Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenFijne webshop. De prijzen van Megekko zijn vaak erg gunstig ten opzichte van andere webshops en altijd een snelle levering.
VerzendingSnel en erg fijn dat je zelf de leverdatum kan kiezen
AlgemeenSnel bezorgd en bijna altijd de beste prijzen, ik koop hier graag nog een keer.
VerzendingGoed verpakt
AlgemeenPrima webshop die zijn producten zeer snel levert.
Het enige minpuntje aan deze webshop is dat zij nog steeds verzendkosten hanteren bij bijvoorbeeld een hoger bedrag dan bijvoorbeeld €50. Verder heeft deze webshop ook geen antwoordnummer waardoor je zelf dus ook de kosten moet betalen als je iets terugstuurt.
AlgemeenDiverse malen heb ik reeds sinds eind vorig jaar bij Megekko besteld.
Weliswaar kreeg ik nu een aanmoediging van Megekko om deze review te schrijven, desalniettemin is wat ik schrijf uit het hart.
Alle artikelen kwamen zeer snel en onberispelijk aan, dus geen opengemaakte dozen of zoiets, maar alles in nieuwstaat.
Toen een artikel per ongeluk niet aanwezig was, kreeg ik daar heel snel bericht over en heb ik snel kunnen overleggen om een alternatief te bestellen.
Dat ging door annuleren van de originele bestelling en terugboeking van het bedrag. De communicatie met de klantenservice was uit de kunst!
Mijn laatste bestelling betreft een moederbord, processor, geheugen en M.2 SSD, the build is gemaakt en daardoor schrijf ik dit nu op mijn "nieuwe" :-)
Ook ik ben nu eindelijk aan de Ryzen...
De onderdelen waren zowel goed beveiligd tegen beschadiging als efficient ingepakt, dwz een zo klein mogelijke doos.
AlgemeenEen Wifi 6 mesh systeem van Asus besteld, de XT8, als vervanging voor mijn AmplifiHD. Via Pricewatch kwam ik bij hun terecht en bestelling afronden (Eerst een account aangemaakt) was prima voor elkaar. Levering was snel de volgende dag en had voor de zekerheid de aflevering bij de supermarkt aangegeven waar hij prima op tijd aan kwam zodat ik hem na werktijd kon ophalen
VerzendingPrima verpakt in een eigen Megekko doos met leuke teksten erop zoals hoeveel kg muntjes erin paste en ook water
AlgemeenProduct was erg snel binnen en in goede staat. Ook geen previously returned product ook ofzo, wat helaas vaak gebeurd op andere websites.
We gaan hier vaker bestellen!
Het was binnen een dag binnen. Zeker geen klachten!
Algemeenexterne harde schijf besteld,grote keus met duidelijke produktbeschrijving. kwaliteit voor een goede prijs.snel en goed verpakt geleverd.
Verzendingeerder geleverd dan bij de bestelling stond aangegeven,en goed verpakt.
AlgemeenDe website is mooi en overzichtelijk. Of je via de zoekbalk of via de categorieën zoekt, je vindt alles gemakkelijk en snel. Ze hebben een breed assortiment, en hun prijzen zijn scherp.
VerzendingTot nu toe heb ik alle artikelen, waarbij ze aangaven dat ze het de volgende dag zouden leveren, daadwerkelijk ook de volgende dag ontvangen.
KlantenserviceIk heb een aantal keren contact opgenomen (telefonisch of via de mail) over verschillende kwesties: garantie/reparatie, order annuleren, advies etc en ze hebben mij altijd snel en goed geholpen.
AlgemeenOverzichtelijk, smaakvol en duidelijke omschrijving van de produkten op de site. Zeer snelle levering van een Corsair TX550M V2 PSU PC voeding. Netjes verpakt.
VerzendingHet produkt is goed verpakt (stevige doos) en daarom dus goed aangekomen.
Snelle levering!
AlgemeenNieuwe voeding afgenomen bij Megekko welke werd aangeboden voor een hele goede prijs. Het is altijd prima zaken doen bij Megekko natuurlijk en snel geleverd! Tevreden klant!
AlgemeenVia de pricewatch (zocht een voeding) bij Megekko gekomen. Hadden de voeding die ik zocht voor een mooie prijs inclusief verzendkosten. En aangezien ik al
meerdere positieve ervaringen heb met deze shop was de keuze snel gemaakt en gedaan.
Supersnelle levering, volgende dag al in huis.
Algemeen- The price was extremely competitive
- The website was clear and easy for me to find what I wanted
- The delivery time was excellent
- No fuss and perfect transaction
- The items came in very short time
- The packaging was correct
- The freight costs were offered
Algemeenin het verleden al een aantal keer besteld bij megekko, en eigenlijk telkens wel tevreden geweest.
maar er is vaak geen reden om een review te schrijven tenzij je niet tevreden bent of er wat te winnen valt...
nu is mijn motivatie enerzijds wel de kans op een prijs, maar anderzijds ook uit eigen beweging: ik heb namelijk vorige week wat besteld en de mail gekregen van de winactie, maar ik had deze week nog wat nodig en beslis nu na deze ervaring pas om toch een review te schrijven.
als het op voorraad is, heb je het meestal de volgende dag in huis.
dat is dus prima service, al zou ik het niet meer anders willen (volgende dag in huis is iets dat voor mij tegenwoordig meeweegt in bestellingen)
bij de vorige bestellingen nooit echt de klantendienst gecontacteerd, maar vandaag ging er bij het bestellen wat mis (pagina gaf aan dat er niet betaald was, terwijl mijn app zei van wel)
dus nog even een mail gestuurd (19u19) en antwoord gehad om 19u33, dus nog geen halfuur later terwijl het al buiten kantooruren was!
toegegeven, ik had geen moeilijke vraag, maar dat noem ik dus toch een meer dan prima service!
AlgemeenGoede en overzichtelijk website. Goede indicatie van de voorraad en levertijd. Scherpe prijs voor de iPad!
VerzendingSnelle levering. Zaterdag besteld, maandag in huis. De iPad was goed ingepakt!
AlgemeenBedienings vriendelijke en overzichtelijk website met scherpe prijzen.
Zoekfuncties werken snel en door middel van de extra filters zijn de juiste producten snel gevonden.
Keurig verpakt in herkenbare dozen voorzien van logo en idem tape
KlantenserviceRetour aangevraagd; dit kan keurig online en wordt snel opgevolgd met duidelijke retour instructie.
AlgemeenIk bestel vaker bij Megekko. Zoals altijd was de bestelling makkelijk gemaakt en werd het product de volgende dag geleverd.
VerzendingGoed verpakt en binnen 1 dag in huis
AlgemeenPrima prijzen en levering. Goede service toen bij een artikel de levertijd langer bleek. De bestelling is toen op mijn verzoek in twee zendingen gesplitst.
AlgemeenIk bestelde op 20/08 een gamimg laptop op megekko. Betalingsproces was vloeiend en de laptop was de volgende dag al geleverd. Heb niks negatief te zeggen over megekko.
AlgemeenVlak voor 22:30 twee AOC 4k 27 inch monitors gekocht en de volgende dag om half 1 geleverd. Goed verpakt en topkwaliteit. Works like a charm!
Verzending14 uur na bestelling op de deurmat vanuit Zuiden naar het Noorden van NL. Top
AlgemeenOverzichtelijke shop met veel keuze en snel geleverd. 's Avonds laat besteld en de dag er na' s morgens al geleverd.
VerzendingGoed verpakt en snelle levering, niets op aan te merken.