Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe site is erg duidelijk, ik had er helemaal geen problemen mee. Ik heb verschillende sites bezocht en deze gaf me toch de best mogelijke optie voor de neus geschoven. Zeer tevreden
VerzendingBesteld voor een bepaald uur en de dag erna in huis, klopt en ik ben er erg tevreden me!
KlantenserviceIk heb de klantenservice niet nodig gehad, maar ik veronderstel dat ze meteen geholpen zouden hebben moest er enig probleem zijn geweest.
AlgemeenZonder problemen en laagdrempelig bestellen. Betalen ging ook prima. Dat is allemaal prima verlopen en behoeft geen verbetering.
VerzendingMijn bestelling ligt nu ale een week bij Dynalogic met de status 'Fout in de sortering'. Megekko heeft contact opgenomen met Dynalogic en de toezegging gekregen dat het binnen 48 uur alsnog gesorteerd en uitgeleverd zou worden. Die termijn is al lang verstreken en Megekko doet niets meer en Dynalogic reageert ook nergens op of komt na lang wachten met een standaard mailtje.
KlantenserviceReageert erg traag en verwijst mij gewoon naar Dynalogic ondanks dat ik meerdere malen heb laten weten dat Dynalogic nergens op reageert.
AlgemeenHet zijn gewoon vuile oplichters. Maken misbruik vsn hun positie. Ik had ooit een betere pet op van ze maar dit is schandalig
KlantenserviceProcessor teruggestuurd voor garantie door hitteproblemen. (Veel voorkomend bij de R5 3600) Komen ze aan dat de pinnen verbogen zijn en dat ik daarvoor moet betalen terwijl ik hem in volledig werkende staat teruggestuurd heb. Dat kan ik natuurlijk weer niet bewijzen. Ik nam door eerdere ervaring aan dat megekko het beste met de klant voor heeft. Dus is het mijn woord tegen dat van hen. Werkelijk walgelijk.
Doe geen zaken met ze als je daadwerkelijk garantie wilt. Dat vindt megekko niet zo leuk.
AlgemeenProduct snel kunnen vinden op de website.gehele afwikkeling tot betaling duidelijk en makkelijk aanrader deze webshop .al meerdere bestellingen daar geplaatst en altijd goed gegaan
VerzendingOp vrijdag besteld en inderdaad de volgende dag geleverd zoals vermeld pop de website
AlgemeenIk koos, ik betaal en de dag erna ontvangen. Wat wil je nog meer als klant?
Waarom goed en niet uitstekend? Bij uitstekend verwacht ik nog een leuke meid in de doos, die eruit springt en m'n gekochte spullen aan mij persoonlijk geeft.
AlgemeenProducten waren goed te vinden met een duidelijke omschrijving op de site. Bestelling was ook zo geplaatst en volgende dag goed verpakt geleverd!
AlgemeenHad setje RAM besteld en kreeg het de volgende dag binnen met Track&Trace was bovendien fijn dat het aangetekend wordt verzonden.
VerzendingHad een setje RAM besteld. Kwam in een klein doosje met luchtzakjes met het product in het midden. Dus het was rondom goed beschermt.
AlgemeenIk kon de producten redelijk makkelijk vinden. Om een of andere reden had ik niet direct door dat de navigatie in de header zat náást het logo, dus probeerde ik maar via de populaire categorieën te zoeken.. Oeps.
Verder ging het vlekkeloos, waren de producten die ik nodig had goed geprijsd en was de communicatie via mail over de levering prima. Leuk om bij de checkout een algemene betaling-QR te zien, ging lekker vlot.
Producten netjes in een (perfect passende, niet overdreven grote) doos geleverd.
Ik had over de beschrijving heen gelezen, dus was even verbaasd over de bulk verpakking van de iPhone Lightning kabel, maar prima verder!
Ik verwacht in deze gekke tijd af en toe een product later te ontvangen, maar de inschatting was correct en de levering was snel. Zoals boven beschreven, goed verpakt!
AlgemeenNAS besteld met HDD en meteen betaalbevesiging gekregen, Mails bij versturen ook OKE. Voldoende info gekregen over de order en de goedkoopste voor deze set. Vergeleken met zeker 5 andere aanbieders
VerzendingAlles kwam snel en keurig twee dagen later al binnen.
Voor mij is nu bestellen en morgen al binnen niet zo belangrijk. Spullen zaten goed verpakt en order is perfect afgehandeld
AlgemeenOp 8 April een bestelling gedaan en sindsdien wacht ik nog steeds op mijn pakket, sinds 9 april is de status van PostNL "Bezorgtijd nog onbekend" en daar op Maandag 13 April melding van gemaakt. Ik heb op Dinsdag 14 April een mail terug ontvangen van Megekko dat het is doorgezet naar PostNL, op 16 April nog een mail gestuurd over de status en krijg nu niets anders meer dan een standaard generiek mailtje, er word totaal niet inhoudelijk gereageerd op mijn mail! Ik snap dat ze het druk hebben maar ik wacht nu al bijna 2 weken en op mijn bestelling en weet nog niks.
VerzendingWacht nu al bijna 2 weken op mijn pakket en volgens track & trace is de Bezorgtijd onbekend, vanuit Megekko is het doorgestuurd naar PostNL en verder geen communicatie meer.
KlantenserviceIk word continu van het kastje naar de muur gestuurd, omdat Megekko geen contact kan krijgen met de juiste afdeling bij PostNL moet ik nu al meer dan 2 weken wachten op mijn bestelling. Ik moet maar blijven afwachten zonder enige oplossing, ik heb niets te maken met de afhandeling van het pakket dat is iets tussen hun en PostNL maar ze maken het wel mijn probleem.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk. Zelf gaven ze al aan dat het langer kon duren ivm omstandigheden rondom PostNL. Maar desalniettemin waren ze snel met de bezorging. Ook de informatie voorziening was echt goed rondom de bestel/bezorg status
VerzendingIk had een simpele sterke verhoging voor mijn beeldscherm besteld. Daar kon weinig fout aan gaan. maar toch zat het goed en veilig verpakt en zat er geen krasje aan! Hij staat nu als een huis op mijn bureau te shinen onder mijn beeldscherm.
AlgemeenVia de tweakers pricewatch bij megekko gekomen. Op de website spreekt alles voor zich. De product beschrijving is prima. De verwachte levertijd staat erbij.
VerzendingDe prijzen zijn scherp. Dat je een kleine vergoeding moet betalen voor verzending begrijp ik. Van mij mogen meer webshops dit doen, ook de postNL bezorgers moeten een eerlijk loon krijgen.
Ik heb de bestelling 21:25 geplaatst op zondag avond. Mijn pakket heb ik ontvangen maandag ochtend tegen 9:00 al mogen ontvangen.
Vandaag besteld, morgen in huis. Dit klopt dus!
AlgemeenHet bestellen was makkelijk en de 3d kaart die ik bestelde kwam aan wanneer beloofd en zelfs mooi op tijd.
VerzendingIn de verzending was een promotiecode voor 2 gratis games, wat handiger was dan een e-mail met een code. Dat laatste heb ik meegemaakt bij een andere shop en ik verkies dit.
AlgemeenEen toetsenbord/muis combinatie besteld. Er stond dat het de volgende dag geleverd kan worden. Ik snap dat dit niet altijd kan en zeker nu niet. Ze zullen het ongetwijfeld ook erg druk hebben.
Er staat wel netjes iets over bestellingen gemeld rechtsbovenin op de hoofdpagina.
Ik heb het donderdag besteld en zaterdag had ik het al in huis. Ik vond dat alsnog erg snel. Ik denk wel dat het handig is als ze bij de producten ook iets zouden zetten dat de levering misschien een dagje vertraging heeft.
Ik heb ondanks wat er nu gaande is het zaterdag al geleverd gekregen, donderdagavond besteld.
AlgemeenIk heb hier 2 keer eerder al wat besteld en tot nu toe gaat het vlekkeloos.
Bestelling eenvoudig geplaats, betaald en ook snel in huis.
Ook via prijsvergelijkers kom ik vaak bij hun uit.
Snel in huis en goed verpakt
AlgemeenDuidelijke website met uitgebreide product informatie. Ze hebben een scherpe prijs en veel op voorraad, zelfs in deze tijd.
VerzendingProducten altijd goed verpakt, met humor op de verpakking. Leuzen als "Niet openen met een kettingzaag" of "Nee. Dit is geen kijkdoos. maar er passen wel 15 blikken bier in!"
Zoals ik net ook al aanhaalde zelfs in deze tijd altijd alles netjes op tijd ontvangen. Voor 21:30 volgende dag in huis wordt hier ook echt waar gemaakt.
AlgemeenGoedkope prijs. Je betaald maar 1 keer de verzendkosten, daardoor wordt het goedkoper dan bij andere webshops
VerzendingSnel verzonden zelfs met de corona tijd
Algemeen1) megekko had de laagste prijs voor de access points die ik besteld had (gevonden door tweakers pricewatch)
2) de levering was super snel, binnen de 24u had ik mijn pakketje
Levering was er 24u na bestellen al (zelfs in corona tijden)
AlgemeenMotivatie: snelle service, product is precies wat ik er van verwachte.
Algemeen:
Lekker overzichtelijke webshop, prima gesorteerd assortiment van producten.
Levering van mijn pakket was prima.
Alles naar tevredenheid.
Aangezegde aflevertijd en verwachting hiervan is 100% dit zeker i.v.m. het hele corona verhaal.
AlgemeenZeer goed, overzichtelijk, goede betaalopties, lage prijzen, en snel bezorgd!
Als er iets is dat ik moet noemen is dat de shopping cart zichzelf niet cleared na een bestelling.
Zeer goed ingepakt, waren computer onderdelen dus dat is belangrijk, geen klachten over.