Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHet product was volledig wat er beschreven stond en wat ik had verwacht. Toen ik dacht te retourneren werd mijn retouraanvraag na ongeveer een halfuur goedgekeurd (ookal besliste ik uiteindelijk om het ook niet te retourneren (ik wilde het retourneren omwille van het product, omdat ik mogelijks een andere versie wilde bestellen))
VerzendingLevering na 1 dag en kwam in volledig correcte verpakking toe.
KlantenserviceRetouraanvraag werd na een halfuur goedgekeurd.
AlgemeenVoor 22:30 besteld, direct volgende dag in huis. Snelle levering, goede service. Onlangs 3 producten afzonderlijk van elkaar besteld, waarvan 1 product geretourneerd omdat het niet het juiste product was voor mijn laptop, ook dat verliep spoedig. Ik bestel hier graag opnieuw.
VerzendingVoor 22:30 besteld, volgende dag in huis. Niks op aan te merken.
KlantenserviceErvaring met klantenservice over retouring niks op aan te merken, verliep spoedig.
Algemeenreview i.v.m. reparatie, niet aanschaf.
Site vind ik overzichtelijk. Veel dingen scherp geprijsd maar let wel op, want sommige dingen ook niet.
Verzending is snel waar aangegeven, en wordt in originele verpakking verstuurd.
Wanneer voor retour i.v.m. reparatie een pakket wordt aangemeld dienen de verzendkosten wel door de klant betaald te worden. Ook wel logisch, anders kan het misbruikt worden.
P.s. kon m'n kettingzaag niet vinden.
Eigenlijk maar 3 sterren willen geven i.v.m. met enkel een e-mail contact optie (bellen is sneller, en ook duidelijker). Echter reageren ze binnen kantoor uren wel meestal binnen 20 minuten (2 uur volgens site) dus dat is weer super.
Tevens is het zo dat er wel dat er een stap extra wordt gezet voor klanten wat voor mij weer een 5 sterren situatie is. Dus daarom een extra ster.
Bedankt Lars!!!
AlgemeenGame PC onderdelen besteld: kast (Be Quiet!), voeding (Be Quiet!), CPU (AMD), moederbord (MSI), CPU koeler (Be Quiet!), SSDs. Allemaal snel geleverd in prima verpakkingen. Bestellen vanuit de wishlist ging prima, wijzigingen maken etc.
Wat onduidelijk is wanneer ze een dag melden of dat de verzenddatum is of de leveringsdatum. Dus als er "donderdag" staat, bedoelen ze dat 'ie donderdag geleverd wordt of dat 'ie donderdag verzonden wordt? Blijkt dus dat dat betekent "donderdag geleverd".
Alles netjes verpakt verzonden: alle componenten pasten in één grote doos. De kast werd apart verzonden als onderdeel van één bestelling en tegelijkertijd afgeleverd.
's Avonds om 22:46 besteld, dus dat kon niet meer de volgende dag geleverd worden, maar dat was ook niet erg: ik kon wel een dagje wachten. Het was wel netjes dat ze meteen de datum aanpassen in de webshop zodat je kan zien wanneer het geleverd wordt.
AlgemeenFrom my experience Megekko is one of the best consumer electronics stores in the Netherlands. Their prices are usually better than the competition. The marketing department is also having a blast, because every now and then I receive a random email which makes you laugh even if are not interested in buying the advertised product. I have not had problems thus far with any of the products purchased from Megekko.
VerzendingThe shipping of goods is handled with care. Items are always neatly packaged with plenty of padding and twist of green gekko tape.
AlgemeenWe waren al een tijdje opzoek naar een fatsoenlijke vervanger voor mijn huidige game PC en hielden de tweakers best buy guides in de gaten. De juli editie van dit jaar had een mooie midrange editie en besloot deze te kopen. Mijn voorkeur ging sterk uit om dit bij 1 leverancier te bestellen. Geen van de aanbieders waar ik normaal bestel konden dit als 1 pakket leveren. Soms werd 1 onderdeel niet besteld worden en bij een ander was er +2 weken backorder. En zo kwam ik op Megekko uit. met 1 klik het totaal pakket besteld vond ik persoonlijk erg prettig en kon ik 2 dagen later aan de slag. De hoge rating van Megekko op Tweakers telde absoluut mee als duwtje in de rug. Netjes verpakt en snel geleverd. Het is een hoop geld en dat is het ERG fijn als het allemaal vlotjes verloopt.
VerzendingAbsoluut snelle verzending en gelukkig met PostNL verstuurd. Ik maakte me wel een beetje zorgen over hoe de diverse producten verpakt zouden zijn maar dit was gewoon netjes en niets op aan te merken. Alles in 1 keer dus snel aan de slag!
AlgemeenNieuwe onderdelen besteld voor pc, de keuze viel op Megekko vanwege de prijs en omdat zij aangaven het moederbord (B550 Tomahawk toen net op de markt) op voorraad te hebben maar achteraf was dat niet zo, hierdoor kwam mijn bestelling een paar dagen later binnen.
Op zich geen ramp maar wel jammer als je speciaal de keuze voor Megekko maakt omdat zij hem op voorraad hebben. Verder werd ik prima elke dag up to date gehouden over de voortgang en toen alles aankwam was alles goed verpakt en heel .
Ik zou hier zeker nogmaals een bestelling plaatsen.
Goed verpakt, geen schade of defecten.
AlgemeenWas opzoek naar een ssd en kwam op deze site terecht ivm de mooie prijs
En 24uurs levering en alles is duidelijk aan gegeven en besteld makkelijk
verzending is top heb de ssd laat in de avond op vrijdag besteld en netjes
Zaterdag rond 12.00uur bezorgd dus snelle afhandeling
AlgemeenPrijs kwaliteit, snel geleverd. Ondanks de Corona gewoon de bestelling de volgende dag in huis. Kwam bij Megekko terecht na gebruik van de pricewatch en wederom een succesvolle bestelling.
VerzendingGoed verpakt en snel geleverd.
AlgemeenNadat de conclusie was getrokken dat mijn grafische kaart de geest had gegeven, op het net gezocht naar een opvolger. Uiteraard is de pricewatch van Tweakers hierbij onmisbaar en zo kwam ik (niet voor het eerst) bij Megekko uit. Buiten dat ze een scherpe prijs hanteren, was ook 'mijn' grafische kaart op voorraad en snel besteld. En zo mogelijk nog sneller geleverd, binnen 2,5 uur al een bericht dat mijn bestelling bij het post sorteer centrum lag en in minder dan 14 uur na bestelling ook al bij mij thuis, ongekend. Wat mij betreft een dikke 10 op alle fronten. Overigens had deze review er niet anders uitgezien, als er geen extra kans op een prijs aan vast zou zitten.
VerzendingBliksem snelle levering, prima verpakt, binnen 14 uur was het bestelde artikel al in huis.
AlgemeenIk heb een MSI Z390 Tomokawh moederbord gekocht, na een tijdje ging dit moederbord defect, ik heb deze retour gestuurd naar als RMA naar Megekko. RMA werd niet opgelost, product werd gewoon vernietigd en op een milieuvriendelijke wijze verwerkt. Ik ben het aankoopbedrag gewoon kwijt van mijn aankoop.
KlantenserviceDe RMA werd niet correct afgehandeld door de klantendienst en het probleem werd niet opgelost
AlgemeenVia Tweakers heb ik de prijzen voor een ASUS ZenWifi vergeleken. Megekko kwam dit keer niet als goedkoopste uit de bus doch had het toestel wel op voorraad en kon dus snel leveren.
Gezien ik alleen maar positieve ervaringen heb uit vorige bestellingen was de keuze dan ook snel gemaakt.
Tijdens de dag besteld, de volgende ochtend reeds geleverd, top service!
AlgemeenProduct gezocht op tweakers. Daarbij uitgekomen bij Megekko als beste prijs/verzendkosten verhouding en op voorraad. Wat wil je nog meer?
VerzendingNetjes binnen een dag geleverd
AlgemeenBestelling is snel gedaan en het alles kwam netjes beschermd binnen. Prijs was ook, na Amazon, het voordeligst.
VerzendingNetjes beschermd!
AlgemeenVia pricewatch naar de pagina geweest van Megekko. Snel toegevoegd aan mijn winkelmandje en na het inloggen direct betaald. Het rondneuzen op de site gaat best, maar misschien kan een andere layout beschikbaar gesteld worden voor sommige klanten die er minder snel hun weg in vinden.
VerzendingSnelle verzending en levering. Er is een minpunt, maar dit is in de richting van PostNL. De laatste tijd worden paketten geplaatst aan mijn deur zonder aanbellen of zonder te ondertekenen door de besteller. Hier best rekening mee houden.
AlgemeenDe website toont goede informatie over de producten met prima prijzen. Daarnaast vind ik het fijn dat je niet tig mailtjes krijgt over elke mogelijke stap die niets toevoegen.
VerzendingMegekko levert precies zoals afgesproken en tijdig! Natuurlijk hebben ze geen directe invloed op de bezorgdienst.
AlgemeenWebshop is een beetje chaotisch maar voor de rest werk alles wel zoals het zou moeten.
VerzendingIk had een product besteld kreeg meteen een track en trace en pakket kwam op het goede moment aan.
AlgemeenOp zich prima webshop. Goede omschrijvingen en goed leesbaar. Jammer dat je bij de checkout op moet letten of er nog actiecodes zijn. Nu was er bijvoorbeeld een fles perslucht, altijd handig. Als je dat niet in de gaten hebt loop je die mis. Voeg dat nou gewoon toe voor de klant... Scheelt frustratie achteraf. Verder vage kortingsspaaractie via een externe club. Dus ja, megekko is een prima shop, maar pak een aantal zaken anders aan dan wordt het alleen maar beter.
VerzendingGewoon goed verpakt en op tijd geleverd.
AlgemeenEerste en laatste ervaring met Megekko. Bestelling plaatsen op11/7 ging makkelijk. Product zou op voorraad zijn meer werd desondanks enkele dagen later verstuurd. Ik vermoed daarom dat er geen eigen voorraad bestaat. Opzich geen probleem als de juiste producten worden verstuurd. Echter, als je 2 3,5"harde schijven bestelt en je krijgt op 15/7 een veel te licht doosje met daarin 2 SSD's dan is er een reden tot klagen.
VerzendingVerzending via DHL. Na ontvangst van bericht dat de zending was aangemeld verliep dit soepel. Ik beoordeel dit als voldoende omdat dit niet meer de verdienste van de verkoper is. DHL heeft het pakket keurig op tijd bezorgd.
KlantenserviceAls je dus producten ontvangt die je niet hebt besteld is het wel zo netjes om in contact te treden met de verkoper dat je de niet bestelde producten wilt retourneren en de juiste producten graag wilt ontvangen. Klinkt eenvoudig maar zo werkt het dus niet bij Megekko.
Allereerst is er niet te overleggen met Megekko bij gebrek aan een telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn. Alle communicatie dus per e-mail. Ervaring hiermee is wisselend: emails worden soms binnen enkele uren beantwoord maar mijn mails van zaterdagochtend en hedenochtend moeten nog een reactie krijgen.
Met de wet van Murphy in het achterhoofd ga ik liever zelf het product terugbrengen omdat ik ergens het gevoel heb dat juist dit pakket bij DHL zoekraakt of dermate beschadigd dat ik met een probleem eindig. Breda, mooie omgeving en goed te doen met de motor dus dat lijkt mij een prima reden om een route te maken waarin toevallig hun adres is opgenomen. Kan gelijk besproken worden wanneer het goede product verstuurd wordt... och nee, Dat doet de retourafdeling niet, zo is mij via de mail al wel gemeld. Ik kan het product opnieuw bestellen.... Prijzen gingen de dag na mijn melding eerst omhoog en inmiddels is het product van de site verdwenen. Ik verwacht daarom niet dat ik de bestelde voorraadproducten niet van Megekko hoef te verwachten.
Deze review is geschreven op basis van mijn ervaring tot op heden. Dingen kunnen altijd misgaan en het is dan wat mij betreft de vraag hoe ermee wordt omgegaan om zaken recht te zetten. Ik ben benieuwd of ik deze review nog kan gaan aanpassen naar een afloop naar tervredenheid...
UPDATE:
Afgelopen week een keurige e-mail gehad waarin Megekko aangeeft dat er bij de toelevenrancier een stickerfout is gemaakt en zij gepoogd hebben op alsnog de juiste harde schijven te bestellen. DAt bleek niet mogelijk. De twee SSD's zijn door mij retour gebracht en binnen een dag was het aanschafbedrag op mijn IBAN geboekt. Jammer voor beiden maar wat mij betreft, gelet op de omstandigheden, een keurige afronding van mijn probleem. Ik wijzig daarom mijn reactie op de klantenservice van waardeloos naar goed.
Algemeenmakkelijk bestel proces, geen producten verkopen die er niet zijn, met duidelijke datum voor de levering. goede feedback over de plaats in de bestel lijn.
Verzendingpakket werd op tijd afgeleverd met een mailtje de dag er voor die bevestigd dat de datum gehaald wordt. product was goed verpakt en is zonder beschadiging aan gekomen.
Klantenserviceonder klantenservice versta ik ook status updates voor een bestelling, dit is dik in orde bij deze gasten.