Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMakkelijk besteld en gauw in huis. En dat na zeker 5 bestellingen bij ze. Deco m5 werkt perfect.
VerzendingSupersnel in huis
AlgemeenBegin van vorige week een processor en ssd gekocht. Processor was op voorraad en kon binnen 3-4 werkdagen geleverd worden. Helaas krijg ik volgende dag een mail dat deze niet leverbaar is en gecrediteerd kan worden. Jammer, omdat dit een van de weinige webshops is, waar deze nog leverbaar was. Ik heb gevraagd of ze iets anders kunnen regelen of advies konden geven. Hierop kreeg ik het antwoord dat het geen technische adviseurs zijn. Uiteindelijk geannuleerd en ergens anders gekocht. Jammer, had liever bij Megekko gekocht omdat ik normaal gesproken erg blij ben met de service
AlgemeenIk ben tevreden met het verloop van mijn bestelling bij Megekko. Het bestellen ging gemakkelijk en het bestelde product werd tijdig bezorgd.
VerzendingDe bestelling werd op tijd geleverd.
Algemeen2x besteld: 1e keer was er gezeik met DHL maar ze stelde me elke keer goed op de hoogte. De 2e keer was alles top in orde!
VerzendingIk ben geen fan van DHL want daar is altijd gezeik mee.. Maar voor derest kwam alles wel goed aan.
KlantenserviceTop top top!
AlgemeenBestellen verloopt zoals gebruikelijk eenvoudig. Overzichtelijke website en voldoende mogelijkheden om de betaling in orde te maken.
VerzendingDinsdagmiddag bestelling geplaatst. Alles was op voorraad, dus met de belofte dat de bestelling woensdag in huis zou zijn. Perfect, dan kan ik mooi het netwerk + wifi bij vrienden aanleggen!
Dinsdagavond bericht dat een kabeltje uiteindelijk toch niet op voorraad was, en dat daarmee ook alle andere artikelen een dag later verzonden zou worden. Dat was nogal een tegenvaller. Op basis van de beloofde levertijd heb ik voor Megekko gekozen.
De klantenservice maakte hier wel excuus en legde uit dat de leverancier zijn woord niet had gehouden. Niet voor het eerst, en dat was ook voor Megekko vervelend. Ik kan door de uitleg van de klantenservice voortaan wel zelf bepalen hoe betrouwbaar de levertijdindicatie is;
Uit voorraad leverbaar: Het product is op voorraad bij onze distributeur. Er ontstaat een langere levertijd van het product (of een levertijd van een X aantal dagen) omdat het artikel vanuit een extern magazijn moet komen.
Uit eigen voorraad leverbaar: Het product is in ons eigen magazijn aanwezig. De bestelling kan direct worden uitgeleverd.
Woensdag opnieuw bericht. Het kabeltje was nog steeds niet op voorraad, dus wederom werd de gehele bestelling in de wacht gezet. Op de vraag of deze dan later nagestuurd kon worden werd nul op het rekest gegeven; bestellingen worden namelijk alleen als geheel verzonden. Hierop heb ik besloten het kabeltje maar te annuleren. De resterende producten zouden dan wél de dag erna binnen zijn.
Donderdag was PostNL vertraagd. Natuurlijk weer een afhankelijkheid waar Megekko geen invloed op kan uitoefenen. Neemt natuurlijk niet weg dat opnieuw een belofte niet waargemaakt kan worden. Vrijdag kwam de pakketbezorger dan eindelijk de nieuwe spullen brengen. Jammer genoeg was ik zelf net vertrokken voor een weekje naar een vakantiepark, hoewel ik dat Megekko natuurlijk niet kan aanrekenen. Feit blijft wel dat ik iemand teleur moet stellen door het netwerk anderhalve week later pas aan te leggen.
Beste Megekko, het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat een artikel vertraagd is. Maar overweeg dan eens om wel gewoon de rest van de bestelling te versturen. Natuurlijk kost dat je nogmaals verzendkosten. Dat lijkt mij echter een kleine prijs om hogere klanttevredenheid te bereiken.
Ondanks dat ik het niet eens was met de bedrijfsvoering die door de klantenservice werd uitgelegd, was de uitleg wel helder en netjes. Een voldoende lijkt me dan wel op de plaats.
AlgemeenHeldere site, eenvoudig bestellen, laagste prijs, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van verzending
VerzendingDe laptop doos zat in een grotere doos (natuurlijk). Maar alleen aan bovenkant met beschermend plastic met lucht. Aan onderzijde niets, dus geen bescherming tegen stoten. Kon eenvoudig aan beide zijden
AlgemeenTja, eigenlijk niets op aan te merken, was gewoon uitstekend.
Makkelijk te bestellen, snel geleverd, precies wat ik wou. Wat kan ik er nog meer over vertellen?
Snel geleverd
AlgemeenHarddisk crashte, binnen anderhalve dag een nieuwe geleverd. Ook een van de goedkoopste van het rijtje. Vanuit tweakers een deeplink naar de schijf. Omdat ik even op een andere pc werkte, geen account gebruikt maar gewoon via mijn mailadres. Fijn dat dat gewoon werkt!
VerzendingHarddisk verpakt alsof je ermee zou kunnen voetballen. Uiteraard in antistatisch folie, in bubblewrap, midden in een grotere omdoos helemaal met luchtzakken gevuld. Aan het intact zijn van de eigen merk tape kun je zien dat er niet gerommeld met t pakketje is. Vervoer ging ook zeer goed: track en trace en in de ochtend was de pakketbezorger er al!
AlgemeenHet vinden op de site van het product verliep erg soepel. Toen ik op de juiste product pagina was keek ik -wat ik altijd doe- naar de reviews op de site en naar de wel heel duidelijk en uitgebreide specificaties van het product. Na dat gedaan te hebben gelijk besteld, en direct erna al een bevestiging in de mail. Super fijne site
VerzendingDe levering ging via DHL en was binnen 2 dagen geleverd, ik werd op de hoogte gehouden door de track and trace
Algemeenusb dongle bestelt, geen problemen met afrekenen en bezorging was de volgende dag. Niks om over te klagen dus.
AlgemeenLeuke advertenties en momenteel een van de grootste technologie aanbieders! Meggeko is een van de weinige webshops die ik blind vertrouw en raad ik daarom iedereen aan!
VerzendingMeggeko houdt zich aan de afgesproken verzendtijden!
KlantenserviceMet twee defecte geheugen modules netjes binnen 3 werkdagen vervangende modules gekregen, zonder enige moeite!
AlgemeenBestelling plaatsen ging super soepel. Om 22:15 besteld en het is dezelfde dag nog verzonden. De onderdelen waren netjes en deugdelijk ingepakt. Per mail vaak op de hoogte gebracht.
VerzendingPrecies volgens afspraak en netjes bezorgd.
KlantenserviceCommunicatie is super.
AlgemeenOp de pricewatch van Tweakers heb ik gezocht naar een externe hdd van 1TB en zag een goed aanbod bij Megekko. Omdat ik in het verleden ook een goede ervaring heb opgedaan met hun klantenservice heb ik hun gekozen. De bestelling ging weer gewoon goed. Ik heb ook nog geprobeerd op de Megekko website naar alternatieven te kijken, maar dat bleek niet handig te gaan door gebrek aan filters en sorteer mogelijkheden.
VerzendingOp tijd en goed verpakt.
KlantenserviceBetreft een garantiegeval 1 jaar geleden van een ander product.
AlgemeenOp het design van de website is alles wat het zou moeten zijn. Alleen zit er een fout in dat hij de gegevens van je account niet invult bij het bestellen. Als dat er niet in zou zitten zou ik 5 sterren geven.
VerzendingSnelle levering. Goed ingepakt.
AlgemeenVoor 23:00 besteld volgende dag in huis. Prettige informatie voorziening via email. Netjes verpakt. Website makkelijk in gebruik.
Algemeengoed bedrijf is meestal de goedkoopste op tweakers. Heb er al meerdere dingen gekocht, heeft tot nu toe altijd snel en goed geleverd. Heb nog nooit de klantenservices hoeven te bereiken. kort samengevat uitstekend bedrijf ik zou nooit ergens anders mijn spullen halen
AlgemeenWat ik zocht was net afgeprijsd bij deze winkel. Bestellen was gemakkelijk en overzichtelijk en snel.
VerzendingSnel en in goede staat afgeleverd. Ook per mail word je goed op de hoogte gehouden.
AlgemeenIk heb al verschillende keren iets gekocht bij Megekko. Deze keer is het net als vorige keren goed bevallen. Goede prijs, vlotte verzending en correcte levertijd. Eén van mijn go to winkels.
AlgemeenDuidelijke website, nette prijzen, goede referenties.
Fijn dat leveringsdatum gekozen kon worden (en dat bezorger dit waarmaakte!).
Kortom, plezierige ervaring!
AlgemeenDuidelijke website, beste prijs, kon zelf bezorgdatum kiezen, werd goed op de hoogte gehouden met updates!