Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPaar keer iets besteld, goeie prijzen en vaak alles op voorraad waardoor ze snelle levertijden hebben.
VerzendingLevering was op tijd en goed ingepakt.
KlantenserviceMoederbord gekocht met een voucher voor 2 games. Had ik per ongeluk de claimn met instructies weg gegooid. Megekko mailtje gestuurd en hebben me na kwartiertje al een kopie terug gestuurd. Top!
AlgemeenPrijzen zijn prima. Als je weet wat je zoekt. Niet echt gebruiksvriendelijk filters op de pagina's.
VerzendingBen erg verwend hierin. Levertijd varieert, niet de volgende dag in huis.
AlgemeenProducten gemakkelijk gevonden via Tweakers, de prijzen zijn goed, ze hebben een groot assortiment. Soms ook nog geen verzendkosten, maar wanneer is mij vooraf niet duidelijk.
VerzendingJammer dat je je bestelling niet kunt ophalen.
Algemeenoverzichtelijke webshop. goede prijzen. Heb de keuze voor Megekko gemaakt omdat ik goede ervaringen met ze heb en ze de volgende dag konden leveren
VerzendingWas besteld na 1800 op een vrijdag. netjes de volgende dag rond 1400 ontvangen.
AlgemeenZelfbouwpc besteld. Zeer ruime keuze voor alle onderdelen, en alles op voorraad. 's avonds besteld, volgende dag om 11 uur 's ochtends in huis. Prima verpakt, vrolijke website.
VerzendingSnel geleverd, prima verpakt.
AlgemeenMegekko is vandaag bestellen en vaak al morgen in huis tegen een vrij scherpe prijs. Ik bestel er regelmatig.
VerzendingLevering was weer de volgende dag. Prima!
AlgemeenZeer overzichtelijk website en een goede prijs kwaliteitsverhouding. Verder is er niets op aan te merken.
VerzendingIk bestelde een harddisk, die had wat beter verpakt kunnen worden. Lag los in een grotere doos
AlgemeenFijne en overzichtelijke webshop. Ze bieden producten aan voor een zeer concurrerende prijs. Producten in winkelwagen zetten en betaling verloopt soepel. Levering meteen de volgende ochtend. Producten goed ingepakt. 10/10 zou hier opnieuw bestellen.
AlgemeenProducten zijn goed te vinden, winkelwagen is overzichtelijk
De levering was prima, alles was goed verpakt en netjes aangekomen.
AlgemeenIk koop geregeld bij Megekko: het is altijd snel en correct ook bij het retourneren wegens defect.
VerzendingAlle bestellingen zijn op tijd en correct ontvangen, in een goede verpakking.
AlgemeenMoederbord, voeding en processorkoeler gekocht vanwege laagste prijs daar. Volgende dag bezorgd zoals beloofd . Prima!
AlgemeenDe webshop, het bestelproces en de levertijd waren prima in orde. Ik heb voornamelijk voor Megekko gekozen vanwege de scherpe prijs en omdat ik eerdere goede ervaringen met ze heb.
VerzendingDe bestelling zou de volgende dag bezorgd worden. Halverwege die dag ontving ik een mail van DHL dat de bezorger voor een dichte deur zou hebben gestaan. Dat is onzin, ik ben de hele dag thuis geweest. Bovendien heeft de bezorger geen briefje achtergelaten. De klantenservice van DHL bevestigde dat de bezorger een fout had gemaakt maar wilde verder niks doen (zoals de bezorger alsnog langs laten komen). Gevolg: ik moest het pakket zelf gaan ophalen en ik had het pas anderhalve dag later in huis.
KlantenserviceUpdate: na mijn klacht heeft Megekko direct excuses aangeboden de verzendkosten gecrediteerd.
AlgemeenAfgezien van kans op prijs of niet. Ik heb meerdere bestellingen geplaatst bij Megekko. Zeer snelle levering, geen gezeur. Ook retour van een product (wegens onoplettendheid van mijzelf) totaal niet moeilijk over gedaan.
VerzendingGoederen worden goed verpakt, met voldoende bescherming en grootte van verpakking. Mocht de bezorger besluiten het wereld record hooghouden met pakketjes trachten te verbeteren, zal het pakketje er weinig onder lijden.
KlantenserviceAlleen contact gehad omtrent retour van pakketje. Contact is een groot woord, gezien de retour aanvraag zonder gezeur en gedoe gelijk goed gekeurd werd!
AlgemeenHeb er nu sinds 2017 al meerdere malen hardware gekocht (SSDs, externe HD enclosure, blue-ray brander).
Alle bestellingen zijn op tijd en correct ontvangen, in een goede verpakking (ook niet te groot als dat niet hoeft).
Winkel is meestal (één van) de goedkoopste met het aanbod, en het aanbod is groot genoeg.
Verzending is bloedsnel (tip voor de winkel: Een knop voor "Hoeft er niet persé morgen te zijn")
AlgemeenIk heb er nu een keer of 4 wat gekocht. Iedere keer een vlotte en snelle levering. Eén keer contact opgenomen met de klantenservice, dat liep soepel en snel.
VerzendingZoals beloofd, op tijd. Alles wat ik heb besteld, waren voorraad artikelen.
AlgemeenBestelling werd snel geleverd, beetje te snel 🙂..
Ik had al wat besteld maar tweifelde tussen een artikel die ik besteld had en een andere. Uiteindelijk nog een bestelling geplaatst maar achteraf na wat research had ik een goed gevoel over mijn eerste bestelling en had een mailtje gestuurd met verzoek tot annulering van mijn tweede bestelling. Dit was ergens rond de nacht, dus in de loop van de ochtend een mailtje terug gekregen dat mijn bestelling helaas al onderweg was en had rond 12.00 uur mijn bestelling al thuis 😕.. Wel snel voor elkaar, dat wordt fan retour maar klasse levering!! 👍🏼
Netjes en vlot antwoord terug gekregen
AlgemeenBestelling was vlot. Levering ging zeer snel, printer was vergeleken met andere sites zeer goedkoop.
VerzendingDe verzending van deze printer was zonder extra doos zoals wel bij vele andere sites. Dus dat betekent dat doorheen het proces iedereen wist wat ik had besteld. Nu weet ik niet of dat enkel voor bepaalde productcategorieën zo is. Doos was wel in perfecte conditie bij aankomst.
AlgemeenDe prijzen waren zeer duidelijk en de webshop ziet er goed georganiseerd uit zodat niemand verdwaald kan raken.
VerzendingDe vorige dag besteld en vandaag geleverd, bijna alles is op voorraad en de track/trace code is ideaal.
KlantenserviceDe klantenservice nog niet hoeven te gebruiken, maar ik heb van anderen gehoord dat deze ook zeer goed is.
AlgemeenGood stock and fair prices
Built two systems with Megekko in 2020, can recommend this seller.
Very punctual delivery service.
Usually deliver next day, except for out of stock items.
Provide tracking via PostNL
Responses from customer service are swift and competent.
AlgemeenVaker dan eens besteld. Vaak leuke acties waardoor je kleine grappige gratis extras krijgt bij een bestelling.
VerzendingAltijd volgende dag in huis gehad.