Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Duidelijke website met leuke aanbiedingen. Prijzen zijn zeer correct en de after service is uitmuntend. Ik heb geen klachten en bestel geregeld.

Product wordt de dag erna geleverd. Nog geen enkele keer een back order gehad en ik bestel geregeld.

Al eens wat moeten terugsturen en dat ging allemaal probleemloos.
Goede RMA en klachtafhandeling.

De producten waren makkelijk vindbaar door de goede zoekfunctie op de website en een van de redenen waarom ik hier besteld heb is dat je altijd duidelijk kunt zien of een product op voorraad is. Tijdens het bestelproces werd duidelijk aangegeven dat er bezorgkosten berekend werden, wat prima is.

4 maart besteld en 5 maart bestelling ontvangen. Geleverd volgens afspraak.Alle producten netjes in een doos met beschermfolie ingepakt.

Eerst op tweakers de beste prijs gezocht. Hier kwam Megekko als 1 na goedkoopste naar voren. Andere webshop zag er wat minder uit en had nog maar 1 product op voorraad. Daarom besteld bij Megekko.
Betalingsproces was goed en website was overzichtelijk. Al met al zeer tevreden,.

Bezorging was snel (volgende dag) en het product was netjes verpakt.

Helemaal prima! Overzichtelijke website, bestelling ging makkelijk, betaling via iDeal zonder problemen.
Wel zei de website dat mijn artikel niet op voorraad was, en daardoor werd de verzenddatum automatisch op de datum gezet waarop verwacht werd dat ‘t product zou binnenkomen (dit zou 11 dagen duren).
Dit kon ik niet eerder zetten; op zich logisch.

Maar twee dagen later kreeg ik ‘n automatisch mailtje met de voorraadstatus van alle componenten, waarin te zien was dat het product wél op voorraad was... maar de verzenddatum bleef ver in de toekomst staan!
Na een kort mailtje werd dit snel opgelost. Mijn suggestie om een leverdatum ‘zo snel mogelijk’ toe te voegen, zou worden meegenomen als verbetering.
Helemaal top!

Snel verstuurd in een mooie doos met prima bescherming.

Goede prijs en duidelijke omschrijving van het product. Ik moet nog steeds wennen aan de bedrijfsnaam maar dat komt wel goed.

Levering netjes de volgende dag bezorgd, zeer stevig verpakt. Ook zat er nog een klein verrassing in de doos , waarschijnlijk omdat ik een kortingscode had ingevuld.

Op moment van bestellen was Megekko de goedkoopste Nederlandse aanbieder en aangezien ik ook goede garantie wil in Nederland was de keuze snel gemaakt.
Verder heeft Megekko goede recensies. Tot de volgende keer maar weer.

Gekocht: Crucial MX500 250gb en een externe behuizing.

Binnen 24 uur bij postagentschap afgeleverd, dus gewoon aldaar opgehaald op mijn eigen tijd. Daar houd ik dus van, ik hoef er niet voor thuis te blijven en dat bepaalt voor een groot deel de keuze bij wie ik mijn spullen koop.

Reden van kopen bij megekko doordat de artikel die gewenst waren voorradig waren, de overige reviews op tweakers en natuurlijk de goede prijs.

De bestelling was op mooi op tijd, enig verbeterpuntje zou kunnen zijn dat ze van te voren laten weten hoeveel pakketen er verstuurd zijn. Mijn bestelling kwam in 3 dozen. En aangezien ik het op een ophaalpunt had laten bezorgen kwam ik helaas thuis met 2/3 dozen (facepalm!). Gelukkig was dit zo opgelost door belletje met de afhaallocatie.

Vercer uitermate tevreden met de bestelling en de keurig verpakte producten.

Goed verpakt en op tijd, dit is het belangrijkste. verbeterpuntje : laat klant weten hoeveel pakketen hij kan ontvangen bij gebruik van een afhaalpunt.

n.v.t. maar heb er vertrouwen in dat dit ook wel voldoende zal zijn, echter jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn voor actieve klanten.

Reden om bij deze webshop te kopen was de prijs. Goedkoopste op het web. Alles liep soepel. Enigste was wel dat de verzendtijd wat langer was dan bij andere webshops. En als ik het goed herinner moest ik betalen om het niet bij de buren te laten af leveren ... dit kwam raar op mij over.

Al met al, een dikke voldoende voor deze webshop.

Zie hierboven. Duurde wat langer dan andere webshops en betalen voor 'niet leveren bij buren' is raar.

Zoals zo velen weer 'ns wat besteld en toch maar bij Megekko gehaald ook al waren ze (gek genoeg) niet de goedkoopste voor dit product. Toch bij Megekko besteld want eerder een slecht gefabriceerde videokaart bij hen besteld en die kon zonder morren zo terug met hun 30 dagen geld terug garantie.

Altijd leuk die verpakkingen van hun (y)

Dit product werkt uitstekend dus verwacht ik deze keer geen gebruik te maken van Megekko's uitstekende klantenservice.

Makkelijk via tweakers producten gevonden. Makkelijk te betalen geen specifieke bank nodig, kort om top!

Kwam volgende dag in huis en ze deden alles in 1 doos wat ik fijn vind om te zien.

Precies zoals verwacht. Had op donderdag ochtend besteld (bij 5 grote webshops voor computer componenten). Megekko leverde vrijdag ochtend al. Het is nu zondag en van de andere webshops heb ik nog niet eens een verzendbevstiging binnen...

Zoals vaker, ging ook deze bestelling vlekkeloos. Makkelijk zoeken, makkelijk betalen, en verzenden en ontvangen ging ook zonder problemen. Bovendien, ook niet onbelangrijk, zijn de prijzen scherp !

Al vaak wat besteld bij Megekko, altijd voldoet de website aan de omschrijving! Scherpe prijzen, actuele voorraad en goede/snelle verzending!

Netjes, degelijk en humoristisch verpakt. (Als er toch een tekst op de doos kan staan, waarom dan niet iets over een kettingzaag!)

In de brei van letterlijk honderden verschillende PSU’s vond ik vrij gemakkelijk de power supply die ik nodig had. Filters en sortering werkt heel intuitief.

‘S avonds besteld en volgende dag voor 10:00 geleverd! Top

Vanuit Tweakers snel naar de productpagina genavigeerd. Als ingelogde gebruiker heb je zo de bestelling afgerond. Er volgde een snelle correcte levering.

Volgende dag geleverd en goed verpakt.

makelijk te gebruiken kon goed vinden wat ik wou hebben en wat ik nodig had

gewoon via postnl heb hier nog nooit problemen mee gehad

Rond 20 uur een aantal kleine items besteld, en de volgende dag al in huis.

Zoals er stond de volgende dag in huis.

Fan besteld voor mij Air Cooler. Zelfde avond nog alle info ontvangen over verzending. 2 dagen later zoals afgesproken afgeleverd

Precies wat je van een webshop mag verwachten: scherpe prijzen, ruim assortiment (veel ook op voorraad) en snelle bezorging (voor 22:30 is volgende dag levering, daarmee zijn ze niet uniek maar het is mooi meegenomen). Dit was mijn eerste bestelling op Megekko, door het ruime aantal positieve beoordelingen van mede-Tweakers de "gok" genomen. Zeer tevreden.

Geen ervaring met klantenservice (hoop ik nu en in de toekomst niet nodig te hebben uiteraard).

Alles dik in orde. Snel verzonden en goed verpakt. Goede kwaliteit onderdelen. Veel keuze in aanbod.

Goede communicatie over leertijden. Accuraat

Nooit problemen