Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima winkel, prima prijzen. De nieuwsbrief is vaak hilarisch, echt een aanrader. Is een vaste winkel geworden.

Bestel hier al 4 jaar en voor meer als 10.000 euro en altijd goede ervaringen gehad, nooit iets verkeerds. Beste prijs, geen toeters en bellen maar gewoon de volgende dag in huis.

Een goede webwinkel waar producten goed te vinden zijn met een duidelijke specificatie. Tevens goede prijzen.

Levering precies op tijd en je krijgt netjes e-mails met status.

Netwerk apparatuur gekocht. Overzichtelijke webshop en de afhandeling van de betaling ging allemaal zonder problemen.

Vlak achter elkaar 2 bestellingen geplaatst (ik bleek voor de eerst bestelde onderdelen toch een nieuwe voeding nodig te hebben :P ). In beide gevallen werd de aangegeven bezorgingsdag netjes aangehouden. Bij het bestellen van de voeding was ik zelfs letterlijk 1 minuut voor de tijd dat het nog de volgende dag kon (22:30), maar al een paar minuten later had ik de "bestelling is verzonden" mail.

Verder heeft Megekko veel op voorraad voor bezorging de volgende dag of anders de dag erna (duidelijk aangegeven), en zijn de prijzen scherp (alle PC componenten die ik heb besteld in de top 3 van prijswatch).

Wel krijg je een of andere aanbieding na het plaatsen van je bestelling om een korting op je volgende bestelling te krijgen, maar daarmee kom je op een schimmige site waar je een betaald maandabonnement moet nemen om korting te krijgen. Die constructie zouden ze moeten verwijderen, en is voor mij de enige reden om 4 ipv 5 sterren te geven.

Snelle verzending zoals beloofd. Verzendkosten van 3,95 die zelfs bij een bestelling van over de 2000 euro worden gehanteerd komen wel een beetje kinderachtig over.

Onderdelen voor nieuwe pc besteld. Alle onderdelen waren bij Megekko op voorraad en voor een nette prijs!

Volgende dag alles in huis en netjes verpakt.

Ik had er nog nooit eerder besteld, blijft altijd maar afwachten wat voor service het is dan. Ik was verrast dat de levering ook op zondag kon plaatvinden.

Super service, snelle afwikkeling.

Zaterdag besteld zondag in huis, uitstekend!

Voor het eerst bij Megekko besteld, nog nooit van ze gehoord. Maar ik ben meer dan tevreden over de prijs en snelheid waarmee ze leveren.
Ook de site ziet er top uit!
Ik hou ervan als bedrijven niet al te serieus overkomen maar het wel zijn. Ik ga er zeker vaker bestellen.

Laat op de avond heel veel besteld. en alles was er de volgende dag netjes. Zoals het hoort.

Het plaatsen van de bestelling ging makkelijk, beschrijvingen waren duidelijk. De volgende ochtend was de bestelling al binnen.

Dezelfde avond verzonden en de volgende dag binnen met voldoende verpakkingsmateriaal.

ze heben een gigantische selectie die voor een goede prijs worden aangeboden plus je hebt een optie voor de lever datum ook handig.

snelle levering

de geleverde videokaart 'asus rog strix rx 5700 xt, werkt naar behoren. Ook werd hij snel geleverd dus kan geen min punten bedenken

m'n zending was de volgende dag al aangekomen, helemaal top

Zondag Besteld, maandag binnen, en alles zoals beschreven!
Buiten dat, ook voor de beste beste prijs die ik kon vinden.

Dankjewel Megekko.

Sneller dan verwacht!

Prima webshop, ruim assortiment. Bestellingen altijd keurig geleverd gekregen in nette dozen met de bijbehorende verzendinformatie per e-mail zoals de track&trace codes.

Levering zoals aangegeven. Netjes via een T&T te volgen. Ook transparant rondom de verzendkosten e.d.

in de afgelopen 4 jaar totaal 5 bestellingen geplaats. Dit keer een grote voor een 6-tal PC componenten.

Tot nu toe nooit iets te klagen gehad: Altijd snel, groot assortiment en scherp geprijsd. Verpakkingen van de producten zien er allemaal uit alsof ze zo uit de fabriek zijn gerold. (vaak zie je wat deukjes, krasjes, extra plakband etc, wat mij afschrikt.)

UPDATE: na het plaatsen van diverse reviews kreeg ik alsnog een compleet NIEUW toetsenbord opgestuurd.

De levering is gewoon goed echter had ik een toetsenbord besteld die even later defect ging. Ik wacht momenteel nu bijna een maand op een vervanging terwijl de leverancier voorraad heeft! Ik vermoed oplichting? Megekko legt het balletje bij de leverancier neer, terwijl ik een overeenkomst heb met Megekko...

Bij Coolblue bijvoorbeeld heb je - meestal - meteen een vervangende in huis!

Ik vond de mensen van megekko Heel klantvriendelijk en de levering was ook super! ik ben erg blij met megekko!

Super product en snelle levering

Ze hebben een enorme selectie aan producten en deze worden vaak aan de laatste prijs aangeboden. En met de optie om het de volgende dag geleverd te krijgen is het echt een top plaats voor online tech shoppen.

Goed op tijd en het was er de volgende dag na bestelling.

Ik heb vaker bij Megekko spullen gekocht en ook 1x te maken gehad met de klantenservice. Alles verloopt soepel. De bestellingen worden zeer snel in behandeling genomen. Op zondag bestellen is maandag in huis. Gewoon top.

Klantenservice probeert tot een goede oplossing te komen. Ik kan Megekko van harte aanbevelen!

Ik had met spoed een nieuw laptop nodig, deze op Zondag besteld en de volgende dag al in huis. Overzichtelijke webpagina en duidelijke afhandeling.

Op zondag besteld, volgende morgen voor 11:00 uur in huis.

Zaterdagmiddag een bestelling geplaatst en deze werd afgelopen maandag al bezorgd. Supersnelle levering dus! Ga zo door.

Alles was goed verpakt, alleen het toetsenbord kwam in een losse (veel te grote) doos met een flinke hoeveelheid plastic luchtzakjes. Ik ga er maar vanuit dat er geen kleinere doos op voorraad was ;)

Bij de videokaart had nog een gamecode moeten zitten, maar deze is uiteindelijk door de klantenservice digitaal verstuurd.

Scorekaart voor Megekko