Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenErg goede prijs betaald voor een monitor. Levertijden zijn helaas wel wat langer, maar dat had ik er in dit geval graag voor over.
KlantenserviceIk werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Die duidelijkheid is zeer prettig.
AlgemeenHad de laagste prijs. Kreeg Track & Trace van DHL. Zou er zo weer bestellen
VerzendingSnel bezorgd, goed verpakt. Helemaal prima
AlgemeenSnelle verzending met track and trace, service is zeer goed. Zeker aan te bevelen om wat te bestellen.
AlgemeenHet was vervelend dat Megekko een levertijd aangaf van 4 werkdagen voor een van de bestelde items, dat vervolgens werd uitgesteld naar 9 werkdagen.
Maar ik verloor mijn vertrouwen toen ik zag dat ze ongevraagd mijn cpu en de gratis spellen volledig uit mijn bestelling van gezamenlijk 1400 euro gehaald hadden.
Ze zijn niet bereikbaar per telefoon en op mijn mails heb ik alleen geautomatiseerde antwoorden gekregen. Iedereen kan een fout maken, maar met zo'n klantenservice voel ik niet genoeg vertrouwen om zaken met hen te doen.
Bij bestelling werd een levertijd van 4 werkdagen opgegeven, dit werd vervolgens bij bevestiging 12 dagen. Na een mail kreeg ik een mail dat de levertijd 5 dagen (5dec) zou zijn en de avond voor 5dec kreeg ik een mail dat de levering uitgesteld was naar 10 december.
KlantenserviceZe zijn niet bereikbaar per telefoon en op mijn mails heb ik alleen geautomatiseerde antwoorden gekregen.
AlgemeenOp de dag van de launch heb ik een (beperkt beschikbare) RTX 3060 Ti besteld en de volgende werd ie al afgeleverd, terwijl de pakket diensten het ontzettend druk hebben. Uitstekende ervaring dus!
VerzendingZeer snel verzonden in een compacte omdoos met luchtzakjes. In plaats van de aangegeven 2 dagen werd er de volgende dag al geleverd.
AlgemeenOverzichtelijke website, voordelige prijsstelling, nette en correcte bestelling afhandeling en correcte communicatie bij iedere stap van het bestelproces. Hier bestel ik graag nog eens!
VerzendingUitstekende verzending! in de mail wordt nog even vermeldt dat vanwege de drukke tijd de levering later dan gebruikelijk zou kunnen zijn. Echter binnen 24 uur had ik mijn bestelling in huis. top!
AlgemeenOverzichtelijke website, altijd scherpe prijzen.
Ik heb hier nu een aantal keer een bestelling geplaatst en die verliepen allemaal top.
Snelle bezorging van een Laptop de zending was goed te volgen .
Klantenservicek had een nieuwe HP laptop besteld met een bijpassende hoes.
Helaas was de hoes niet leverbaar waardoor de levering op zich zou laten wachten.
Na 1 mail was het geregeld de hoes werd geannuleerd en de laptop werd direct verstuurd.
AlgemeenWaardeloos. Staat eerst dat de kaart beschikbaar is, krijg de volgende dag zelfs nog een email dat hij inderdaad leverbaar is en morgen bij mij thuis aankomt. De dag komt en er wordt niks geleverd. Opeens draaien ze 180 graden en is het niet leverbaar met de leverdatum nu onbekend. Hebben ze mooi je geld vast in de hoop dat je niet annuleert vanwege FOMO. Absoluut waardeloos
AlgemeenOp 3 december heb ik hier een videokaart besteld. De geschatte lever datum stond op 5 december.
Voor de zekerheid heb ik navraag gedaan of de kaart vandaag verstuurd gaat worden, omdat het een populaire kaart is.
Vervolgens krijg ik ineens een mail dat mijn bestelling geannuleerd is.
Persoonlijk zou ik deze webshop mijden en bij hun concurrent in Raalte bestellen.
Tsja je vraagt wat en je bestelling wordt meteen geannuleerd. Ik ga hier niet nog een keer bestellen. (Zie het verhaal hierboven)
AlgemeenSnelle levertijd en een soepel bestel proces. Website is makkelijk door zoek baar en beloftes worden nagekomen.
VerzendingGoed verpakt en binnen 24 uur in huis, zelfs rondom de feestdagen
Algemeenbezorging was snel, was netjes en veilig ingepakt zo dat alles heel over zou komen. website zelf vind ik ook zeer overzichtelijk waardoor je de specs van bepaalde producten goed kan vergelijken.
Verzendingbezorging was snel, was netjes en veilig ingepakt.
AlgemeenZe hadden exact het product dat ik wilde hebben en ook voor een prima prijs.
VerzendingSnel & netjes. Ik hou niet zo van DHL, dus als ze naar PostNL over zouden stappen dan een 5-ster.
AlgemeenLeveren defecte apparaten en totaal geen service
Wij hebben hier twee grote LG public displays aangeschaft van 49 inch. Na bezorging blijkt dat 1 van de 2 schermen een grote barst in het scherm heeft, en dus niet inzetbaar is. Er is geen garantie meer mogelijk omdat we niet binnen 24 uur het defect hebben gemeld! Die voorwaarden hebben ze onderin een mailtje geplaatst; dit is een email over de status van je bestelling.
Het mailtje bevat een track&trace code, en de melding dat je bestelling is verzonden. Absurd om aanvullende voorwaarden in een dergelijke email toe te voegen en onwettig ook.
Er is geen normaal contact met de servicedesk mogelijk alleen per email. Daarvan krijg je alleen bericht dat er niets mogelijk is. Zoek het maar uit met je dure apparatuur.
HIER NOOIT KOPEN!
Er is totaal geen sprake van service. Nieuw product is kapot, maar geen enkele garantie is mogelijk.
AlgemeenEén van de goedkoopste voor wat ik zocht. Snelle levering (zoals beloofd, zelfs tijdens de drukke feestdagen).
KlantenserviceVanuit andere orders soms te maken gehad met de Klantenservice, deze is top!
AlgemeenMechanische schijf gekocht bij megekko. Order proces was duidelijk en snel (net zoals de levering). Volgende keer gaan we weer voor megekko!
VerzendingMechanische schijf gekocht. Dit was lekker goed ingepakt! Totaal geen kans gegeven om de schijf kapot te laten gaan (in tegenstelling tot een andere grote Amerikaanse webwinkel).
AlgemeenSetjes SSD schijven besteld om wat oude pcs te recyclen. Weer netjes verpakt en op tijd geleverd. Ik bestel hier heel regelmatig en altijd prima ervaring gehad.
AlgemeenZoals altijd goede prijzen en duidelijk website en bestelproces. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling en ondanks de drukte netjes de volgende dag in huis. Dikke aanrader.
VerzendingGelukkig versturen ze via DHL en dat ging uitstekend. Goed verpakt en keurig de volgende dag in huis.
AlgemeenIk zocht een monitor die goed was, en een bedrijf waar deze snel te leveren was. Gelukt! Duidelijke communicatie, sneller verstuurd dan verwacht. Echt top!
AlgemeenNa research op Tweakers bij Megekko besteld. Zeer tevreden met mijn aankoop. Zeer tevreden over het contact met Megekko. Snelle vriendelijke reactie per email op mijn vragen.
VerzendingDoet precies wat ik er van verwacht. Netjes ingepakt ook.
KlantenserviceKlantenservice reageert vlot en klantvriendelijk. Ook zeer happy met hun status updates over voorraden.
AlgemeenAl meerdere malen bij Megekko besteld en altijd zijn de producten snel en tegen een scherpe prijs geleverd.