Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

In 2023 heb ik mijn eerste pc gekocht en zelf in elkaar gezet. Hiervoor heb ik mijn spullen opgehaald op Megekko. Het was een hele fijne site om componenten met elkaar te vergelijken. Dit is ook vrijwel mijn standaard site geworden als ik nieuw pc compnement wil aanschaffen.

De verzending was super goed. Alles zat goed verpakt in een doos en de doos was ook niet te groot.

Toen ik problemen had met mijn videokaart kon ik hem snel terugsturen en kreeg ik daarvoor in de ruil een nieuwe. Dit was heel fijn, omdat ik dan gelijk weer mijn games kan spelen.

Megekko heeft verstand van zaken, een ruime keus, en regelmatig mooie aanbiedingen. Ik heb al drie keer zelf een systeem gebouwd waarvan de onderdelen (bijna) allemaal van Megekko kwamen; nooit iets terug hoeven sturen omdat het niet werkte.

Meestal de volgende dag in huis, en als het wat langer is krijg je daarover netjes een bericht.

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij megekko en altijd uitstekende service gekregen het is echt waar een top website

al mijn pakketjes zijn altijd op tijd gekomen en als er wel vertraging is werd dat mij ruim van te voren gezegd

zelfs toen ik niet blij was de performance van een cpu die ik had gekocht was het super makkelijk om geld weer terug te krijgen en ik kreeg ook snel antwoord terug

Over de vele jaren heen heeft Megekko mij nog nooit teleurgesteld. Hij staat bij mij in het rijtje: "als 'ie daar te koop is hoef je niet meer na te denken"

Zelfde avond nog verstuurd met duidelijke mails over verwachte leverdatum. Helemaal top.

Heb wel is wat moeten retourneren, wordt verder niet moeilijk over gedaan en je hebt snel je geld terug.

Recent netwerkapparatuur besteld voor mijn nieuwe woning. Alles netjes de volgende dag geleverd. Tevens mijn gamePC hier besteld eind 2025, waar ook keurig advies bij werd gegeven. Zo heb ik op aanraden van de medewerker uiteindelijk toch nog andere PSU en SSD gekozen voor mijn optimale build. Tot op heden ruim tevreden met de service van Megekko!

Alles keurig netjes binnen 1 werkdag bezorgd. Pakbon ook aanwezig.

Behulpzame klantenservice, denken mee met je vraag en hebben de expertise om passend advies te geven.

Ik heb hier een gaming toetsenbord besteld. Het bestellen ging vlot en makkelijk. Vele verschillende betaalmethodes beschikbaar. Via Tweakers Pricewatch waren zij ook de goedkoopste. Leuke en overzichtelijke site.

Had zondagavond besteld en het pakket was maandagmiddag al bij mij. Zeer snel en vlot verlopen dus. De bestelling was ook goed en netjes verpakt.

Het bestelproces en de bezorging verliep, zo als ook op de website was beloofd, volgens planning.

Het product werd goed verpakt volgens planning op tijd zonder schade bezorgd.

De klantenservice was, zoals ook van te voren was aangegeven op tijd bereikbaar. De afhandeling verliep naar wens..

Megekko is zeer vertrouw baar en ze zijn altijd klantvriendelijk geweest ik ben nu bezig met een nieuwe pc te bouwen door alleen van megekko en ik zie dat ze heel snel zijn met het bestelling handelen producten komen super nieuw en goed ingepakt dus ik raad al me vrienden uit om pc componenten bij megekko te halen want ze zijn de best

Zoals ik boven al zij: ze zijn super snell met afleveren je pakket wordt netjes afgeleverd

Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen of stel jevoor je heb de verkeerde product gekocht en je wilt deze retourneren dat kan gemakkelijk zonder problemen

Alles om een nieuwe pc te bouwen op één plaats. Dus zoek niet verder, als je dit leest ben je al op de goede bestemming.

Nadat ik in 2024 alle artikelen bij Megekko gekocht heb om een nieuwe pc te bouwen, heb ik aan het begin van dit jaar toch eindelijk Windows 11 Home aangeschaft. Windows 11 was ook de reden dat ik een andere pc moest bouwen. Ik was aangenaam verrast door de manier waarop het hele proces van bestellen en leveren zijn gang ging. Alles werd zeer goed verpakt en, ook belangrijk, op tijd geleverd.
Ik weet voor honderd % zeker dat volgende aankopen ook bij Megekko gaan plaatsvinden, alleen al om de service.
Ik wil namelijk nog een M.2 Ssd voor Wifi hebben, want mijn Netgear USB 2 dongle is wel erg traag.
Ik kan zeer zeker aankopen bij Megekko aanbevelen.

Rob

Even een onduidelijkheid bij de geleverde WIndows 11 bestelling.
Was in de veronderstelling dat ik de UK versie had, maar blijkt dat dit tijdens de installatie allemaal goed te komen.

Na enkele weken geleden mijn computer onderdelen gekocht te hebben op megekko nu ook beslist om een nieuw toetsenbord aan te schaffen(ME270226000483).
De prijs was voordeliger dan op andere sites en de levertijd(1 dag) is ook een heel groot plus punt.
Levering was ook weer goed en verzorgd. Product nu enkele dagen getest en echt een groot pluspunt voor mijn setup. mag ook wel eens na 8 jaar hetzelfde gebruikt de hebben.

Product waar ik het over heb is via deze link te vinden: https://www.megekko.nl/pr...erry-MX-Speed-Toetsenbord

Zeker een aanrader voor wie een goed mechanisch keyboard zoekt.

Ik heb een flinke hdd besteld. Hier was hij goedkoop en wordt snel geleverd. De hdd was goed verpakt en werkt uitstekend. Keurige betrouwbare zaak

Binnen een dag geleverd, dus lekker snel zoals beloofd. Had hem dringend nodig

Topervaring bij Megekko; zoals altijd!

Onlangs heb ik een nieuwe monitor besteld bij Megekko.

De aanschaf van deze 4K monitor was écht een 'steal'.

Overigens heb ik altijd al mijn pc-onderdelen bij Megekko besteld, en ook dit keer stellen ze absoluut niet teleur.

Wat ik vooral waardeer is de klantenservice: ze reageren bijna direct op e-mails, denken echt met je mee en behandelen alles op een professionele manier.

Daarnaast werd mijn bestelling snel geleverd en zoals altijd netjes en zorgvuldig verpakt. Geen beschadigingen, geen gedoe; gewoon goed geregeld.

Voor mij blijft Megekko dé plek voor pc-onderdelen en hardware en raad ik mensen in mijn kring altijd aan om bij hen een kijke te nemen.

Was vlugger geleverd dan oorspronkelijk was aangegeven.

Perfect op de hoogte ervan gehouden.

Na ontvangst was het pakket zo zorgvuldig ingepakt, geen krasje niets op de verpakking.

Zoals in mijn korte toelichting wordt aangegeven; ze denken met je mee en reageren bijna direct op mijn vragen per mail.

Ze staan je professioneel en behulpzaam ter woord. De medewerkers hebben ook écht een passie voor alles met betrekking tot gamen en dergelijke.

Zeer duidelijke site, betrouwbaar, snel verzonden en ontvangen.
En vooral een goede en kundige klantenservice!
Megekko is een aanrader!

Snel verzonden, zeer degelijk verpakt, en ook snel ontvangen!
Bezorgtijd was aanpasbaar

Nu heb ik de klantenservice niet nodig gehad maar in andere gevallen wel eens en waren zeer klantgericht!

Ik heb mijn eerste pc op megekko gehaald en alles ging zoals het verwacht. Niks was kapot en alles was optijd aangekomen. Niks om over te klagen.

Alles was optijd aangekomen en er was geen schade. Ook waren de pakketjes met zorg verwerkt.

Mijn voeding ging kapot en ik wou een garantie aanvragen. Ze hebben alles zoals verwacht gedaan ipv dat ik er eeuwen over moet wachten.

Ik was op zoek naar een grotere SDXC voor mijn Insta360 X5. Mijn huidige (SanDisk Extreme,128GB, V30 3 A2) gaf af en toe problemen met de camera. Bij Megekko een Extreme PRO versie gevonden, die tot op heden geen problemen veroorzaakt.Via Tweakers bij Megekko uitgekomen.

Megekko stuurde de SDXC op en deze werd de volgende dag bezorgd bij mij in België, zonder verzendkosten. Ze waren niet de goedkoopste, maar wel duidelijk met info, zowel op de site als over de verzending. Zal er zeker nog meer bestellen.

Klantenservice is voor mij ook : geen oneindig veel mails sturen v.w.b. ontvangen van orders, versturen en leveren van bestelde goederen. Dit gaat duidelijk, maar niet overdreven.

Bij megekko me PC onderdelen gekocht
Nieuwe GPU (RX 9070XT) & moederbord ( ASUS PRIME B760M-A WIFI D4 moederbord)

Gewoon top en zoals gewoonlijk altijd optijd. Duidelijkheid via mails.

Corsair case besteld via Megekko, goedkoopste optie en het meest betrouwbare. Website is gebruiksvriendelijk en maak er zelf al jaren gebruik van

Levering was op tijd, later in de avond. Maar er zat een ETA bij dus geen verassing, goed verpakt, geen scahde

Dit is nu al een tijdje mijn favoriete webshop.
Prijzen zijn altijd goed en de keren dat ik service nodig had ben ik zeer goed geholpen.
Kijk altijd wel even hier als ik hardware nodig heb.

Heb deze keer een sff psu van cooler master gekocht en werd de volgende dag gelijk geleverd.

Met dhl verstuurd en de volgende dag op tijd geleverd.

De keren dat ik extra service nodig had ben ik goed geholpen.

na de zoveelste bestelling op 1 van mijn favoriete webwinkels maak ik misschien kans op een leuk prijsje.

Heb 2 muismatten besteld voor een vriend en mezelf!
verzending is zoals gewoonlijk van megekko uitstekend.

mijn producten waren goed beschermd misschien zelf te goed voor 2 muismatten xD

Scorekaart voor Megekko