Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Muis gekocht, maar achteraf slechte service en excuses ivm COVID. Na 8 weken nog steeds wachten op reparatie.

Nog geen jaar geleden een Logitech Mx 2 muis gekocht en deze op moeten sturen in verband met Bluetooth problemen. We zijn nu bijna 8 weken verder een het enige wat je elke week terug krijgt per mail is dat het langer duurt in verband met COVID. Waardeloze klantenservice en ook geen telefoonnummer om ze te bereiken. Daarmee zijn ze zogenaamd goedkoper dan andere webwinkels met een telefonische lijn.

Aantal keer in het afgelopen jaar bestellingen gedaan bij Megekko. Nergens iets op aan te maken. Wordt altijd mooi op tijd geleverd zonder enig gedoe.

Goed verpakt en op tijd geleverd, niks op aan te merken dus.

ik heb hier al vaker gekocht en nooit iets vervelends mee gemaakt service is goed en makkelijk te bereiken, dus ik blijf hier kopen prijs is concurrerend en ze hebben veel.

product was goed en netjes verpakt

Een fijne zaak, ze hebben erg veel, en de prijs is vrijwel altijd erg laag.

Ging niet supersnel, maar was tijdens de kerst, dus dat was logisch.

Heb nu een keer of vier wat bij Megekko gekocht en dat verloopt altijd meer dan prima, zeer tevreden.

De laatste tijd is het erg druk maar tot nu toe was het nog altijd gewoon netjes de volgende dag geleverd.

Enkele onderdelen moesten retour, je moet wel zelf voor de verzending betalen maar dit proces verliep zeer soepel itt recente ervaringen zoals bij Coolblue.

Ben behoorlijk ontevreden over de procedure die ze hanteren omtrent defecten binnen garantie termijn. "De site en prijzen en levering zijn altijd tip top natuurlijk.

Altijd goed verpakt en normaal gesproken snel geleverd.

First off: altijd vriendelijke mensen op de mail, dus dit is niet richting hun maar Megekko's procedure bij garantie.

2 behoorlijk slechte ervaringen nu met Megekko omtrent garantie bij defecte producten.

1. Jan 2019 een logitech G903 lightning speed gekocht, behoorlijk prijzig en helaas binnen aan half jaar een defecte scroll wiel. Opgestuurd naar Megekko en die stuurden hem gelijk door naar Logitech, best jammer voor een product wat net 6 maanden oud is, maar prima.

Na een tijd geen gehoor, maar even navragen wat de status is...door Corona heeft logitech minder mensen voor reparatie dus het duurt langer. Prima, nog paar werken niks, weer vragen....maar toen iets dringender. En na bijna 2 maanden nog steeds niet en toen maar even op min strepen staan dat dit wel echt heel slecht is, voor een muis.... Goed, die werd dus uiteindelijk na 2 maanden en door mijn gepush eindelijk dan maar omgeruild.... Erg vervelend, maar kan.

2. Nu had ik een fan issue op mijn NZXT Kraken X62 welke ik op 25-03-2019 heb aangeschaft. Contact gehad met NZXT support en na wat troubleshooten geen software probleem maar "for sure a hardware issue". Om hem om te ruilen moest ik hem retourneren dus dat zou weken gaan duren.

Ik heb niet zo 1 2 3 een backup cooler liggen (bij megekko een 5800x besteld die nu zonder koeler komt). dus dat zag ik niet zitten...dus contact met Megekko, mail wisseling met NZXT doorgestuurd met het verzoek of ze een vervanging konden sturen en dan zou ik de defect retourneren (hij is immers defect geconstateerd door NZXT zelf) maar dat kon niet...vervelend, maar begrijpelijk.

Dus ik stuur hem op, met de mailwisseling en andere vragen over de snelste opties. Geen antwoord, maar op dezelfde dag de defect bij hun is aan gekomen, hebben ze hem door gestuurd naar NZXT....dus niet zelf kijken en omruilen, of contact opnemen of wat dan ook, gewoon door sturen....erg vervelend. Dus toch maar weer contact opnemen; dit is nou eenmaal de procedure. Die koeler (en dus geen pc) ben ik nu weken, wellicht wederom maanden, kwijt.

Dit noem ik persooonlijk geen klantenservice. Erg vervelend, want ik ben normaal gesoproken erg tevreden met hun site, aanbod en scherpe prijzen Maar als je dus niet echt klant gericht woirdt geholpen als je een probleem hebt..

Dit was mijn derde vervelende ervaring met ze dus ik vond het nu wel tijd om het te delen.

Heldere website, goede prijzen, geen poespas. Tweede Kerstdag een voeding besteld, twee dagen later binnen. Keurig verpakt!

Zondag 3e kerstdag besteld, de volgende dag op tijd in huis. Perfect verpakt, blij mee..

Volgende dag perfect verpakt binnen

Laatst een M2 SSD gekocht bij een webshop die niet goed aangeschreven staat hier op Tweakers. Wat een drama was dat!
Deze keer had ik een gewone SATA HD nodig. Gezien ik al goede ervaringen met MeGekko had daar weer besteld, en dat ging helemaal prima.

Ondanks de drukte met de feestdagen binnen een mum van tijd bezorgd.

Producten op de site zijn makkelijk te vinden en het bestelproces is vlot te doorlopen.
Als verbeterpunt zouden ze bij een product aan kunnen geven hoeveel voorraad er van is in plaats van op voorraad te vermelden.

Levering was vlot.

Vond het alleen jammer dat de bestelde harde schijf bij de monitor in de originele doos was gestopt. Dat verhoogt de kans op schade aan een van beide producten.

Uiteindelijk zijn de producten in goede conditie aangekomen maar vanwege bovenstaande 1 ster minder.

ik zeg, Doe us Megekko!!! Doe us Megekko!!! Doe us Megekko!!! En dat zeg ik: Megekko!!!!

“Gewoon goede webshop”. Heb de site nauwelijks gebruikt omdat ik alles via tweakers heb doorgeklikt.

Netjes verpakt. Degelijk niet onnodig groot. Rap verzonden.

Makkelijke en overzichtelijke website en een snelle levering van de artikelen, geen opmerkingen aan toe te voegen.

Ze zijn vaak mijn go-to leverancier voor al onze HD's.
Vrijwel altijd "fresh" qua productie-datum in tegenstelling tot sommige andere leveranciers. Ook producten die eraan gaan komen maar nog niet bekend zijn qua prijs staan vaak al bijtijds op hun website.
En de prijs is vaak prima okay, in de top-drie van vergelijkingen.

Altijd prima verpakt, bijtijds een update over de verzending, top!
Helaas is er altijd verzendkosten, ongeacht de bestelling.
Maar in deze "rare" tijd is dat wel te begrijpen.
Jammer dat ook evt. quantum korting schijnbaar niet geboden worden.

De voorraad-positie is vaak accuraat aangegeven, ook de evt. levertijd e.d is aangegeven. Als het dan toch langer duurt qua levering, is de klantenservice prima bereid mee te denken in oplossingen.

Duidelijke site. Ik heb mijn product makkelijk gevonden. Ook zijn de recensies normaal en kloppen de specificaties van mijn gekochte product.

Ondanks de pandemie is de levertijd minimaal, mede door de toppers van postnl!

Snel leveren waar het andere bedrijven momenteel niet lukt. Headset die ik kocht was een euro duurder als bij de MM. Maar de service en algemene shopervaring is voor mij bij megekko veel beter

Perfecte levering. Goed en veilig ingepakte electronica.

Overzichtelijke website, duidelijke communicatie over levering en status. Genoeg keuze voor betaalmogelijkheden. Conclusie: goede verkoper.

In deze drukke tijd is het pakket toch de volgende dag bezorgd!

Goede prijs, duidelijke omschrijving, snelle levering en goede communicatie via de mail. Al met al enorm tevreden met bestellen bij Megekko en ga ik zeker vaker doen.

Ik wilde als kerstkadootje naar mijzelf een PC waar ik een beetje op kon gamen kopen, dit was dus net met de kerstdagen.
Mede dankzij megeko kwam alles netjes optijd binnen en dat voor een hele mooie prijs ondanks de huidige prijsstijgingen

alle producten waren beschikbaar volgens de website en ruim optijd binnen!

Geen klachten gehad, ben netjes van alle voorderingen van mijn bestelling op de hoogte gesteld.

eerste aankoop ginder.Beetje rare naam maar duidelijk website Makkelijk om item te vinden en vlotte betalingsmogelijkheden

Prima en snel

Scorekaart voor Megekko