Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMegekko is inmiddels een bekend begrip. Het gifgroene thema moet je maar kunnen waarderen, maar aan duidelijkheid op de site en kwaliteit van leveren laat het verder niets te wensen over.
VerzendingMonitor besteld - netjes op tijd geleverd in oorspronkelijke verpakking, die duidelijk niet eerder geopend was ondanks een dode subpixel. Die laatste was gelukkig makkelijk tot leven te wekken.
AlgemeenIk heb op Black Friday nieuwe RAM gekocht. Nog geen 24 uur later zat het in mijn computer. Echt geweldige winkel, snelle levering en perfecte prijzen. Megekko raad ik iedereen aan en is 100% mijn go-to winkel.
VerzendingDe levering was razendsnel! En in perfecte staat aangekomen.
AlgemeenNAS + harddisk gekocht. Gevonden via Tweakers pricewatch: goede reviews en nauwelijks duurder dan de allergoedkoopste. Levertijd binnen 24 uur werd ook waargemaakt bij deze bestelling op Black Friday.
VerzendingVerpakking was prima qua bescherming, alleen wel veel loze ruimte. Als alle webshops daar wat meer aandacht voor zouden hebben, kan dat een hoop busjes op de weg schelen. Wat mij betreft het enige verbeterpuntje bij deze bestelling.
AlgemeenDuidelijk productoverzicht, het bestellen werd voornamelijk makkelijker gemaakt door de deeplinking vanuit de Tweakers Pricewatch.
VerzendingIk had niet verwacht dat het pakket dat ik om 17:30h bestelde, de volgende middag al bezorgd werd in de drukke periode rondom Black Friday. Ik vind het jammer dat ik niet kan kiezen om mijn bestelling af te halen bij een magazijnpunt van Megekko.
AlgemeenHet vinden van de producten op de site was makkelijk en zo gedaan. Ze waren ook goedkoper dan bij andere.
Verzending2 producten besteld op blackfriday en volgende dag in huis in goede staat.
AlgemeenWinkel is wel geen probleem mee, vaak leuke producten aan een goede prijs, hier niets mis mee.
VerzendingPakje is verzonden bij bpost en afgeleverd bij de buren zonder dat ik dit wil en heb pakje niet meer terug gezien.
KlantenserviceKlantenservice was een beetje vaag. Moest verhaal meerdere keren uitleggen en is helaas nergens op uitgelopen en nog altijd mijn pakje of mijn geld niet gezien.
AlgemeenGeen klachten hier.
Overzichtelijke site en snelle service.
Veel informatie, bekijk ook even de voorgestelde bundels.
Had binnen 1 dag mijn bestelling en werd in goed beschermde doos gestoken.
Kan de werking van mijn ram sticks nog niet testen tot ik alle andere onderdelen heb maar ze zien er in goede staat uit.
AlgemeenVorige week Woensdag een bestelling gedaan. Zou vanwege enkele producten die niet op voorraad lagen Zaterdag verstuurd worden. Megekko een email gestuurd een product te annuleren en te zorgen dat mijn bestelling verzonden kon worden. Vandaag alles keurig ontvangen, goed verpakt, nette factuur en strakke communciatie via de mail.
VerzendingGoed verpakt, nette dozen en voldoende bescherming.
KlantenserviceIs prima, Megekko reageerde erg snel en mijn order was enorm snel aangepast en uit de deur.
AlgemeenBij deze shop meestal een goede prijs. Nu een heel aantrekkelijke Black-Friday deal kunnen scoren, binnen een dag binnen. Site is duidelijk over beschikbare voorraad en de bezorging is snel.
AlgemeenAltijd snel (next day in deze covid tijden) en correct geleverd. Enige minpuntje is verzendkosten bij grote bestelling. Heel correcte prijszetting ook!
AlgemeenSnelle levering en scherpe prijzen. Ik raad Megekko zeker aan als je een eigen pc wilt samenstellen.
VerzendingNa mijn bestelling geplaatst te hebben moest ik niet eens 24u wachten tot alles was toegekomen.
AlgemeenScherpe prijzen, supoer snelle levering incl. alle informatie rondom de levering. Enige minpuntje zijn de verzendkosten bij een bestelling van meer dan 200E.
VerzendingInformatievoorziening is top
KlantenserviceKreeg snel antwoord op mijn vraag via mail
AlgemeenIk moet aangeven dat ik kans maak op een prijs maar dat is niet helemaal de beweegreden. Megekko heeft fantastisch geleverd! Vandaag besteld en morgej in huis. Netjes in een doos en goed beschermd! Erg snel en handige site. Het is moeilijk om de levering goed te regelen in deze tijd maar petje af!
VerzendingZie hierboven erg lovend!
AlgemeenVoor de vrouw als cadeau een iPad gekocht. De site is best overzichtelijk. De prijzen zijn eerlijk en voorraden zijn goed zichtbaar
VerzendingVerpakt in een kartonnen doos met van die luchtkussentjes. Best goed. Niet heel milieuvriendelijk, maar ook geen bende in mijn huis, dus ik ben helemaal happy.
AlgemeenVia Tweakers deze site gevonden en een DVD brander besteld. Was de goedkoopste aanbieder, prijsverschil tussen de goedkoopste en de duurste voor hetzelfde merk brander was ruim € 27,00. Direct ingebouwd en werkt prima. Dik tevreden
VerzendingWerd de dag na de bestelling netjes geleverd en goed verpakt.
AlgemeenMegekko hield er een handige informatie pagina op na voor het bestellen van veel gevraagd videokaarten (NVIDIA 3000 serie). Binnen een week een 3080 kunnen bemachtigen. Zeer snelle levering zodra item in stock was.
VerzendingZeer snelle levering, item goed verpakt.
AlgemeenAltijd top, snelle verzending, eerlijke prijzen. In van de beter shops in de Benelux voor hardware.
AlgemeenNa de vlotte navigatie op de site van Megekko, kwam ik snel tot een keuze i.v.m. mijn zoektocht naar een mooie HOTAS combinatie.
Scherp geprijsd en kwalitatief materiaal!
Ook de levertermijn was bliksemsnel!( lees: minder dan 24u!)
Noteer het maar, voor goeie service, kwaliteit en ruime keuze --> Megekko!
Betaald en ontvangen binnen de 24u! Meer kan je echt niet vragen!
AlgemeenHet bestellen ging gemakkelijk. De levering ging ook snel en prima. Prima winkel wat mij betreft.
AlgemeenMegekko is een voorbeeld voor andere webshops in mijn mening, ze zijn erg open over levertijden en voorraden en hanteren redelijke prijzen voor moeilijk verkrijgbare artikelen.
VerzendingNiks te klagen, PostNL was op tijd en gaat voorzichtig om met de pakketjes.
KlantenserviceErg vriendelijke en informatieve klantenservice. In deze tijden van tekorten wordt de klantenservice waarschijnlijk gebombardeerd met vragen. In mijn ervaring werden mijn vragen erg snel beantwoord. Hiernaast veel updates over inkomende leveringen enz. Echt super!