Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

altijd de volgende dag geleverd, wel jammer dat je ongeacht de prijs altijd verzendkosten betaald, maar meestal zijn ze inc verzendkosten nog een van de goedkopere winkels.

goed verpakt met voldoende bubbelfolie.

Next day delivery is super. Moest wel voor verzendkosten betalen, zelfs voor grote bestellingen. Orders annuleren is een beetje onhandig.

Orders annuleren moet per email. Dat is onhandig want de foutieve zending is dan vaak al op de post en dan moet je weer moeilijk doen met retourneren.

Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen, bij vergelijk met andere leveranciers kwam Megekko goed uit de bus. Wat er uiteindelijk geleverd is was exact zoals beloofd: zowel qua kwaliteit van het product als de levertijd.
Zeer goede ervaring, zeker een aanrader.

Snelle levering, precies zoals aangegeven.

Makkelijk bestellen, goedkoop (gezocht via tweakers), goede reviews, snel binnen, duidelijk overzicht, kortom erg tevreden

item besteld via geweldige website,, netjes vogende dag geleverd en goed verpakt. helemaal Top !

netjes en op tijd.

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan op Megekko. Ik ben zeer tevreden over hun levering. De producten waren nieuw en geseald.

De levering was binnen een dag en goed verpakt

Niet altijd de goedkoopste (wel eerlijk geprijsd) maar wel duidelijke en goeie service en snelheid van levering. Zelf vanuit België

Besteld voor 16u en de dag erna 12u reeds in huis in centrum Brussel.
Top service

Betaling, verzending en track & trace allemaal snel en product netjes verpakt. Altijd goede service via Megekko.

Mijn volgende bestelling bij Megekko is weer super verlopen.
Ik was op zoek naar een specifieke waterkoeler en deze hadden ze op voorraad en leuk geprijsd.

Binnen 24 uur ontvangen, legio aan betaalmogelijkheden, en je pakket wordt zeer nauwkeurig in de gaten gehouden. Iedere stap wordt vermeld tot de aflevering ervan.
Prijzen zijn concurrent, en aanbod uitstekend.

Uitstekende, snelle levering. Geen klachten. Ik was op zoek naar een specifiek model Logitech-muis, die hadden ze bij Megekko.

Snellere verzending dan nodig. Netjes geleverd, had wel iets kleiner verpakt mogen worden, maar geen overdreven grote doos.

De beste prijs, supersnelle levering, goed verpakt en een ‘jong’ product. (Actuele productiedatum, dus geen oude stock).

Niks op aan te merken, gewoon perfect.

Supersnel geleverd en degelijk verpakt.

In het verleden eens iets besteld wat niet goed werkte i.c.m. mijn hardware, dit was geen enkel probleem om te retourneren en binnen enkele dagen had ik ook netjes het aankoopbedrag terug.

Niet te vergeten dat ik ook nog een kleine gift had gekregen bij het afgeven van mijn product :-) (Megekko kaartspel)

Heb bij megekko.nl zoals altijd voor ideal gekozen. Er waren vele andere vormen van betalen.

Netjes aangegeven wanneer het product geleverd zal worden bij het bestellen. Ook m.b.v. mail krijg je updates zoals het track and tracenummer.

Via tweakers kwam deze website naar voren als de goedkoopste voor de Seagate HDD NAS 3.5" 4TB Ironwolf hard disk.
Met het bestellen heb ik tot vrijdag gewacht omdat ze altijd wel een grappige nieuwsbrief hebben met soms wel een leuke/handige aanbieding, maar er zat deze keer niks voor me bij dus bleef het bij de schijven.

Alles was weer op tijd geleverd dus nog geen ervaring met de klantenservice gehad.

De betaling en levering ging soepel en snel! De website is duidelijk en goed te navigeren.

Alles was goed verpakt

Op zondag middag besteld, maandag middag was het al geleverd.
Verder precies wat je zou verwachten van een webshop.

Bestelen ging makkelijk en snel.
Mijn nieuwe case en psu waren er een dag later, dus kon zo beginnen met bouwen echt top!

Was er de volgende dag, echt super fijn.

Relatief goedkope site (als je bij Amazon wil bestellen dan is die af en toe goedkoper maar tsja wil je bij Amazon bestellen??) alle spullen die ik zocht waren op voorraad en direct leverbaar.Ik heb veel spullen in één keer besteld en dus maar één keer verzend kosten.

Snel, op tijd en goed verpakt geleverd.

Order 2 hardrives for my NAS sunday evening and they were delivered monday morning. Both harddrives tested and working flawlessly. Great job!!!

Perfect less than 12h since i ordered!

Megekko is een goede webshop waar je allerlei soorten computer onderdelen en hardware kunt kopen. De levering bij Megekko is over het algemeen altijd snel en ze hebben goede service voor als er iets mis gaat.

Als ik iets nodig heb voor mijn pc, dan kijk ik meestal eerst even bij Megekko omdat zij de meeste voorraad hebben en vaak ook goedkoper zijn dan anderen.

De levering is over het algemeen goed! Ze leveren optijd en hebt altijd veel mogelijk qua datums en tijdstippen. Alleen is het jammer, als je een grote bestelling plaatst (lees bijvoorbeeld: een hele computer die je gaat bouwen) dat er dan ook nog verzendkosten overheen komen voor de basis verzending.

Niet bij mijn meest recente order van toepassing, maar de service is over het algemeen goed. Als er iets is kun je mailen en reageren ze altijd erg snel met vriendelijk personeel!

Prima winkel voor mensen die zelf al weten wat ze willen hebben, Ze hebben een goed assortiment en vaak is de prijs prima.

Snelle levering en producten waren goed verpakt! Niks op aan te merken

Scorekaart voor Megekko