Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Asus 3090 Tuff besteld. Natuurlijk had ik al een voorgevoel dat dit nog wel eens miskon lopen gezien de problematische 3080 launch. Megekko heeft op het moment van schrijven ook een excuus brief op de site hangen over de launch situatie van de 3080.

Megekko blijkt wel niets geleerd te hebben de de launch van de 3090 verliep precies het zelfde. stipt om 15:00 uur de kaart besteld en ik sta als 17e van de 130+ klanten in de wachtrij. Vervolgens krijg ik een berischt dat de kaart nog niet in het magazijn te vinden is en dat megekko ook niet weet wanneer hij wel in stock is. Met andere woorden, megekko verkoopt items die zij totaal niet hebben. Mensen voor mij in de wachtrij hebben het zelfde bericht gehad. Op de site staat naast het product keurig netjes dat het product indien vandaag besteld, morgen in huis is. Dat het misloopt met de bevoorading van items kan ik snappen. Wat ik niet snap dat dit twee keer achter elkaar op identieke wijze verkeerd gaat. Het is dus moeilijk om iets anders te concluderen dan dat megekko bewust klanten in een soort van preorder systeem laat betaalen voor een product wat ze niet kunnen leveren in de hoop dat de meeste klanten netjes wachten en niet naar de concurent gaan. Of megekko is gewoon amateuristich bezig en heeft niet het herssenstof om iets te leren van de 3080 situatie van een week geleden en de launch op een duidelijke, eerlijkere manier aan te pakken.

Begrijp me niet verkeerd. Als ik moet wachten is het prima, maar dan wil ik dat wel weten voor dat ik mijn aankoop doe, dit is gewoon false advertisement.

waardeloos. false advertisement of unavaliable products is niet een klant gerichte aanpak.

In de Tweakers pricewatch stond de prijs bij Megekko hoger aangegeven dan op de site van Megekko zelf. Dat gebeurt wel vaker. Vandaar dat ik toch altijd de site zelf check voor de actuele prijs.

Scherpe prijzen en een prima (en op tijd) verzending laten mij regelmatig bestellen bij ze.

(Nog) geen contact hoeven te leggen met de klantenservice over een product.

Levering verloopt altijd soepel. Verpakking is prima in orde. Doos niet te groot of te klein.

Scherpe prijzen en snelle levering. SSD en USBSTICK gekocht prijskwaliteit uitstekkend.
Duidelijke communicatie en goede track & trace.
verbeterpunt de verzendkosten kunnen boven een bepaald bedrag best gratis.
Nu had ik besteld voor 35 als boven de 50 euro gratis was had ik nog iets anders meebesteld

Voor 23:00 besteld de volgende dag in huis. keuze mogelijkheid tussen afhaalpunt of thuis tussen bepaalde tijdsblokken. Nette doos en goede bescherming in de doos. niet te vergeten een passende doos top.

Via de pricewatch kwam ik op Megekko uit voor een nieuwe voeding. Ik heb deze dinsdagmiddag besteld en de voeding was woensdagmiddag binnen. Ik kon met creditcard betalen, wat ik bij internetaankopen altijd wel fijn vind ivm de verzekering die er dan op zit. Totaal onnodig want alles verliep gesmeerd.

Het pakket was er de volgende dag, zat in een normale doos, niet te klein, niet te groot netjes verpakt.

Bestellingen zijn makkelijk te plaatsen. Ook de voorraad ziet er mooi en groen uit. Om er vervolgens achter te komen dat het product helemaal niet op voorraad is, en ik daar nog fijn een maand op mag wachten!

Geen telefoonnummer. Niets zeggende email reacties met standaard antwoorden. Stuur dan gewoon niks.

Via de pricewatch bij Megekko uit gekomen als een van de goedkoopste winkels.
Bestelling was makkelijk geplaatst en kon fijn met creditcard betalen.

Artikel was snel geleverd en meer dan goed genoeg ingepakt.

Het was makkelijk te bestellen, uitgebreide informatie over alle producten zichtbaar. Heel overzichtelijke website. Zeer snelle levering, binnen 24 uur. Product, in dit geval een laptop, werkt prima. Het was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatste!

Binnen 24 uur kreeg ik mijn laptop geleverd. Netjes ingepakt zodat het niet kon breken tijdens de transport. De hele verzending was ook te volgen via de track&trace wat heel fijn was.

Vriendelijke en gespecialiseerde medewerkers

Zij kwamen als goedkoopste eruit en in het verleden had ik al wel goede ervaring met hun dus ik heb zonder twijfelen bij hun de asus zenwifi besteld.

De verzending was van Nederland naar België en ik had de 17de besteld en de 18de was de bestelling al aangekomen bij mij.
Zeer tevreden met de levertijd deze keer.

Een eerste bestelling is gebeurt via paypal, maar hier was iets fout gelopen met de automatische invulling van de locatie en dit hebben ze na een email zeer snel geannuleerd waarna ik de bestelling opnieuw heb kunnen plaatsen (toen was paypal er plots niet meer bij als optie).
Raar genoeg staat paypal er niet altijd tussen als optie om te betalen.

Na analyse op tweakers, product gekozen en shops vergeleken. Megekko was goedkoopste en super snel (next day delivery) en, voor mij belangrijk, heel veel klanten hadden voor mij bij megekko gekocht, dus een beetje kuddegedrag, maar ook de veiligheid van erg veel klanten voor mij en geen slechte reviews

Netjes ingepakt in verzegelde originele doos, in overdoos, in verzendverpakking

Duidelijke webshop met scherpe prijzen en snelle levering. Alleen jammer van die reclame van een spaarprogramma dat 15 euro per maand kost wat je krijg als je besteld hebt.

's Middags besteld, volgende dag in huis! Netjes verpakt, geen 'onzinnig' grote dozen eromheen. Product 100% volgens verwachting en altijd tegen een scherpe prijs. Heldere webshop en goede zoekmogelijkheden. Gewoon top!

Snelheid en gebruik van verpakkingsmateriaal (van leverancier met MeGekko tape eromheen). Dus niet nog eens extra papierafval!

Bij een van mijn vorige bestellingen is na een paar maanden een defect ontstaan en dit is 100% opgelost, zoals het hoort. Prima contact en statusupdates.

Website is redelijk duidelijk, miss wel een vergelijkingsoptie. Dit zou het een stuk duidelijker maken met het kiezen tussen verschillende opties

Alles was goed en optijd bezorgd

Website is klantvriendelijk en overzichtelijk. Volledige beschrijving van het product en te stappen zetten zijn duidelijk.

Goed. Bezorgmoment is zelf te kiezen.

Altijd heel tevreden van Megekko. Meermaals zaken besteld en altijd bij de goedkopere opties en op tijd!

Verzending altijd zoals beloofd toegekomen op de dag aangegeven bij de bestelling

Prima en vlotte levering, scherpe prijzen en eenvoudige website. Ik bestel er vaak naast Azerty en Coolblue.

Verpakking was prima, stevig ingepakt met airbags.

Via de pricewatch uitgekomen bij Megekko voor een nieuwe voeding. Zoals altijd heeft Megekko de order op tijd geleverd.

De shop heeft een goede prijs in vergelijking met andere winkels. De levering is zeer snel verlopen, zelfs binnen 15 uur.

Bestelling zondag avond laat gedaan, maandag na de lunch was mijn nieuwe schem binnen - Top!

Toetsenbord en muis besteld op een zondagavond. De volgende ochtend al voor de deur met de bestelling. Top

Direct verzonden.

Ik heb een nieuw PC-systeem samengesteld. Ik zag bij de prijsvergelijking dat diverse winkels verschillende prijzen hanteren. Ik wilde graag de bestelling bij 1 partij doen, omdat ik dat handig vind. Megekko zat met de producten die ik graag wilde hebben aan de goedkopere kant t.o.v. de collega aanbieders.

Ook qua reviews is de waardering hoog bij deze website, vandaar de keuze om het hier te bestellen. Ik heb de bestelling in de late avond gedaan, betaald via Ideal en de dag erna in de middag kwam de levering al binnen.

Goed verpakt met een sticker erop (niet openen met een kettingzaag) Grappig. Ik ben tevreden over de spullen, met de klantenservice heb ik nog geen contact gehad, dus NVT

In het verleden eerder besteld, en altijd goede ervaringen. Klein grut zoals USB-sticks of SD-kaarten zijn vaak niet direct op voorraad, maar daar word je van op de hoogte gesteld. Klantenservice per e-mail mailt snel en goed terug, ook 's avonds. Jammer is wel dat verzendingen soms vertraagd zijn, maar dat wordt altijd duidelijk gecommuniceerd.

Scorekaart voor Megekko