Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Waarom megekko?!
Een fantastische ervaring bij MEGEKKO! Alles was netjes en overzichtelijk. Het personeel op de chat zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze wisten precies waar ze mijn vragen over konden beantwoorden. Zeker een winkel om terug te komen!
Alles te vinden voor de juist prijst voor de beste kwaliteit!

GO GO GO megekko !

Ik bestel al jaren op megekko en nooit hebben ze teleurgesteld. Snelle levering vaak de volgende dag al in huis.

Laatst waren mijn ram sticks kapot gegaan na 4 jaar, RMA formulier ingevuld en binnen 2 weken had ik nieuwe sticks in huis.

Levering is altijd volgende werkdag als producten op voorraad zijn.

Eenvoudig te bestellen op de site. Twee monitors direct vanuit pricewatch besteld.
Duidelijke communicatie via de mail over bestelling, denk aan track & trace en factuur.

Monitors waren in de eigen doos vervoerd. Verzending kwam snel aan en netjes volgens de aangegeven datum.

Ik had voor gedeeltelijk thuis werken, maar op andere momenten voor gaming, een nieuw scherm nodig.

Gemakkelijk een mooi beelscherm gevonden welke aan alle punten voldoet.

Ook plaatsen ban de bestelling ging erg gemakkelijk en ondanks in de avond te hebben besteld, de volgende dag tegen de middag al binnen.

Al met al goede duidelijke communicatie en service!

Levering was sneller dan verwacht, goed verpakt en keurig door geleverd

De Website van Megekko is altijd super fijne om te navigeren, niet alleen zijn de rubrieken heel goed verdeeld maar zijn er ook sub categorien waardoor je jouw product heel makkelijk kan vinden. snelle laad tijd en goed overzicht zorgen voor een fijne ervaring naar het vinden van het product wat je nodig hebt.

je hoeft bij Megekko gelukkig ook niet een compleet nieuwe pc aan te schaffen of alles een voor een uit te voeren, zo heb je ook "Upgrade kits" die er voor zorgen dat je snel weer up to date bent met de nieuwste uitbreidingen voor jouw pc.

ook zijn er veel aanbiedingen beschikbaar waardoor je voordelig de benodigdheden kan aanschaffen met andere woorden, hou een oogje op deze aanbiedingen!

Megekko is bij mij nooit te laat gekomen met bestelde producten, zelfs is Megekko vaak eerder dan dat er aan gegeven wordt wat dus een leuke verassing met zich mee brengt. de pakketjes worden zorgvuldig ingepakt en verstuurd. Megekko zorgt ze er voor dat er genoeg zakjes lucht in de doos zitten zodat het product niet beweegd tijdens het transport. (of.. als je adem kwijt raakt tijdens het uitpakken bij het zien van je nieuwe prachtige product! zakjes lucht tot de redding!)

Zelf ben ik niet vaak in aanraking gekomen met de klantenservice van Megekko aangezien ik nooit een probleem heb gehad met ontvangen producten!
Alleen over iets wat ik zelf veroorzaakt had en ik een vraagje had over mijn garantie. snelle service, snelle antwoorden en vriendelijk personeel bij Megekko. Ook meerdere malen gehad dat ik mijn garantie bonnen kwijt was en deze graag weer wou ontvangen, sturen ze deze op zonder moeite of veel tijd er over heen! al om al is de service geweldig en kom ik hier met plezier weer naar terug!

Megekko negeert consumentenrechten

Ik heb bij Megekko een MSI Z590-A Pro moederbord gekocht voor €139,90. Na 1,5 jaar raakte dit defect. Volgens de wet (art. 7:17 en 7:21 BW) heb je recht op een goed product en mag je bij een mislukte reparatie de koop ontbinden.

Wat deed Megekko?

Eerst werd ik maandenlang zonder werkend product gehouden.

Vervolgens kreeg ik mijn moederbord terug, maar het probleem was nog steeds niet opgelost.

In plaats van een oplossing kreeg ik beschuldigingen over “socket schade”, terwijl de CPU nooit uit de socket is gehaald en ik foto’s heb als bewijs.

Ik heb meerdere keren verzocht om terugbetaling, zoals de wet voorschrijft, maar Megekko weigert en blijft aandringen op nóg een reparatie.

Het komt er dus op neer dat Megekko structureel weigert de wet na te leven en consumentenrechten negeert. Ik heb inmiddels contact met het Juridisch Loket en ga mijn klacht verder doorzetten.

Als consument verwacht je eerlijkheid en correcte afhandeling bij garantiegevallen. Helaas krijg je bij Megekko vooral tegenwerking, vertraging en drogredenen.

Advies: koop hier alleen als je bereid bent je recht te moeten halen – want Megekko doet dit duidelijk niet uit zichzelf.

Enige wat snel kan is leveren verder is het bagger bij megekko.

Megekko negeert consumentenrechten.

Wat deed Megekko?

Eerst werd ik maandenlang zonder werkend product gehouden.

Ik heb onlangs bij MeGekko besteld en ben erg tevreden. Het bestelproces verliep soepel, de bevestiging kwam direct binnen en de levering was snel.

De producten waren goed verpakt en netjes geleverd.

Geleverd met verplichte verificatie aan de deur. Fijn, zo gaat het pakketje niet naar de buren én komt het bij de juiste persoon terecht.

Ik ben al jarenlang trouwe klant van Megekko. Ze hebben vaak mooie acties en aanbiedingen. Ik zou Megekko zeker aanraden aan andere mensen.

kan snel vinden wat ik nodig ben: 9/10
kan prijsmeldingen instellen voor eventuele aanbiedingen: 9,5/10
afrekenen snel en makkelijk: 9/10
groot assortiment: 10/10

Megekko is niet voor niets verkozen tot webshopl van het jaar 23/24!!

voor half 11 besteld is volgende dag in huis. Mooi optijd, altijd netjes binnen 1 dag binnen gehad (of de tijd dat er op de website stondt vermeld). verpakking netjes in elkaar, goeie bescherming. Ze denken hier ook aan details, de doos heeft leuke tekstjes erop staan. je kan bijna altijd de kortingscode *Megekko* gebruiken voor een leuke extra in de winkelmand.

Een scherm besteld bij Megekko voor onze zoon.
Hij heeft hem zelf uitvoerig uitgezocht. Na makkelijk betaal proces is hij dezelfde avond nog verzonden en de volgende ochtend al binnen!

Werkt goed, zitten goede functies op. Was een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snel geleverd! Avond ervoor besteld en einde ochtend al binnen.

Me pakketje kwam gelijk de volgende dag binnen.
Had een verkeerd pakketje besteld dus had hun een mail gestuurd en had binnen 10 minuten een retourformulier ontvangen top service.

Me pakketje kwam gelijk de volgende dag binnen.

Zoals we gewoon zijn van Megekko was ook dit order weer tot in de puntjes verzorgd. Ze zijn niet alleen heel correct maar ook hun prijzen zijn over het algemeen tiptop in orde.

Alles mooi ingepakt en correct geleverd op het correcte moment

Een goede webshop, al is het soms even zoeken naar de juiste categorie. Meestal weet ik toch al welk product ik wil bestellen en zoek ik daarna alleen op productnaam. Daarna gaat het bestellen eenvoudig.

De verzending gaat goed, nooit problemen mee gehad. Stevige dozen, snelle verzendingen.

Ik bestel regelmatig via Megekko. Ik heb verschillende ervaringen, zoals het verkeerde product besteld, een product waarvan de levertijd onverwachts met 2 weken toenam, en, gelukkig, vooral bestellingen die normaal verliepen.

In alle gevaqllen is Megekko een prima webshop. Verkeerde product? Stuur maar terug. Tegenvallende levertijd? Gelijk annuleren en een ander product bestellen is geen probleem. Kortom: prima en betrouwbare webshop.

Ik heb een PC Case besteld. Duidelijke website en snelle levering. Zal volgende keer ook weer bij deze webshop bestellen.

S'avonds om 21.45 bestelling geplaatst en volgende dag geleverd. Super fijn.

Onlangs heb ik een laptop besteld bij Megekko en mijn ervaring is zeer positief. Het bestelproces was duidelijk en gebruiksvriendelijk. Wat mij vooral opviel was de levering: de laptop werd netjes en stevig verpakt, zodat alles in perfecte staat aankwam. De bezorging verliep keurig volgens afspraak en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus.

De laptop zelf werkt uitstekend en komt volledig overeen met de omschrijving op de website. Dankzij de snelle en zorgvuldige levering kon ik er direct mee aan de slag. Al met al ben ik erg tevreden en kan ik Megekko zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare webshop.

Enige minpunt vind ik dat Megekko niet telefonisch bereikbaar is. Voor sommige vragen zou ik het prettiger vinden om direct iemand te kunnen spreken.

De bestelling plaatsen ging makkelijk, overzichtelijke site. Netjes een overzicht in de mail. Qua prijs waren ze ook een van de goedkoopste!

Netjes verpakt, optijd geleverd. Altijd voldoende beschermingsmateriaal in de doos, kortom, helemaal top :D

Over het algemeen goed. Ik lees wel verhalen waarvan in denk dat ze steekjes laten vallen, dus hopelijk lossen ze die ook netjes op. Ze reageren meestal binnen 12 uur, en zijn meestal wel meedenkend.

Kwam ik vroeger letterlijk van kinds af aan voornamelijk bij concurrent Alternate, koop ik ook al vrij lang op internet van alles. Ik ben wel "echt van de computers", dus hobbymatig koop ik toch gewoon altijd al mijn componenten en randapparatuur.
Zoals laatst een nieuwe PSU (voeding), bij Megekko. Waar ik eigenlijk al een jaar of 5+ het liefste shop, van alle computerzaken waar ik wel eens heb geshopt (Informatique; SiComputers; Azerty, om er domweg nog een paar te noemen).
Qua prijs zijn ze concurrerend, zelfs met een Amazon. En soms is het ook een beetje de gunfactor van het in Nederland kopen (net zoals bv een Coolblue), ten opzichte van kopen bij bv. Amazon, NBB of Proshop.
Alle winkels die ik genoemd heb heb ik zelf daadwerkelijk ooit eens gekocht. En met allen een goede tot redelijke ervaring. Maar Megekko heeft een fijne website met concurrerende prijzen, alles vlot en netjes verzonden. Ik vind het gewoon een prettige zaak.

En 1 van de redenen dat het zo'n fijne zaak is is dat al mijn gekochte spullen daar, goed verpakt zijn verzonden. En niet los in een doos! Wat gewoon echt bij veel zaken voorkomt! Dat is een kleine moeite. En gewoon zoals het hoort.

Voor een nieuwe PC build heb ik diverse artikelen bij Megekko besteld. Alle onderdelen kwamen goed verpakt en op tijd aan. Het bestelproces verloopt soepel en de keuze tussen diverse alternatieven is groot.

Naar aanleiding van eerdere ervaringen en goed advies in de fysieke winkel in Breda, was het voor mij logisch om hier weer onderdelen te bestellen.

Artikelen waren goed verpakt, op een wijze dat er bij bezorging nauwelijks iets kon misgaan. Ook de monitor was goed verpakt en met zorg vervoerd.

Overzichtelijke website. Bestelling zo geplaatst en redelijke prijzen t.o.v. andere aanbieders. Door de jaren heen heel veel onderdelen besteld bij Megekko en eigenlijk nooit gezeur gehad. Alles goed verpakt en verlopen.

Box is goed verpakt, altijd met luchtkussen opgevuld en keurig geleverd op aangeduide tijd.

Uitstekende service, vriendelijk ontvangst met bakje koffie, geen opdringerige verkoop praat, weten waar ze over praten (in mijn geval dan irt Lightroom), prima advies voor grafische kaart Asus Prime RTX 5060ti 16gig. geeft idd een boost aan je bewerkingen in Lightroom en inlezen incl voorvertoningen dan de grafische kaart RX550 4 gig

Prima gereheld, pas laat besteld maar andere dag op tijd afgeleverd en meer dan prima verpak

Uitstekende service, vriendelijk ontvangst met bakje koffie, geen opdringerige verkoop praat, weten waar ze over praten (in mijn geval dan irt Lightroom), prima advies.

zeer ruim aanbod produkten voor computer en nog vele zaken zeer snelle levering en de beste service en lage prijzen dit is de beste computerspeciaalzaak

zeer snelle levering uw artikelen worden op dezelfde dag van aankoop nog verzonden voor 22 u00 dit is perfect!

beste service die er is na een mail te versturen krijg je al snel erna een antwoord

Scorekaart voor Megekko