Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk bestel regelmatig bij Megekko.... Ze hebben altijd scherpe prijzen, producten zijn makkelijk te bestellen en ze leveren snel!
VerzendingBestellingen van Megekko zijn bij mij tot op heden altijd goed verzorgd en op tijd geleverd. No-brainer om hier te bestellen...
AlgemeenIk bestel niet heel vaak bij Megekko, maar tot op heden alle keren dat ik hier heb besteld is de service uitstekend.
Bij vrienden en familie raad ik tevens altijd jullie aan want dan loopt de service en garantie over het algemeen altijd goef.
Op prijsgebied niks te klagen.
Ik heb een WD Blue HDD 1TB besteld, de volgende dag was deze al binnen. Was goed verpakt en er was verder niks op aan te merken.
AlgemeenBen al langer vaste klant bij Megekko, altijd netjes en goed. Ook eventuele kleine problemen worden snel opgelost en mensen aan de klantenservice zijn altijd netjes en beleefd.
VerzendingDeze bestelling tussen kerst en oud&nieuw gedaan met de verwachting dat het lang zou duren (met alle problemen van nu) en dat werd ook in eerste instantie aangegeven. De vrijdag van nieuwjaar kreeg ik een mail dat hij dat ik hem maandag zou krijgen en dat was ook zo. Heel netjes.
KlantenserviceMet deze bestelling de klantenservice niet nodig gehad (je kan veel zelf regelen op de site), maar in het verleden wel contact met ze gehad en dat verliep prima.
AlgemeenDuidelijke website, groot assortiment. Snel en eenvoudig kunnen bestellen voor een goede prijs. Snelle levering.
VerzendingSnelle levering, goederen ontvangen binnen een dag.
AlgemeenAlles wat je kan verwachten van een goede webwinkel: groot assortiment, goede prijzen en snel geleverd. Wat wel jammer is, is dat alle nieuwe CPUs + GPUs momenteel niet te bestellen zijn (zelfs niet in een wachtrij).
Verzending's Avonds om kwart over 9 besteld, de volgende dag bezorgd, en dat zo vlak voor de coronakerst. Goed, de omdoos was een beetje groot, maar dat lijkt tegenwoordig meer regel dan uitzondering.
AlgemeenPakket werd zeer snel geleverd, en een goede prijs ten opzichte van de concurrentie. (zo ook bij Megekko terechtgekomen)
AlgemeenWederom iets besteld bij deze webshop. Dit keer op zondag en maandag is het meteen geleverd. Netjes verpakt. Helemaal in orde.
VerzendingLevering binnen 1 dag, ook van zondag op maandag. Netjes verpakt.
AlgemeenWeer eens bij megekko besteld, een nieuwe router om de oude langzame slak te vervangen.
Bestellen en betalen (via klarna) ging makkelijk en snel op de prima overzichtelijke website. Daarna goed op de hoogte gehouden over de status via email.
Lang wachten was niet nodig, maandag was het pakket er al in het begin van de middag, goed verpakt en het installeren kon beginnen. Nu lekker snel wifi 6 AX.
Klantenservice nog nooit nodig gehad omdat het tot nu toe altijd zonder problemen is verlopen en geen defecten ben tegen gekomen.
Ik ben tevreden en raad Megekko zeker aan.
Goed verpakt en snel verzonden en ontvangen, en dat in deze drukke pakjes tijd.
Gewoon helemaal goed dus
AlgemeenBestel regelmatig iets bij Megekko en tot op heden geen problemen gehad. Ga zo door!
VerzendingNetjes op tijd geleverd
KlantenserviceHad problemen met een actiecode en dat hebben ze toendertijd netjes opgelost.
AlgemeenVrijwel al mijn bestellingen omtrent hardware doe ik bij Megekko. Altijd snelle levering en een scherpe prijs. Nooit problemen ondervonden met Megekko, zeker een aanrader!
VerzendingAltijd snelle levering van bestellingen
AlgemeenSnel en gemakkelijk betalen, zoals eigenlijk de standaard is bij webshops tegenwoordig. De interface is duidelijk en overzichtelijk.
VerzendingProduct is tijdig bezorgd. In het proces goed op de hoogte gehouden van de status van mijn pakketje.
AlgemeenVaker hier besteld eerst volgende werkdag in huis elke keer weer. ook fijn dat ze nog eens goedkoop zijn vergeleken met concurrentie
Verzendingvolgende werk dag in de ochtend al binnen wat bijzonder goed is!
AlgemeenWebsite overzichtelijk met de indicatie van levertijden, deze werden ook gerespecteerd!
Het hele proces ging zeer vlot!
31/12 besteld, 02/01 in huis. Wat wil je meer?
AlgemeenEenvoudig om te bestellen, uitgebreid assortiment dat nog de volgende dag leverbaar is. Bestelling werd ook binnen de verwachte termijn geleverd. Heb al eerder wat besteld en toen teruggestuurd. Dat is toen ook goed verlopen (kreeg geld netjes terug).
VerzendingNetjes op tijd geleverd, zelfs tijdens de drukke periode tussen kerst en oud&nieuw.
KlantenserviceGeen contact gehad deze bestelling, maar tijdens een vorige bestelling wel. Toen is het prima verlopen, al duurde het wel wat langer (met name doordat de bezorgdienst traag was met de retour).
AlgemeenWebsite staat in de Pricewatch en heeft goede reviews op Tweakers. Het bestellen op de website en betalen ging prima... Verder dan dat kwam het alleen niet.
VerzendingDe bestelling is nooit geleverd. Een onderzoek van DHL heeft niet kunnen aantonen waar mijn bestelling is.
KlantenserviceNu het pakket niet geleverd is, wil de klantenservice niets meer doen. Ze geven aan niets voor me te kunnen betekenen terwijl ze toch echt een wettelijke leverplicht hebben!
AlgemeenNu voor 2e keer iets gekocht bij Megekko. Wederom scherpe prijs, super snelle levering ( ook tijdens de festdagen) en doen wat ze beloven.
een echte aanrader dus.
product is van een grote fabrikant en werkt goed, nog geen hulp van Megekko nodig gehad.
AlgemeenGeen customer service nummer om te bellen, en krijg ik my moederboard niet. de moeder was in stock maar nog niet bij hand sinds 16 dagen.
VerzendingGeen customer service nummer om te bellen, en krijg ik my moederboard niet. de moeder was in stock maar nog niet bij hand sinds 16 dagen.
KlantenserviceGeen customer service nummer om te bellen, en krijg ik my moederboard niet. de moeder was in stock maar nog niet bij hand sinds 16 dagen.
AlgemeenAltijd wel fan geweest van megekko, de laatste tijd echter wel vervelend. Beloftes die niet nagekomen (kunnen) worden, zoals levertijd. Nou begrijp ik echt wel dat een bedrijf als PostNL aan de maximale capaciteit zit, maar dat verklaart niet dat keer op keer leveringen achteruitgeschoven worden terwijl bestelde product gewoon op voorraad zou zijn. Dan maar naar de klantenservice, wordt mij nondeju verteld dat ze er zelf niks aan kunnen doen, dat hun leverancier de levertijd niet haalt? Op producten die op voorraad zouden zijn? Enige reden dat ze nog een voldoende halen is de lage prijs, het grote assortiment en het feit dat ze nog wel eens meedenken tijdens de klantenservice. Oh en die marketinggek is de beste vent die daar werkt.
VerzendingVerzending op zich is weinig mis mee, spulletjes netjes ingepakt, maar beloftes worden gewoon niet waargemaakt, dan zorg je dat je maar thuis bent voor dat pakketje dat zou komen, krijg je doodleuk een mailtje van megekko dat de levertijd niet gehaald kan worden omdat x product niet binnen is (ondanks dat het product op de website staat alszijnde op voorraad), afijn, heb het toch wel nodig dus doe maar een ander product, dat kan dan wel weer met veel moeite maar echt fijn is het niet.
KlantenserviceEr wordt wel meegedacht vanuit de klantenservice, maar je moet overal zelf achteraan, teruggebeld ben ik nog nooit ondanks dat men dat wel eens beweert te gaan doen, ik heb zelf oplossingen mogen aandragen voor de ondervonden problemen. Ze gingen daar wel mee akkoord dus het probleem was wel verholpen, maargoed erg efficient is het allemaal niet.
AlgemeenWebsite werkt vlot, goede prijs voor de items die ik nodig heb, en ze waren op voorraad en snel leverbaar.
VerzendingÉén van de bestelde producten was van een oudere generatie. Retoursproces was goed, alleen zijn de kosten van retourzending voor mij, welke eigenlijk voor de leverancier zouden moeten zijn.
KlantenserviceSnelle en vriendelijke communicatie, ook gezien de drukte rond de feestdagen en oud en nieuw.
AlgemeenIk kon vlot met de website werken en betalen. Maar levering en klantenservice is helaas waardeloos. Ik plaats deze review omdat ik deze winkel koos vanwege de goede reviews op tweakers.
VerzendingProduct dat 'Uit voorraad leverbaar' was besteld eind November, nou ik wacht er nog steeds op en nu krijg ik het in theorie eind Januari...
KlantenserviceIk krijg de dag van levering een mailtje met een nieuwe leverdatum, en dat gebeurd steeds opnieuw. Nu zou ik al tot 26 Januari moeten wachten.
Ik krijg enkel algemene antwoorden dat zij er ook niet aan kunnen doen en dat hun leverancier zich wel vaker niet aan de afspraken houdt (waarom werken ze daar dan mee? Waarom staat er dan dat het product 'uit voorraad leverbaar' is?)
Ik vraag om alvast een factuur te leveren voor het einde van het jaar, dat kan niet.
Ik vraag meermaals om dan op zijn minst een pro-forma factuur te leveren, maar daar krijg ik hetzelfde antwoord op. Ze hebben een geautomatiseerd systeem en willen geen uitzondering maken.