Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima voor elkaar.Prijstechnisch goed en doen wat er afgesproken is.2x hd 8TB besteld en alles op afgesproken dag geleverd in fatsoenlijke verpakking.Ga zo door!
VerzendingPrima voor elkaar.Prijstechnisch goed en doen wat er afgesproken is.2x hd 8TB besteld en alles op afgesproken dag geleverd in fatsoenlijke verpakking
AlgemeenPaar keer iets besteld, snel geleverd en tegen een nette prijs.. goede communicatie ook na het bestellen..
VerzendingUitstekend verpakt, in een niet overdreven doos...
Klantenservicemail over aflevering werd snel en adequaat afgehandeld.
VerzendingUitstekend verpakt, in een niet overdreven doos...
Klantenservicemail over aflevering werd snel en adequaat afgehandeld.
AlgemeenGoedkoop. De zoekfunctie maakte het eenvoudig het juiste product te vinden. Het bedrijf doet mee aan Asus acties.
Verzending's avonds besteld. Diezelfde avond nog bericht dat het verzonden is. De post gaf een bezorgtijdwindow van 2 uur de volgende dag aan (Deze werd op de bezorg dag naar voren bijgesteld). Bij het afrekenen kan je (tegen betaling) er voor kiezen om het NIET bij de buren af te laten leveren (ook wel prettig).
Alle onderdelen zaten in een grote Megekko doos verpakt. De kleine onderdelen lagen daar redelijk los is. (Natuurlijk zat er wel vulspul in maar kon niet voorkomen dat kleine dozen konden schuiven).
AlgemeenSuper service, goede prijzen, snelle levering en ik ben er altijd heel erg blij mee!
AlgemeenIk bestel wel vaker pakketjes bij Megekko vanwege hun grote aanbod en over het algemeen goede prijzen. Nog nooit problemen gehad met bestellingen.
VerzendingVerzending was op tijd en pakket was goed verpakt.
AlgemeenDonderdagavond om 21:30 besteld en de volgende dag in huis!
Duidelijke site met scherpe prijzen met veel betaalmogelijkheden waaronder ook creditcard zonder toeslag.
Snelle levering, netjes verpakt.
AlgemeenLekker overzichtelijke website, scherpe prijzzen en snelle levering, Duidelijke informatie en grote keuze mogelijkheid aan betaalmanieren
VerzendingOp de gekozen afleverdag dus uitstekend.
AlgemeenIk bestel al jaren hardware van Megekko sinds zij meestal een van de goedkoopste webshop zijn.
Ze hebben mij nog nooit teleurgesteld.
AlgemeenNu al een aantal keer besteld bij Megekko en nooit ontevreden geweest. Ze leveren snel en de spullen zijn altijd keurig ingepakt.
VerzendingSnelle levering. Tot nu als ik bestel is het de dag erna geleverd.
AlgemeenAl voor lange tijd mijn vaste adresje voor alles betreft computer componenten. Duidelijke website, uitstekende levertijden, en zeer nette prijzen!
AlgemeenAl jaren bestel ik de (bijna) alle PC hardware bij Megekko. Ook nu weer een prima prijs en snelle levering. Uitstekend!
AlgemeenNette prijs voor het product, snelle levering. Eerder een keer latere levering gehad en daarvoor als excuus na klacht verzendkosten teruggestort gekregen.
AlgemeenVoor een redelijke prijs een prima product (iPad). Goed snel ook, dus dat kwam goed uit omdat de iPad op korte termijn nodig was.
VerzendingPrima verpakt, prima snelheid ook.
AlgemeenDit was niet mijn eerste bestelling bij Megekko, maar zal ook zeker niet mijn laatste zijn. Website doet gewoon wat het moet doen, bestellen is intuïtief en zelfs de suggesties zijn zinnig (kocht een NVMe SSD, wilt u dan ook een koelertje? Nou, eigenlijk...). Prijs alleszins concurrerend, maar ook gewoon zekerheid dat er geen gedoe komt.
VerzendingVerzending zoals altijd snel, volgens voorspelling en, wat ik persoonlijk toch echt heel fijn vind, mogelijk bij PostNL pickup point naar keuze. 's avonds besteld, middag daarop op te pikken.
KlantenserviceErvaring met de klantenservice vanwege een vorige bestelling: moederbord en CPU. Na wat troubleshooting vastgesteld dat 1 van de 2 defect moest zijn, maar geen onderdelen om voor test uit te wisselen. Mailtje gestuurd met uitleg, of ik die twee samen kon opsturen, binnen een uur reactie dat dat dan het beste was. Afhandeling verder prima, CPU bleek defect, RMA door Megekko afgehandeld, keurig eigen moederbord en CPU in nieuwe doos teruggekregen, inclusief de oude koeler als bonus. Geen moeilijke vragen, lekker meegedacht over wat handig was, prima afhandeling.
AlgemeenJe kunt een Pixel Garantie los kopen, maar als je die niet tegelijk met een monitor koopt, telt die niet. Dit staat nergens aangegeven. Waarom kan ik het überhaupt los bestellen?
Los daarvan, vallen dode pixels niet gewoon sowieso onder de garantie? Defect product = defect product, ongeacht hoe groot het defect is, lijkt me?
Als je producten besteld die op voorraad zijn, dan verloopt het helemaal prima.
Echter voor pre-orders:
Product voorbesteld voor 28-8, vervolgens is de datum meerdere keren veranderd:
28-8 daarna 24-9 dan 22-9 dan 29-9. (lijkt wel bijna willekeurig)
De hele tijd stond op de website 28-8, meerdere keren een mailtje gestuurd en er werd mij bevestigd dat het ook 28-8 binnen zou komen en dus op 29-8 verstuurd zou worden.
Volgend kijk ik op 28-8 nogmaals op hun website, staat er ineens 29-9. Vervolgens mailtje verstuurd, geen reactie op ontvangen (schijnbaar niemand beschikbaar in het weekend).
Andere webshops hebben dit product al dagen op voorraad en mensen kunnen het daar zonder pre-order kopen, ik pre-order en ontvang het product een maand later als de rest? Slaat echt nergens op.
Prima klantenservice. Antwoorden snel. De antwoorden zijn wel relatief oppervlakkig en ze lezen de conversatie niet terug. Ook werken ze in het weekend beperkt of niet. Vrijdag-middag (16:30) mail verstuurd, zaterdag middag nog steeds geen reactie. Ik vind dat we bij een webshop die 24/7 open is, ook elke dag wel iemand bereikbaar moet zijn. (al werkt diegene maar een halve dag of iets in die richting). Punt van verbetering dus.
AlgemeenEerste mail dat ik een bestelling plaats bij Megekko omdat ze voor een aantal zaken als voordeligste uit de boek komen.
Volledig bestelproces ging zeer vlot en ben zeer tevreden van de dienstverlening.
Producten waren goed ingepakt en de bestelling (die zondagavond geplaatst was) kwam maandag binnen (zelf tot in België).
Minpuntje dat de levering niet gratis is.
AlgemeenIk heb in het verleden al veel vaker besteld via Megekko. Over het algemeen zitten ze bij de top 5 wat prijs betreft, tel daar de goede service bij op en je zit goed .
Verzending is altijd op tijd, netjes verpakt zoals het hoort.. het is eerder de vraag of de pakketservice op tijd is, zij zijn een groter struikelblok.
KlantenserviceTot op heden niet nodig gehad, daar het altijd in orde is!
AlgemeenGebaseerd op de goede score op Trustpilot en die volgens mij nog hoger mag.
Bovendien aan een scherpe prijs die kan concurreren met Alibaba.
Zoals beloofd vandaag besteld en morgen geleverd naar een uithoek in België
KlantenserviceDe service niet nodig gehad omdat alles OK was
AlgemeenOverzichtelijke website. Scherp geprijsd. Voor een kleine 1200€ aan computeronderdelen besteld. Het duurste onderdeel, de grafische kaart stond eerst pas over 2 dagen leverbaar en ineens was deze in eigen voorraad, Eerst verheugd hierover en pas achteraf een vermoeden dat het misschien om een geretourneerde kaart ging...
VerzendingNa de vlotte levering is mijn vermoeden bevestigd. Bij het uitpakken merk ik dat de grafische kaart reeds in een computer is gebruikt, sporen van vast gedraaide schroef op de bevestiging (foto's/ video), en na inspectie van de verpakking die eerst in orde leek blijkt een tweede doorzichtige ronde sticker over de originele sticker van Sapphire op de klep te zijn gekleefd. Grafische kaart zat ook nogal rommelig in zijn verpakking. Verder geen gebruikssporen. Als de kaart, die nog moet worden geïnstalleerd, het nu doet is alles OK maar ik vind dat een artikel dat voor nieuw wordt verkocht , na reeds te zijn gebruikt geweest en met gebruikssporen, niet zomaar kan worden verder verkocht.