Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEerder een ander product hier besteld wat niet beviel, retourzending was zonder problemen afgehandeld dus vanwege de goeie ervaring wederom hier besteld
VerzendingSnel geleverd en prima verpakt
KlantenserviceRMA aanvragen duurt even maar verdere afhandeling ging erg soepel en zonder problemen.
AlgemeenAl vaker bij Megekko besteld en uitermate tevreden. Juiste product en snel geleverd. Geen ervaring met de Servicedesk tot nu toe.
VerzendingDoor mij bestelde artikelen tot nu toe altijd op tijd geleverd.
AlgemeenSuper makkelijk bestel proces en zeer snelle levering. Hier kunnen een hoop andere bedrijven lering uit trekken.
VerzendingSuper snel.
AlgemeenZeer snel aan huis geleverd.Zondag besteld,en de maandag al mogen ontvangen.Chapeau.Dit had ik niet verwacht.
AlgemeenGeen bijzonder opvallend proces maar makkelijk en duidelijk. Het vinden, bestellen en betalen verliep makkelijk.
Het was enigszins verwarrend dat het gratis Notitieboek apart werd verzonden omdat het niet bij de monitor in de doos kon worden gestoken, uiteindelijk is dit een kleinigheid.
Zoals aangegeven verstuurd en de volgende dag ontvangen. Monitor in originele doos wat een uitstekende verpakking is.
AlgemeenVoor alles wat te maken heeft met elektronica een super webwinkel. Goede site waar alles heel overzichtelijk te vinden is, vaak de goedkoopste in zijn klasse en de service is uitstekend! Ik doe hier erg vaak mijn aankopen, en ben hier altijd tevreden over.
VerzendingPakketjes altijd snel in huis en goed verpakt. Ook niet te vergeten, de super leuke dozen en tape van megekko
Had een keer een defecte LED op een RAM-module, en die is binnen een week vervangen door een andere, super fijn!
AlgemeenIk kan niets negatiefs opnoemen....
Snelle levering. Mijn retourzending werd snel en goed afgehandeld met prima communicatie.
Megekko heeft het, wat mij betreft, op orde!
Snelle en volledige levering. Goede email communicatie.
KlantenserviceMet een technische vraag werd ik door de klantenservice naar FakeBook doorverwezen.
Het was dan ook een technische vraag, geen vraag over levering ofzo.
Klein minpuntje. Maar i.i.g. antwoord!
AlgemeenIk heb al enkele keren iets besteld bij Megekko. Allereerst omwille van de scherpe prijzen. Maar ook de service was telkens prima.
VerzendingDe levering was snel, en de producten kwamen telkens (gelukkig) in perfecte staat aan.
AlgemeenGoede website, met duidelijke levertijd.
Juist de melding bij het product van de leverdag is heel prettig.
Spullen op tijd geleverd, en accurate Track & Trace
KlantenserviceNog geen idee, ik heb ze nog niet nodig gehad
AlgemeenAanbevolen door een collega als een prima webshop; dit heb ik nu zelf ook ervaren. Het bestelde product was goed geprijsd (laagste prijs op Tweakers) en bestelling en betaling via de webshop was eenvoudig.
Megekko houdt je vervolgens via email keurig op de hoogte van het verloop van de bestelling en de verzending ervan.
Item was stevig en keurig verpakt; met industrieel Megekko merk tape was de doos goed geseald. Uitstekend, want dit voorkomt dat het pakket ongeoorloofd geopend kan worden en de items verwijderd zouden kunnen worden. Die ervaring heb ik helaas al eens bij een andere aanbieder gehad...
Verder een zeer snelle afhandeling van de bestelling; de dag voor de aflevering besteld, en op de beloofde dag netjes geleverd!
AlgemeenIk deed een bestelling bij Megekko en kreeg het verzoek om een review te schrijven om kans te maken op een Apple iPad twv 349 euro! Oh man, mijn bestelling was fantastisch. Ik heb er onwijs van genoten.
VerzendingDit was echt ongelofelijk. Mijn bestelling kwam in een doos en werd bezorgd door een man in een vervoersmiddel op 4 wielen. De man was onwijs vriendelijk! Hij gaf mij het pakketje en zei alstublieft. Dat geloof je toch niet?
AlgemeenIk koop er al jaren en het is altijd hartstikke in orde. Blijft eerste keus
AlgemeenAl heeb vaak besteld met Megekko. 1 keer heb door foutieve conclusie een retour gestuurd van een werkend item. Heel aangename support gehad en de support heeft mij meegeholpen met het persoonlijk probleem dat ik met mijn computer had, ook al lag het probleem niet bij een Megekko item. Altijd hele snelle levering en goede prijzen in vergelijking met andere winkels.
VerzendingAltijd heel snel. Goed verpakt en nog geen kapotte items ontvangen. (Al veel besteld)
KlantenserviceZoals in algemene toelichting. Klantenrelaties contact gehad omdat ik foutief een werkend item had teruggestuurd. Heel aangename support gehad en hebben mij geholpen met mijn probleem dat ik toen had.
AlgemeenMegekko stelt mij nooit teleur.
In tijden van productschaarste is het belangrijk dat je als consument een webshop kan vertrouwen. Staat er: "Uit eigen voorraad leverbaar."; dan is dat bij Megekko ook zo. In tegenstelling tot andere webshops die wekenlang aankondigen een levering te verwachten, maar nooit de belofte waar kunnen maken. Ik snap dat webshops afhankelijk zijn van de leveranciers, maar daar moet de consument niet de dupe van zijn. Communicatie is enorm belangrijk hierin. Megekko doet dat goed.
Dankjewel Megekko!
Perfect op tijd, precies wat je wil.
AlgemeenZeer snelle afhandeling van mijn bestelling uit hun webshop, de dag ervoor in de namiddag besteld, de dag erna in de voormiddag correct aan mijn voordeur geleverd! Goede verpakking van mijn aankoop ook!
AlgemeenDuidelijke website met up to date informatie omtrent voorraden en levertijden. Werd goed op de hoogte gehouden betreffende het versturen van mijn. pakket, welke netjes op de afgesproken tijd werd geleverd.
VerzendingToetsenbord en muis besteld (bedraad) omdat ik na elke Windows update mijn draadloze muis en toetsenbord niet meer kon gebruiken en dus niets meer kon met mijn pc.
Deze nieuwe set via de USB ingeplugd en meteen kunnen werken. Zonder het installeren van drivers of dergelijken
AlgemeenDuidelijke website, transparant over levertijden en goede prijzen. Veel producten op voorraad en direct/snel leverbaar.
VerzendingMeerdere bestellingen altijd snel en goed verpakt ontvangen.
AlgemeenMegekko is een prima webshop, de producten zijn goed geprijst en ik kon makkelijk afrekenen. + met een beetje zoeken is er altijd wel een actie code te vinden voor megekko.
VerzendingLeveringen komen op het aangegeven datum aan en zijn altijd goed verpakt. Ik heb nog nooit iets stuk binnen gekregen.
AlgemeenAltijd goede en zeer snelle levering. Retourneringsproces ook niks mis mee.
Goed verpakkingsmateriaal. Track&Trace en alle andere service is prima.
Snel geleverd. Goed verpakkingsmateriaal. Track&Trace ontvangen. Helemaal zoals je verwacht.
AlgemeenZelfs in deze bijzondere tijden een ster van een webshop. Razendsnelle levering, keer op keer opnieuw. Voorraad indicatie heeft er bij mij nog nooit naast gezeten.
Gezien het aantal verschillende soorten producten dat hier wordt aangeboden kan ik er telkens opnieuw terecht in plaats van dat ik losse bestellingen bij vier of vijf webshops moet doen voor een project, scheelt in totaal ook weer verzendkosten.
Ook al heb ik net als andere lang moeten wachten op een nieuwe 3080 serie videokaart, ik heb nooit hoeven twijfelen of ik hem wel ging krijgen en of ik wel op de hoogte gehouden zou worden.
Verpakkingen zijn altijd stevig en goed gevuld met opvulmateriaal om de producten te beschermen.
Van 19" racks behuizingen en videokaarten tot flesjes ongebakken lucht, alles komt in perfecte staat aan.