt

Uitstekende keuzes op de website, goed verpakt en snel geleverd. Ook als je in de avond besteld, mits op voorraad, de volgende dag in huis! Top.

Geen contact met de klantenservice nodig, vandaar geen beoordeling.

groot assortiment, goeie prijs en een mooi overzichtelijke site. veel meer is er niet te zeggen dan "het werkt gewoon"

Bestelling was simpel.... ' s avonds laat besteld, zelfde avond verstuurd en de dag erna in huis.... echt geweldig!

Proces verliep goed en de bestelling was snel binnen. Kwaliteit van verpakking e.d. was goed. Geen klachten.

De bestelling werd nooit geleverd. Elk contact ivm deze verloren bestelling moest van mijn kant komen. Pas na een onderzoek van 4 weken werd er voorgesteld om het opnieuw te versturen of mijn geld terug te betalen. Het geld (>500 euro) staat ondertussen nog steeds niet op mijn rekening.

Op de website wordt er ééndagsverzending beloofd naar België. Via email wordt er echter beweerd dat dit altijd minstens 2 dagen duurt.

Het pakket is nooit toegekomen dus de verpakking enzo kan ik niet beoordelen.

Ik geef 2 sterren voor het snel antwoorden van mijn emails. De andere sterren hadden ze kunnen verdienen de problemen met mijn niet geleverde bestelling snel op te lossen of mijn geld terug te betalen.

Perfecte service !! Het terugnemen van een artikel dat bij niet wilde werken werd zonder morren retour genomen en binnen 2 dagen gecrediteerd.

Eind van de middag besteld, de volgende morgen in huis.

zie hierboven.

Scorekaart voor Megekko