Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Scherpe prijzen, snel verzonden. Ik had een toetsenbord en beeldscherm besteld. Beeldscherm wordt in zijn eigen doos verstuurd.

Deze zending werd als twee pakjes verstuurd. Helaas beiden retour gedaan. Doordat het beeldscherm en toetsenbord apart zijn verzonden moest ik het ook apart retour doen (ik had geen doos waar het beeldscherm in paste). Dit kost dan twee keer een pakketzending.

Website is goed doorzoekbaar, je kunt filteren op aanwezige voorraad, en die voorraad klopt ook.

Als je `s avonds bestelt, is het ook echt de volgende dag binnen.

Aan het eind van de aankoop wordt je geconfronteerd een uitnodiging om een abonnement af te sluiten om kortingen te krijgen op diverse websites. De voorwaarden hiervan zijn zo bedroevend slecht, dat je aankoopervaring eindigt in een nare nasmaak.

Daar heb ik bij invoering al lief over gemaild, reactie ontvangen, maar het besef dat je met zoiets niet eens geassocieerd wilt worden, is er nog niet.

Ik bestel hier al jaren computer componenten. Altijd goed. Nog nooit iets terug hoeven sturen dus ik weet niet hoe dat soort afhandeling gaat.

Netjes verpakt in doos met luchtkussens. Niet zo mooi als CB maar goed genoeg.

laptop gezocht en van pricewatch bij megekko terecht gekomen. Besteld via de website, ging prima.

goed verzonden met een stevige omdoos, niks op aan te merken

Megekko is mijn vaste webwinkel om al mijn computer spullen te bestellen. Meestal een van de goedkopere, maar wat mij betreft uitstekende service.

Met zorg verpakt, al had de verpakking wat mij betreft wat kleiner gemogen. Ik had een Samsung M2 SSD besteld, maar de verzenddoos was een heel stuk groter. Wel goed opgevuld met lucht kussentjes.

Gewoon zoals je tegenwoordig mag verwachten. Prima prijs vergeleken met andere aanbieders hier op Tweakers. Afleverdatum wordt meteen al aangegeven.

Vrijwel direct na het plaatsen van de bestelling een bevestigingsmail met een link naar hun website waar je de bestelling en later ook de factuur kunt terugvinden. Op zaterdagmiddag besteld en donderdag als afgesproken keurig verpakt door PostNL bezorgd. Niet lightning fast, maar prima voor mij voor in dit geval een extra monitor.

Wilde per se een bepaalde externe harde schijf. Gegoogled en bij Megekko uitgekomen. Nooit van gehoord, toch besteld.

Snelle levering, goed en veilig ingepakt.

Ze verkopen defecte hardware, en daarna is het een crime om iets gedaan te krijgen van hun.
Ze nemen geen verantwoordelijkheid, zal best zo zijn dat als alles goed gaat er niks aan de hand is maar als het fout gaat gaat het ook goed fout.
Betaal liever iets meer bij een bedrijf die gewoon normale service levert.

Update: Ze nemen geen verandwoordelijkhied en laten mij zitten met een defect moederbord. Denk dat ze daar 2 keer moeten gaan nadenken voor dat ze gedeukte dozen verzenden, beetje treurig om daarna geen verantwoordelijkheid te nemen en beetje normale service te bieden. Never again...

Defect moederbord geleverd in een gedeukte doos (pas gezien toen ik het moederbord weer uit mn pc had gehaald en terug in de doos had gestopt)
Is niet tijdens transport gebeurd, doos van megekko en alle airbags in de doos waren intact.

Je kan ze niet bellen alleen mailen, ze mailen heel laat of niet terug.
Als ze terug mailen standaard copy en paste mails geven geen antwoorden op je vragen.
En zelfs toen ik via trustpilot een slechte review achterliet reageerde megekko dat ik hun moest mailen toen ik dat, deed geen gehoor. Bedroevend slecht.

Dacht dat ik een defect moederbord had gekregen.
Via mail het probleem proberen op te lossen en is helemaal goed gekomen.

Zou eigenlijk op maandag geleverd moeten worden, maar door bij PostNL werd dit op maandag ochtend veranderd zonder echt een reden.
1 dag is niet zo'n een ramp en is niet de schuld van de winkel.

Kreeg snel reactie na het aanmaken van ticket en had het idee dat er echt moeite gedaan werd

Alle spullen waren op voorraad en zijn de volgende dag geleverd. Het is wel belangrijk om spullen te kiezen die in eigen voorraad aanwezig zijn

De spullen zaten in een ruime doos met veel bescherming

Love Megekko, bestel hier eigenlijk al mijn pc onderdelen en andere tech spullen. Ze zijn meestal goedkoper, hebben leuke acties, zijn altijd betrouwbaar en leveren supersnel :)

Levering is snel en betrouwbaar.

Vragen worden snel beantwoord en de mensen zijn super vriendelijk en behulpzaam.

Ik had een complete pc samengesteld. Maar kwam er helaas pas na het bestellen achter dat ik een CX550 voeding in plaats van een TX550 voeding had besteld. De verkeerd bestelde voeding is, na wat gedoe, netjes geannuleerd en de goede voeding kwam binnen 24 uur binnen.

Tja in het geval van deze bestelling/wijziging was de levering van dit onderdeel prima in orde

Hier gekocht omdat met name de 2m Apple Lightning kabel hier een stuk goedkoper was (de helft minder), maar ook de 2m USB-C power kabel was goedkoper dan op de meeste plekken.

Bij de omschrijving stond aangegeven dat de Lightning kabel in bulkverpakking zat, bij levering ontdekte ik dat het een Foxconn kabel in een plastic zakje was. Nu ben ik wel bereid te geloven dat Foxconn (een van de grootste leveranciers van Apple) de zelfde kabel heeft als Apple maar het was wel slordig dat het niet wat duidelijker vermeld stond. Ik weet niet hoe andere mensen hier op reageren die ineens een andere merknaam zien staan.

Heb hem nu een week in gebruik en in een bak met kabels kan ik hem er niet meer uitpikken als verschillend, werkt ook perfect. De 2m USB-C kabel zat wel in een retailverpakking van Apple.

Ietsje eerder binnen dan verwacht. Netjes verpakt. Bon in orde.

Prima uit ziende website. Alles is overzichtelijk. Er is veel keuze. Megekko heeft concurrerende prijzen.
Fijne webwinkel om bij te kopen.

Prima levering. Precies op tijd zoals je hoopt.

Philips scherm aangeschaft. In de pricewatch bleek Megekko de goedkoopste te zijn met deze op voorraad. Na een paar klikken was de order ingeschoten en met Ideal betaald.

Levering was de volgende dag zoals ook vooraf aangekondigt. Netjes een track en trace bij de bevestigingsmail dat het pakketje was verzonden.

Ik heb een muismat met RGB lampjes gekocht omdat ik een 50% kortingscode toegestuurd kreeg. Dat is knap van ze, want ik had geen muismat nodig, geen extra RGB, en ook had ik mijn geld willen houden. Kudo's voor hun.

Op tijd bezorgd, eigen doos, netjes verpakt.

Gewoon een normale website. Zoeken was niet zo breed, maar daar gebruik ik Tweakers toch voor. ;-)

Kreeg het niet de volgende dag, maar mss heb ik zelf iets niet goed gedaan.
Kwam met DHL.

Tof dat je de tijd neemt om dit te lezen ik ben groot fan van deze webwinkel hun manier van adverteren is altijd super grappig en informatie niet opdringerig maar wel een bron vol met waarheid de producten worden altijd netjes op tijd geleverd en je krijgt

Zoals ik eerder al zei ze zijn altijd super snel en je kunt goed zien dat je pakketje erbij zit door hen herkenbare tape met het groene logo ik word altijd al vrolijk als ik de tape zie zelf voordat het geopend is

wel vaker hier wat besteld, tot nu alles netjes op tijd geleverd.
redelijke prijzen, snelle levering

Prima snelle levering, mooi product voor n goede prijs, Intel NUC i5
mini PC Barebone

Goed en veilig verpakt, volgende dag geleverd !

Scorekaart voor Megekko