Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik had een order geplaatst die ik later toch wilde annuleren. Aangezien dit niet via de website kan, maar alleen via de klantenservice (alleen email), kon dit helaas niet meer voor verzending geannuleerd worden.

Maar het product (een monitor) toch een kans gegeven en uitgepakt (voorzichtig en zonder iets te beschadigen of stickers te verwijderen). Helaas was het toch niets voor mij en het product geretourneerd. Ik heb wat reviews gelezen waar dit leidde tot een vermindering in waarde, maar bij mij was dit niet het geval (altijd voorzichtig uitpakken dus!).

Over het algemeen een prima transactie dus.

Helaas is het dus niet altijd mogelijk om je bestelling te annuleren. Maar het was gewoon netjes de volgende dag geleverd, niks op aan te merken.

Jammer dat het alleen via de mail kan. Gezien de omstandigheden had ik wel redelijk snel een antwoord.

ik koop al jaren op megekko, maar ik ben lui en wil uiteraard iets terug voor een revieuw. nu die kans er is wil ik iedereen eerlijk laten weten dat dit een van mijn favoriete sites is om spullen (als beschikbaar) te kopen

soms problemen gehad met een product en kreeg binnen een week van terugsturen een nieuwe toegestuurd (ging om een usb)

Overzichtelijke duidelijke website. Je hebt snel gevonden wat je wil hebben voor een prima prijs.

Goed verpakt en volgende dag in huis

Producten opzoeken ging heel makkelijk. Je ziet direct of op het voorraad is en wat de bezorg dag is. Duidelijke informatie en specs.

Uiteindelijk is de verzending door een derde partij gedaan. Maar de producten zijn bezorgd op de dag dat was aangegeven heel fijn!

Monitor gekocht tijdens de black friday. Megekko had een prima actie met een prijs die ook daadwerkelijk black friday waardig was. Website is overzichtelijk en het hele proces verliep soepel en snel. Betalen met creditcard kost niets extra ondanks hun scherpe prijzen, top!

Geen after sales service nodig gehad dus daar kan ik niets over zeggen.

Verzending met DHL, persoonlijk vind ik dat een plus. Monitor was vanuit fabrikant goed verpakt en voor de rest niet nog een keer ingepakt, en in prima staat ontvangen.

Bestellen ging erg simpel. Betaald met Visa.Site was helder en duidelijk. Produkt was duidelijk omschreven zodat ik goed kon bepalen of deze in mijn Imac zou passen!

Om 22:00 uur besteld. Volgende dag om 10:45 geleverd.

I made an order for a monitor - delay 3 times before I have to cancel it. The delay caused trouble in my workflow. The helpline is good but poor reliability of the supply chain.

I made an order for a monitor - delay 3 times before I have to cancel it. The helpline is good but poor reliability of the supply chain.

Customer service is good and responsive but unable to help with the problem.

Op aanraden van goede vrienden overwogen om het groter deel van mijn nieuwe desktop onderdelen bij Megekko te bestellen. Ze zijn misschien niet altijd de allergoedkoopste maar ik merk nu al waarom ze zo zeer over Megekko zijn te spreken.

De zoekmogelijkheden binnen de webshop mogen naar mijn mening echter wel iets beter. Ik ben van mening dat je van een dergelijke technische webshop, best mag verwachten dat je wat gedetailleerder kunt zoeken. Op het moment vind ik de zoekmogelijkheden van tweakers.net dusdanig prettiger dat ik nog steeds terug naar tweakers.net neig te gaan om een product te zoeken, alvorens deze te bestellen op de webshop. Daarmee bestaat er natuurlijk wel een geringe kans dat ik het product elders bestel, mocht het prijsverschil dusdanig groot zijn.

De service is meer dan prima! Het bestellen ging eenvoudig en de levering was zonder enige vertraging en dat zelfs in deze drukke tijden, waarbij ik van de meeste webshops excuses ontvang dat de levering vertraging oploopt.

geen gezeur ze doen wat ze beloven, komen keer op keer alles na zonder verdere verhaal van een sorry of zo (en geen dag te laat)

goed verpakt in een goede doos

Megekko komt haar afspraken tot nu toe altijd na. Beloofde levertijd wordt waargemaakt. Ook nu weer. Begin van de avond besteld. Volgende ochtend al in huis!

Geheugen was netjes verpakt niks op aan te merken.
PostNL deed zijn werk zoals het hoort. Ook in deze drukkere tijd.

De website en betaling etc zijn op orde. Hier geen klachten of aanmerking op of over.

2 stukken hardware besteld. Een gamingstoel en een monitor. Wordt nu al een week aan het lijntje gehouden vwb levering van beide producten. De stoel wordt elke keer geupdate dat deze X datum bij hen aanwezig is, echter net de dag voor de levering krijg je een automatisch mailtje dat de datum even 1 dag wordt opgeschoven. Dit nu al 3x gehad.
Losse leveringen doen ze niet ook al is de monitor wel op voorraad.
Persoonlijk contact is er totaal niet, je kan ze ook niet bellen.
Mails worden super ongeïnteresseerd, niet meedenkend beantwoord en krijgt op elke mail hetzelfde copy paste mailtje.
Ook bij 3x aan toe valse bloftes dat de leverancier heeft gezegd dat het op datum X bij hen in get magazijn is en de dag erop aan mij geleverd zal worden.

Ronduit slecht. Telefonisch kun je geen contact met hen opnemen. Denken niet mee met de klant, desondanks wel al 700 euro lichter maar een week verder nog steeds niet je bestelde producten ontvangen.
Buigen niet, leveren niet het product dat wel al een week op voorraad is.
Enige antwoord dat je je order kan annuleren, 3 werkdagen wachten (tot het geld terug is) en opnieuw een ander product bestellen.
Ook niet even meedenken in de zin van dat de stoel er wel is met bijv witte stiksels.
Liefst krijgen ze 0 sterren.

De bestelprocedure ging zo soepel als maar kan. De Tweakers pricewatch linkte elk product correct door naar de productpagina van Megekko, dus aldaar hoefde ik deze enkel nog maar in mijn winkelmand te plaatsen. Al met al heb ik nog geen 10 minuten op de website van Megekko besteed.

Keurig ingepakt met ruim voldoende opvulmateriaal. 's Avonds kreeg ik, zoals beloofd, de Track en Trace code en de volgende dag werd de bestelling al door PostNL geleverd.

I ordered some RAM sticks ( G.Skill DDR4 Ripjaws 2x16GB 3600Mhz ) for my upgraded 2021 PC build. Next morning delivery was perfect too!

I will certainly use Megekko again for other parts, just waiting on the RTX 3060ti and RX 6700 benchmarks . :)

It was easy to include business information in the checkout, compared to other sites.

Megekko is inmiddels een bekend begrip. Het gifgroene thema moet je maar kunnen waarderen, maar aan duidelijkheid op de site en kwaliteit van leveren laat het verder niets te wensen over.

Monitor besteld - netjes op tijd geleverd in oorspronkelijke verpakking, die duidelijk niet eerder geopend was ondanks een dode subpixel. Die laatste was gelukkig makkelijk tot leven te wekken.

Ik heb op Black Friday nieuwe RAM gekocht. Nog geen 24 uur later zat het in mijn computer. Echt geweldige winkel, snelle levering en perfecte prijzen. Megekko raad ik iedereen aan en is 100% mijn go-to winkel.

De levering was razendsnel! En in perfecte staat aangekomen.

NAS + harddisk gekocht. Gevonden via Tweakers pricewatch: goede reviews en nauwelijks duurder dan de allergoedkoopste. Levertijd binnen 24 uur werd ook waargemaakt bij deze bestelling op Black Friday.

Verpakking was prima qua bescherming, alleen wel veel loze ruimte. Als alle webshops daar wat meer aandacht voor zouden hebben, kan dat een hoop busjes op de weg schelen. Wat mij betreft het enige verbeterpuntje bij deze bestelling.

Duidelijk productoverzicht, het bestellen werd voornamelijk makkelijker gemaakt door de deeplinking vanuit de Tweakers Pricewatch.

Ik had niet verwacht dat het pakket dat ik om 17:30h bestelde, de volgende middag al bezorgd werd in de drukke periode rondom Black Friday. Ik vind het jammer dat ik niet kan kiezen om mijn bestelling af te halen bij een magazijnpunt van Megekko.

Het vinden van de producten op de site was makkelijk en zo gedaan. Ze waren ook goedkoper dan bij andere.

2 producten besteld op blackfriday en volgende dag in huis in goede staat.

Winkel is wel geen probleem mee, vaak leuke producten aan een goede prijs, hier niets mis mee.

Pakje is verzonden bij bpost en afgeleverd bij de buren zonder dat ik dit wil en heb pakje niet meer terug gezien.

Klantenservice was een beetje vaag. Moest verhaal meerdere keren uitleggen en is helaas nergens op uitgelopen en nog altijd mijn pakje of mijn geld niet gezien.

Geen klachten hier.
Overzichtelijke site en snelle service.
Veel informatie, bekijk ook even de voorgestelde bundels.

Had binnen 1 dag mijn bestelling en werd in goed beschermde doos gestoken.
Kan de werking van mijn ram sticks nog niet testen tot ik alle andere onderdelen heb maar ze zien er in goede staat uit.

Scorekaart voor Megekko