Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenSnel geleverd zoals beloofd. Goede betalingsmogelijkheden. Scherpe prijs. Goed bereikbare klantenservice en up to date traceren van levering.
AlgemeenSuper snel geleverd. Savonds besteld en de volgende middag in huis. Netjes verpakt. . .
VerzendingLevering super snel. Savonds besteld en de volgende middag in huis.
AlgemeenOverzichtelijke website. Voorraad klopte. Netjes via de mail op de hoogte gehouden van verzending, en kreeg de bestelling keurig op tijd geleverd!
AlgemeenGreat store and service. Using the website is simple and logical. Fast checkout, fast delivery. Reasonable delivery rates. Competitive price on most items, but not all. It's difficult to find smaller items, like cables, the filters are not amazing in some categories.
VerzendingReasonable rate. Tracked. Shipped on time. Sufficiently well packaged to protect items, not wasteful.
AlgemeenGoeie Winkel alles verliep prima, Snelle levering en goede klantenservice. Product was goed verpakt. En de website is ook overzichtelijk.
AlgemeenPrima klantenservice, snelle levering en scherp aanbod. Ook retourneren / RMA verloopt simpel en vlug. Top!
VerzendingMijn producten worden altijd zorgvuldig verpakt en zijn bij mij iedere keer ongeschonden aangekomen. Ook de duurdere en zwaardere producten!
KlantenserviceJe wordt snel en goed geholpen met je vragen.
AlgemeenGemakkelijk bestelproces zonder vervelende upsells. Verzending was snel en netjes verpakt. Ook bij meerdere retouren (ik had de verkeerde producten besteld, niet hun fout) bleven ze beleefd en werd alles netjes en snel afgehandeld.
AlgemeenHet is fijn dat je ook achteraf kunt betalen. Het bestellen ging snel soepel via hun website. Goede voorlichting en afbeelding
VerzendingSnelle levering in de avond laat besteld toch de volgende dag al in huis was goed verpakt
AlgemeenAlles werkte zoals het hoort. Het aanbod op de site is ruim. Filteren kan beter.
VerzendingAlles was op tijd.
AlgemeenEen aantal bestellingen gemaakt en die gingen allemaal perfect en naar verwachting. Meeste producten zijn prima geprijst en er is ontzettend veel keuze.
VerzendingSnelle verzending, prima verpakt. Niks op aan te merken.
AlgemeenOp basis van hun algemeen goede beoordelingen heb ik er besteld. Ze waren 1 van de goedkoopste en hebben sneller geleverd dan de prognose.
VerzendingSnellere levering dan voorspeld
AlgemeenAltijd snelle levering, duidelijke website, goede communicatie, ik heb al heel vaak bij megekko besteld en nog nooit een alechte ervaring gehad
VerzendingPrima verzending en op tijd
Algemeenbetaling snel geregeld met een bevestiging via de mail uitstekend om op de hoogte te blijven.
Verzendingis in perfecte staat geleverd crucial m.2 ssd werdt per pakket bezorgd en niet door de brievenbus dus dat was heel goed
Klantenservicewerdt op hoogte gehouden locatie pakket bezorgd door dhl
AlgemeenBestelling was snel en makkelijk geplaatst. Communicatie van ontvangst bestelling tot en met daadwerkelijke aflevering was prima. Ik ben al langer klant van Megekko en dit was, net zoals eerder, een prima bestel-ervaring.
VerzendingVerzending via PostNL, dus je weet wat je kan verwachten. Zondag 's avonds besteld in de webshop, dag erop meteen verzonden.
AlgemeenPrima en volledig volgens de verwachting op de website. Zo fijn als je kan vertrouwen op een snelle accurate levering. Product was goed verpakt en volledig correct.
VerzendingOp maandagavond rond achten een flink aantal onderdelen besteld voor mijn nieuwe computer. Vijf kwartier later had ik al de verzendbevestiging. De volgende dag werd het geleverd. Alle onderdelen netjes en stevig verpakt in een grote doos.
AlgemeenIk had een bestelling geplaats, maar er was een storing bij de bank op het moment, dat ik wilde betalen, waardoor de bestelling niet goed gegaan was. Een mailtje naar de klantenservice en het was binnen een uur opgelost, top!
VerzendingWoensdag besteld, donderdag geleverd, ondanks de storing en tussenkomst van de klantenservice, helemaal prima.
KlantenserviceSnel gereageerd, probleem direct opgelost.
Algemeenik was even terughouden door de naast de goede reviews ook de mindere.
Blij dat ik hiermee geen rekening hield en toch een bestelling heb geplaatst.
Wat een snelle service! In minder dan 24u had ik mijn product
Ik zou direct opnieuw bestellen bij jullie, doe zo verder! Jullie hebben een nieuwe tevreden klant erbij!
Voorlopig heb ik nog geen nood gehad aan de klantendienst aangezien alles perfect is verlopen en werkt zoals het hoort.
AlgemeenMegekko is een fijne site om pc onderdelen te bestellen. Onlangs drie monitor beugels besteld. De beugels waren bij Megekko het goedkoopst en ook nog snel leverbaar.
VerzendingProducten waren optijd geleverd
AlgemeenOnlangs een mooie 3070 suprim gekocht van MSI. Maar de prijs is echt veel te duur. 849€ en dat was toen de goedkoopste 3070 op voorraard.
Er staat momenteel een evga 3070 bij ze voor 1149€ op voorraad meer dan 2x MSRP! Dat is gewoon schandalig! Je kunt nu geen kaarten meer pre orderen bij ze en nu is duidelijk waarom! Ze zijn zelf de scalper geworden! Dit klopt van geen kanten natuurlijk.
Mijn MSI 3070 Suprim was goed verpakt en een dag later geleverd. Geen klachten daarover.
AlgemeenHet is super overzichtelijk en makkelijk om producten bij Megekko te bestellen, ook als je vooraf informatie nodig hebt of contact opneemt vindt je een luisterend oor en krijg je het juiste advies.
VerzendingAls diverse producten besteld en al wat langer klant bij Megekko... keer op keer een snelle en goede levering. Persoonlijk gebruik ik altijd componenten van A kwaliteit en die leveren ze ook... nimmer een tegenvaller of problemen gehad.
KlantenserviceDuidelijk, meedenkend en dus klantvriendelijk.