AlgemeenDe website en de bestelflow zijn duidelijk. Informatie is helder en klopt met wat in de Pricewatch staat. Verder is de informatie die je krijgt over je bestelling goed.
KlantenserviceIk had een HDD besteld en die bleek al bad sectors te hebben. Zelfde avond nog een RMA ingediend. Volgende ochtend bericht dat m'n RMA was geaccepteerd met een retourlabel en link naar DHL website. Er staat echter nergens hoe het zit met verzendkosten. Hier op Tweakers in de shopreviews moeten lezen dat ze dat later terugstorten, maar ook alleen het bedrag van een verzending met DHL. Na verzending kreeg ik netjes bericht dat het ontvangen was en dat ik binnen drie dagen bericht zou krijgen. Na een week had ik nog niets gehoord dus maar een mailtje gestuurd. Er is ook overigens nergens een telefoonnummer te vinden dus alles moet via e-mail. Paar uur later een mailtje dat ze het verwerkt hadden en een nieuwe opgestuurd hadden, maar weer niets over de verzendkosten. Dus weer terug gemaild hoe het met de verzendkosten zit en toen kreeg ik excuses dat ze het vergeten waren en werd het gelijk gestort. Het is uiteindelijk geregeld, maar het kan allemaal wel wat soepeler en transparanter.