Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima website, zonder problemen de bestelling (2 supersnelle SSD's) geplaatst, ruim binnen 24 uur de SSD's ontvangen. Fantastisch!
VerzendingDe SSD's zijn verpakt in een doos met luchtkussens zodat alles schadevrij wordt bezorgd (pakket was schadevrij, de inhoud ook). Verder geen contact gehad met Megekko, was niet nodig.
AlgemeenÉén Cpu gekocht, nergens goedkoper gevonden en een dag later al geleverd! In de avond besteld en al in de voormiddag toegekomen.
AlgemeenEenvoudig te bestellen, snel geleverd en vaak de laagste prijs.
Voor mijn NAS en de schijven bestel ik hier.
Prima verpakt
KlantenserviceDeze is gebaseerd op basis van een eerdere aankoop: Synology NAS. Er waren problemen met de NAS en dit is prima opgelost.
Algemeensecond order en wederom prima service, voor mij momenteel de site om te zoeken en bestellen.
AlgemeenSnelle levering, eerlijke prijzen en vriendelijke pagina met genoeg uitleg en duidelijkheid voor een noob!.
1ste ervaring top!
AlgemeenRuime keuze tegen schappelijke prijzen. Alleen even geen rekening gehouden met verzendkosten. Ondanks dat toch nog de goedkoopste.
Verzendinghet product was uitstekend verpakt en op tijd bezorgd.
AlgemeenOp zoek naar een grafische kaart, zondag op hun site gekeken en beslist.
Maandag ontvangen. Super!
AlgemeenFijne shop met goede kloppende levertijden. Al een paar keer besteld en altijd tevreden over levering en service.
AlgemeenHeb hier meerdere bestellingen gedaan met meestal een goedkopere prijs dan andere electronische zaken. Zeer tevreden met service,producten en stijl.
VerzendingAltijd wel rond de tijd dat weergegeven word. En een mail als het anders is.
KlantenserviceHad een keer een product die niet werkte. En had met garantie een nieuwe gekregen zonder rare gedoe!
AlgemeenVia Tweakers gelijk door gelinkt naar Megekko, hier gemakkelijk onderdelen voor mijn pc kunnen selecteren en snel kunnen afrekenen door mijn al bestaande klantgegevens.
VerzendingVerzending Uitstekend, geen enkel minpunt. Heb het op een maandag besteld, dinsdag alles binnen. Producten goed verpakt met luchtzakken(niet elk bedrijf doet dit).
KlantenserviceWeinig tot geen ervaring met de klantenservice, bestelling altijd goed en op tijd geleverd
AlgemeenDe website biedt zeer goede prijzen. Alles ging goed voor het hele proces. Tot nu toe niets te klagen.
VerzendingDe levering was op tijd. De producten waren goed verpakt en beschermd.
AlgemeenGoede goedkope webwinkel, koop er alles nu dat met computers te maken heeft, waar voor je geld vind je hier !
VerzendingHeel snelle verzending, sommige dingen niet goed genoeg verpakt zoals losse harde schijven in een overvolle doos.
KlantenserviceSnel en goed voor al je problemen.
Algemeenbestellen was overzichtelijk en verdere afhandeling en betaling ging makkelijk
de bestelling was nooi verpakt en op tijd en keurig af geleverd.
AlgemeenEen betrouwbare Webshop die zijn beloftes echt nakomt.
Vandaag besteld volgende dag in huis mits voorradig.
Emails worden heel snel beantwoord, echt TOP.
2x een WD BLUE solid State Drive SATA SSD 1TB besteld.
Volgende dag in huis perfect.
Klantenkontact kan niet telefonisch maar gaat via Email, en ik kan zeggen dat werkt zeer goed.
Dit is beter dan wanneer je bij andere webshops soms hele lange tijden aan de telefoon hangt.
Mijn email werd op zeer korte tijd en zelfs op zondagavond beantwoord voortreffelijk.
AlgemeenBestellen was makkelijk, snel en de beste prijs. Ik heb me kapot gelachen bij de verpakking, i.p.v. het gebruikelijke "pas op bij het openmaken met een mes" stond hierop "niet openen met een kettingzaag". Dit soort kleine dingetjes geven een glimlach!
VerzendingJammer dat er 4 euro verzendkosten bovenop kwamen, al was de bestelwaarde zo'n 150 euro. Ook was de doos erg overdreven dicht getaped en stond de doos bol omdat het net niet paste, niet zo mooi als bij de Amazon o.i.d.
AlgemeenUitgebreide shop, met soms zeer verrassende leuke gadgets en producten. Kom er vooral zakleijk en als ik mijn winkelwagentje vergelijk met andere tech.webshops is Megekko altijd ook nog de goedkoopste!
VerzendingCombi met Post NL en hun app: zo weet je altijd waar de spullen zijn en wanneer het geleverd wordt. Heerlijk!!
KlantenserviceHeb je een keer DOA? Duidelijke instructie hoe het product te retourneren, en meer dan uitstekende mails die je over de voortgang op de hoogte houden. Kwaliteit!!
AlgemeenDe website is duidelijk. Bezorging is snel. Artikelen worden goed verpakt. De klantenservice kan zeker beter. Bij RMA zelf de retourkosten betalen? Een beetje vreemd aangezien ik al verzendkosten voor mijn bestelling betaal. M.a.w. ik betaal dubbel verzendkosten als er een defect artikel geleverd word...
KlantenserviceBij RMA zelf de retourkosten betalen? Een beetje vreemd aangezien ik al verzendkosten voor mijn bestelling betaal. M.a.w. ik betaal dubbel verzendkosten als er een defect artikel geleverd word...
AlgemeenEen bluetooth adapter gekocht bij Megekko. Ze hebben een duidelijk site, goed overzicht van de kosten en een makkelijk afrekenproces.
VerzendingProduct de volgende dag na bestelling ontvangen, met een feesttoeter! (Deze had ik er bij gekregen met een kortingscode). Netjes verpakt allemaal en goed aangekomen.
Algemeen3 Fans besteld (sharkoon Shark Blades RGB) gebruik gemaakt van de optie achteraf betalen (Klarna) volgende dag netjes de ventilatoren in huis waren tevens ook goed verpakt niks op aan te merken eigenlijk !
VerzendingZoals aangegeven op de site voor 22:30 besteld volgende dag in huis !
Algemeen4 maanden geleden had ik de Gigabyte GeForce RTX 2060 Super Windforce OC 8G Videokaart gekocht.
Na deze 4 maanden begonnen de ventilatoren een naar geluid te maken wat ze op bepaalde momenten deden. Ik heb een retour verzoek gedaan en vervolgens het product opgestuurd. Na een dag of 3 kreeg ik bericht van Megekko waarin ze mij vertelde dat ze de klacht niet konden constateren en gaven mij de optie om hem op te sturen naar de fabrikant of om hem terug naar mij te sturen, ik vond dit jammer en heb een berichtje terug gestuurd waarin ik uitlegde dat het probleem er wel degelijk was en dat het lastig te her creëren is.
Al vlot kreeg ik de volgende ochtend reactie waarin ze zeiden dat de klacht "in het filmpje wat ik had gemaakt", duidelijk aanwezig was en dat ze de videokaart vervangen voor een nieuw exemplaar.
Hierna had ik nog een aantal vragen over het eventueel inruilen voor een videokaart van een ander merk en het vernieuwen van de garantie, deze vragen werden de zelfde dag nog beantwoord. Het product inruilen voor een ander merk mocht jammer genoeg niet van wegen de 1 maand inruil limiet en de garantie werd bij het nieuwe product gewoon vernieuwd.
Mijn vertrouwen over de kwaliteit van Gigabyte haar producten is wel verminderd, maar dat van Megekko zeker niet.
Zelf ben ik verrast en tevreden over hoe Megekko met mijn lastige situatie is omgegaan en heb mijn complimenten over die mij heeft geholpen.
Top !
Word vlot en netjes verzonden, nooit een klacht gehad over de levering en de status van het product daarbij.
KlantenserviceEr werd vlot en goed gereageerd, je kunt zien dat ze echt de tijd hebben genomen om je vraag of antwoord goed door te lezen en hier een duidelijke reactie op terug geven. Voor mijn bijzondere situatie hadden ze ook een uitzondering kwa oplossing.