Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenVoor de vrouw als cadeau een iPad gekocht. De site is best overzichtelijk. De prijzen zijn eerlijk en voorraden zijn goed zichtbaar
VerzendingVerpakt in een kartonnen doos met van die luchtkussentjes. Best goed. Niet heel milieuvriendelijk, maar ook geen bende in mijn huis, dus ik ben helemaal happy.
AlgemeenVia Tweakers deze site gevonden en een DVD brander besteld. Was de goedkoopste aanbieder, prijsverschil tussen de goedkoopste en de duurste voor hetzelfde merk brander was ruim € 27,00. Direct ingebouwd en werkt prima. Dik tevreden
VerzendingWerd de dag na de bestelling netjes geleverd en goed verpakt.
AlgemeenMegekko hield er een handige informatie pagina op na voor het bestellen van veel gevraagd videokaarten (NVIDIA 3000 serie). Binnen een week een 3080 kunnen bemachtigen. Zeer snelle levering zodra item in stock was.
VerzendingZeer snelle levering, item goed verpakt.
AlgemeenAltijd top, snelle verzending, eerlijke prijzen. In van de beter shops in de Benelux voor hardware.
AlgemeenNa de vlotte navigatie op de site van Megekko, kwam ik snel tot een keuze i.v.m. mijn zoektocht naar een mooie HOTAS combinatie.
Scherp geprijsd en kwalitatief materiaal!
Ook de levertermijn was bliksemsnel!( lees: minder dan 24u!)
Noteer het maar, voor goeie service, kwaliteit en ruime keuze --> Megekko!
Betaald en ontvangen binnen de 24u! Meer kan je echt niet vragen!
AlgemeenHet bestellen ging gemakkelijk. De levering ging ook snel en prima. Prima winkel wat mij betreft.
AlgemeenMegekko is een voorbeeld voor andere webshops in mijn mening, ze zijn erg open over levertijden en voorraden en hanteren redelijke prijzen voor moeilijk verkrijgbare artikelen.
VerzendingNiks te klagen, PostNL was op tijd en gaat voorzichtig om met de pakketjes.
KlantenserviceErg vriendelijke en informatieve klantenservice. In deze tijden van tekorten wordt de klantenservice waarschijnlijk gebombardeerd met vragen. In mijn ervaring werden mijn vragen erg snel beantwoord. Hiernaast veel updates over inkomende leveringen enz. Echt super!
AlgemeenGoede prijs, voorraad en snel geleverd. Alles wat je van een goede online shop verwacht
VerzendingSnel, leverings informatie up-to-date.
AlgemeenIk koop nu al jaren regelmatig bij Megekko en ben nog nooit teleurgesteld in de producten, de levering of retourneren. Ook contact met klantenservice verliep uitstekend. Ook afgelopen week weer 2 HDD's besteld voor mijn Nas. Iets duurder, maar gegarandeerde levertijd en goede service. aanrader!
AlgemeenIk had een nieuwe externe SSD nodig. Megekko & coolblue waren het goedkoopst. Megekko gekozen, in winkelmandje, afrekenen, en floep in een handomdraai besteld. Kwam keurige netjes aangeleverd.
VerzendingHet kwam de volgende dag al aan, en was keurig in een doos stevig verpakt.
AlgemeenIk vind de site heel erg overzichtelijk & het is erg makkelijk om te navigeren.
Ik ga er soms heen zonder een idee te hebben wat ik wil kopen want het is heel erg makkelijk om dingen te kopen waar je misschien niet aan dacht maar toch wel handig gaat vinden.
Het product is ALTIJD op tijd en goed verpakt.
AlgemeenOverzichtelijke website (dit in tegenstelling tot hun grootse concurrent). Snelle levering, product was goed verpakt.
VerzendingSuper snel. 's avonds besteld, volgende dag in huis.
AlgemeenWebsite overzichtelijk en doet wat het moet doen. Kon dus makkelijk en snel mijn order plaatsen. Betalen met iDEAL gaat heel makkelijk.
VerzendingHeb iets besteld op de woensdag voor Black Friday, kwam gewoon de volgende dag binnen. Je wordt goed op de hoogte gehouden per mail. Top!
AlgemeenTot twee keer toe een LG 32GK850G-B scherm besteld. De eerste was de doos open geweest en zat er een breukje in de voedingskabel. 18 branduren op de teller. Niet zo erg maar de kabel was stuk. Ik bestel snel een nieuwe bij ze en denk als die binnen is deze terug. Krijg ik de nieuwe en wat zie ik, open doos. Voordat ik alles te plek zet, eerst checken wat de status van de monitor is. 830+ branduren!!!
En niets wat op de site aangeeft dat het om een tweede-kans product gaat.
Al jaren trouw klant, nu toch echt de laatste keer dat ik hier ooit iets heb besteld.
Geen woord reactie gehad na aangeven reden retour. Niks, nakkes, nada.
AlgemeenLaagste prijs bij een betrouwbare winkel op dat moment.
Snelle levering (naar België), helaas wel altijd (relatief hoge) verzendkosten zelfs boven een bepaald bedrag tenzij je een bepaald product koopt met gratis verzending.
Snel geleverd, geen beschadidingen.
AlgemeenProduct was op het moment de goedkoopste bij deze webshop. Het bestellen gaat erg gemakkelijk en je kunt ook aangeven op welke dag het geleverd mag worden. Pluspunten!
VerzendingZelf de levertijd aan kunnen geven is top, verder alleen jammer van DHL, had liever postNL gezien.
AlgemeenPrima geregeld, netjes en snel geleverd. Goed verpakt Prijs was scherp en ditect factuur meegeleverd
VerzendingWebcam besteld, prima prijs
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe voeding, Megekko was een van de goedkoopste en in het verleden altijd naar tevredenheid zaken met ze gedaan. Ook ditmaal was het pakketje keurig op tijd en goed verpakt.
AlgemeenIk kijk altijd eerst op Megekko of ik iets kan vinden voor een goede prijs voordat ik het met andere webshops vergelijk.
VerzendingVeel voorraad en snelle service. Gewoon top!
AlgemeenRegelmatig wat besteld, nooit problemen mee gehad en nette prijzen. Assortiment is vaak genoeg zodat alles bij 1-2 shops te regelen is
VerzendingVerzending tot dus ver altijd goed, maar ik bestel eigenlijk altijd alleen als het op voorraad is. Geen ervaring met de klantenservice (gelukkig)